Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelina

wczoraj widziałam Czarnego Romana w metrze na stacji centrum, nadal chodzi w kombinezonie, nieogolony i w okropnym stanie...szedl nawet na boso...i wyglądał na bardzo zdenerwowanego...
  • Anonim

Potwierdzam, Czarny Roman nosi teraz bardzo długą brodę, jest ubrany w zieloną kurtę-kombinezon, ma na nogach strasznie przetarte, sponiewierane spodnie. Innymi słowy, wygląda jak żul. Najsmutniejsze jest to, że za "buty" służą mu sandały, czy też klapki, a na dworze wcale nie jest najcieplej. Gdy go spotkałem (Metro Kabaty), robił wykład jakiemuś facetowi o świadomości, tym że podróże kształcą, i że Bóg dał Hebrajczykom brody, to on też ją nosi.
  • GRABO & PINGWIN ENTERTAMENT

widzialem ostatnio tego jegomoscia w metrze a pl. wilsona.
    z calego tlumu gapiow wybral mnie do nawiazania konwersacji tzn krzyczal do mnie przez caly wagon ze zabierze mnie do las vegas i bedziemy mieli " po trzy kobiety na glowe i wygramy duzo pieniedzy"
  • Kuba D

Jak Romana ostatnio napotkałem, to aż się żal zrobiło, bo popierniczał na boso, a ciepło bardzo nie było... :/
  • Ewelina

>GRABO & PINGWIN ENTERTAMENT napisał
    >widzialem ostatnio tego jegomoscia w metrze a pl. wilsona.
    >z calego tlumu gapiow wybral mnie do nawiazania konwersacji
    >tzn krzyczal do mnie przez caly wagon ze zabierze mnie do
    >las vegas i bedziemy mieli " po trzy kobiety na glowe i
    >wygramy duzo pieniedzy"
    >

no wycieczka do Las Vegas z Czarnym Romanem na pewno byłaby ciekawa :D
  • Anonim

W ostatnią sobotę byłam na wieczorze panieńskim mojej przyjaciółki. Było nas ok 20 lasek i szłyśmy Chmielną do następnego klubu. Miałyśmy wspólny gadżet -czerwone boa z piór. Gdy Roman nas zobaczył, zaczął powtarzać bez końca: "ale laski, ale laski, ale laski, wszystkie moje, wszystkie moje, wszystkie moje, wszystkie moje..." Był w kombinezonie, zarośnięty i prawie bosy...
  • headowskyy

"arcy kÓrwa morderca" ponownie na youtube

http://www.youtube.com/watch?v=0VMs...
  • Anonim

Czarny Roman znowu w formie! Zrzucił te parciane łachy, zasyfione sandały i powrócił do swojego czarnego image'u. Nosi teraz turkosowe croksy (ok, to nie jest część czarnego image'u) i swój stary, dobrze nam znany czarny płaszcz. Jedynie broda została.
  • Anonim

Potwierdzam , widziałem go w Parku saskim w czarnym płaszczu. Broda została, widocznie mu się spodobała :)

• Ewelina

a ja widziałam dzisiaj Czarnego Romana w podziemiach w centrum , przy wyjściu na Novotel... i nadal ma brodę, znoszony kapelusz i swoje sandałki...ale fakt, że porzucił swój ortalionowy kombinezon na rzecz czarnego płaszcza... Gadał z jakimś gościem i usilnie utwierdzał go w przekonaniu, że najlepszy kebab jest na chmielnej;p
  • Antykwariusz

ktoś wie kim on wogule jest
  • Katia

A jak ja go ostatnio widywałam (przy Nowym Świecie) to miał czarne spodnie i taki... bordowy (oberżynowy? :D ) miękki sweter (damski) z krótkim luźnym rękawem i wycięciem "w serek".
    Bardzo gustowny sweter, ale jakież odejście od czarnego image'u...
  • Ewelina

>Katia napisała:
    >A jak ja go ostatnio widywałam (przy Nowym Świecie) to
    >miał czarne spodnie i taki... bordowy (oberżynowy? :D )
    >miękki sweter (damski) z krótkim luźnym rękawem i
    >wycięciem "w serek".
    >Bardzo gustowny sweter, ale jakież odejście od czarnego
    >image'u...

były czasy, że Roman chodził w różowym kombinezonie:)
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)