-
O.
-
deMON : )
-
kuba
A gdzie go mozna spotac? Slyszalem,ze na starowce ale nie udalo mi sie go tam znalesc. -
Stara Wiedźma
żartujecie?! XD
swoja drogą w sumie dawno go nie widziałam.. spotkałam za to pare osób (oczywiscie sedziwych staruszków) którzy nawet go przypominali. I z wyglądu i z zachowania. -
-
-
Anka M.
-
Anonim
ajj, też miałam dzisiaj przyjemność zobaczyć Romana w wersji różowej w Mercersie na Chmielnej; ) standardowo prawił na głos jakieś morały o tym, że jest jedynym nieśmiertelnym na tym świecie :D -
El comendante Semp
Wieczorem około 20 przechodzi przez przejscie dla pieszych przy McDonaldzie przy Swietokrzyskiej i idzie w strone stacji metra. Wnioskuje na podstawie dwoch obserwacji.; ) -
Anonim
Muszę go namierzyć z aparatem w ręku. Różowy Roman... kto to słyszał, kto to widział?! Muszę mu zrobić fotkę...... -
zawsze ci sami
-
Anonim
Roman wygląda szokująco w swoim nowym jednoczesciowym rozowym kombinezonie:)) aaa i czarna czapeczka do tego + białe adidaski:) no az mnie zamurowało, najczesciej mnozna go spotkac na Chmielnej i na Pańskiej
-
-
Mike
-
o
swoja droga nalezy docenic, ze roman ma jak zwykle wszystko dopasowane. bo on NAPRAWDE ma klase. i zastanawia mnie tez jedna rzecz. czern przyciaga swiatlo, wiec wypadaloby w zimie na czarno, w lecie na rozowo. ale nic. roman wyglada odlotowo. roman rulezzz. -
-
Drula
Roman solidaryzuje się z mniejszościami! Robimy RomanParade!!!! Przebijemy Berlin:P -
-
Drula
No to juz będzie drugi podpisik pod paradę. Trzeba tylko Romka namówić. Ktoś się podejmuje? -
Mani
-
Goś