Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • O.

Czarny Roman ma teraz nowy, rózowy kombinezonik. no co? zimno jest!
  • deMON : )

błehehehe
  • kuba

A gdzie go mozna spotac? Slyszalem,ze na starowce ale nie udalo mi sie go tam znalesc.
  • Stara Wiedźma

żartujecie?! XD
    swoja drogą w sumie dawno go nie widziałam.. spotkałam za to pare osób (oczywiscie sedziwych staruszków) którzy nawet go przypominali. I z wyglądu i z zachowania.

ja nie mam szczescia do takowych widocznie;D
  • Anka M.

o kurczak! Różowy Roman!:)
  • Anonim

ajj, też miałam dzisiaj przyjemność zobaczyć Romana w wersji różowej w Mercersie na Chmielnej; ) standardowo prawił na głos jakieś morały o tym, że jest jedynym nieśmiertelnym na tym świecie :D
  • El comendante Semp

Wieczorem około 20 przechodzi przez przejscie dla pieszych przy McDonaldzie przy Swietokrzyskiej i idzie w strone stacji metra. Wnioskuje na podstawie dwoch obserwacji.; )
  • Anonim

Muszę go namierzyć z aparatem w ręku. Różowy Roman... kto to słyszał, kto to widział?! Muszę mu zrobić fotkę......
  • zawsze ci sami

Ja też czuję, że muszę zobaczyc Romana, póki Różowy!
  • Anonim

Roman wygląda szokująco w swoim nowym jednoczesciowym rozowym kombinezonie:)) aaa i czarna czapeczka do tego + białe adidaski:) no az mnie zamurowało, najczesciej mnozna go spotkac na Chmielnej i na Pańskiej

cyknijcie mu foty chocby telefonem;]
  • Mike

ahahah...trzeba zapolować...różowy roman,być nie może...
  • o

swoja droga nalezy docenic, ze roman ma jak zwykle wszystko dopasowane. bo on NAPRAWDE ma klase. i zastanawia mnie tez jedna rzecz. czern przyciaga swiatlo, wiec wypadaloby w zimie na czarno, w lecie na rozowo. ale nic. roman wyglada odlotowo. roman rulezzz.

jak ja chce go zobaczyc... ah
  • Drula

Roman solidaryzuje się z mniejszościami! Robimy RomanParade!!!! Przebijemy Berlin:P

tAAAAk
  • Drula

No to juz będzie drugi podpisik pod paradę. Trzeba tylko Romka namówić. Ktoś się podejmuje?
  • Mani

a chocby i ja.
  • Goś

widziałam zdjęcia; d
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)