Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Coprasystel

>zrobię to z płetwą w dziobie. napisała:
    >tak, jakbym była mężczyzną też bym z nim z ciekawości
    >poszła, ale jako nastolatka (wtedy) nie.
    >choć przyznam , że na ofertę 3000zł za kawę
    >odpowiedziałam odruchowo "nie!", a potem całą drogę do
    >domu wyobrażałam sobie co bym sobie kupiła za
    >3000zł...:p

To co wcześniej napisałem, to był oczywiście żart i także jestem zdania, że z tego typu "dziwakami" i "pomyleńcami" najlepiej w ogóle nie podejmować dyskusji i ich ignorować. Nieważne czy się jest nastolatkiem, nastolatką czy mężczyzną w sile wieku.
  • zby

Obserwujac wpisy tutaj mozna zauwazyc, ze byla przerwa miedzy 2008 a 2010 - ciekawe o czym to swiadczy?
  • anya

Niee, ten pan nie robi sobie przerw. Do mnie podszedł dwa razy w 2009;]
  • nie ma mnie dla nikogo

no prosze niewiedzialam ze az tak rozwinieta dzialanosc ma ten pan :D tez mnie zaczepil jakies 3 lata temu na przystanku na marszalkowskiej;]
  • ..look closer..

haha, mnie też facet zaczepił, w poniedziałek w przejściu podziemnym w centrum, powiedział, ze wygladam jak jego byla asystentka, i wcisnal kartke z numerem telefonu mowiac: "to stacjonarny, nie jakas lipa" a moją koleżankę kiedyś zaczepil włąsnie na Chmielnej; )
  • zrobię to z płetwą w dziobie.

ciekawe, czy ktoś się z nim kiedyś spotkał? mam na myśli zadzwonił i się umówił;p
  • *karolcia*

nadal "grasuje"
    mnie zaczepił dwa razy.
    - jakieś 2 msc temu na Rakowieckiej a dziś na przystanku przy Muzeum Narodowym.
    Cały czas ten sam tekst i kartka z poczty.
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)