-
Sandraaa taka
Noo.. też byłam tego świadkiem..
tzn. że Krwawa Marry istnieje.
spała u mnie moja przyjaciółka , zaczęło się nam nudzić .. poczytaliśmy o Krwawej Marry i jazda..
powiedziałyśmy i nic.. alee... za drugim razem .. coś za nami przeszło , obie poczułyśmy czyjąś obecność a ja czyiś oddech na karku .. spieprzyłyśmy stamtąd, ale do dzisiaj nie przyszła w 'osobie' . -
Anonim
Jaki kraj, taka Krwawa Marry. U nas trzeba 3 razy powtarzac, bo slaby zaplon ma -
EmCE otakbejbee
Oglądałam u koleżanki film : ) Merry była na przyjęciu szkolnym .
No i wiadomo jak w każdej szkole są dryblasy sportowcy co nie no a że impreza była
z narkotykami i alkoholem to wiadomo chłopcy dorwali merry i chcieli ją zgwałcic
No i przyjaciółka merry bez gadania się chłopakom oddała .
A merry nie była łatwa więc ją zaciągnęli do piwnicy . no i ona odsuwała się .
a oni ją popchali i merry upadła na podłogę uderzając się w głowę .
( leciała muzyka na przyjęciu ) chłopcy przestraszyli się że dziewczyna nie żyje
postanowili zamknąc jej w skrzyni takiej dużej jakby na stare graty szkolne ...
No i tak mijały lata wiadomo ci panowie dorobili się dzieci .
gdy dzieciaki miały tyle lat co merry . postanowiły ją wywołac ( bo same słyszały o niej )
no i jak to w filmie wywołały tego ducha merry .
natrafiła się okazja merry zaczęła zabijac .. tylko przed śmiercią każdego z dziecka zaczęła
grac ta muzyka co w tedy wspomniałam leciała na przyjęciu gdy meryy umierała .
Była w filmie dziewczyna z bratem .
Okazało się że ich ojciec też chciałam merry w tedy zgwałcic .
No więc merry wybrała dziewczynę aby jej pokazac krok po kroku
jak umarła , dziewczyna jakby miała wizje .
( trzeba zobaczyc film nie których rzeczy nie da się wytłumaczyc )
no i zawsze co jakiś krok .. było zabijane właśnie dziecko
aż w końcu ta dziewczyna połapała się jak merry została pozbawiona życia
i też odkryła taki fakt , że duch zabija w pewnej kolejności
nagle zorientowała się że kolej przyszła na nią . na nią lub jej brata .
Jednak nie pamiętam dlaczego , merry ich nie zabiła .
Tylko po prostu coś tam było jeszcze z PRZYJACIÓŁKĄ Merry
kobieta pomagała rodzeństwu . ( dokładnie nie pamiętam )
wiem że merry zamiast zabic rodzeństwo zabiła ojca ich .
Po prostu ( nie pamiętam jak ) znaleźli się na cmentarzu
no i mery przebrana w tą samą sukienkę co na balu wyszła
do ojca i chciała go bez słów pocałowac .
I nagle przemieniła się w potwora . i koleś miał wrażenie że
merry wciąga go do grobu .. a tak naprawdę mężczyzna umarł na zawał serca
tak to jakoś się skończyło .
co mogę powiedziec o filmie
ciekawy .. ( dla mnie był śmieszny niż straszny ) bo super rzeczy działy się
z ofiarami merry .; d -
Moniak Black
Krwawa Mary jest o niiej film.
Streszczam :
dziewczyna była przekleta miala zostac powieszona lecz nie zrobiono tego, z niewyjasnionych przyczyn znaleziono ja martwa nastepnego dnia w lozku.. ojciec z matka pochowali ja w ogrodzi gdzie do reki przyczepili jej sznurek a na zewnatrz metalowy pret +dzwoneczek na sznurku i powieszony na tym precie... wrazie jakby sie obudzila zeby ojciec ja szybko wykopal... Mary obudzila sie w nocy, okazalo sie ze to byla smierc kliniczna.. dzwonek dzwonil i dzwonil ojciec uslyszal go gdy przystal dzwonic... wykopal ja i tam zobaczyl w wieku trumny jak Mary drpala w wieko, paznokcie nie miala byluy w wieku trumny, oczy sobie wydrapala i to dlategho pokazuje sie w lustze taka poszkodoawana, robi to podobno i zalu dlatego ze pochowali ja zywcem i odebrali jej zycie . -
-
Ulka
Legenda o krwawej Marry odnosi sie do królowej Anglii Marii I Tudor którą rządziła w XVI wieku. Była okrutną władczynią. chcała przywrócić w anglii katolicyzm a ci którzy sie z tym nie zgadzali nazywani byli heretykami i paleni na stosie. przez swoje okrucieństwo została ścięta i nazwana krwawą marry -
Febe
Na pewno paleni na stosie? Gdzieś kiedyś czytałem, że Anglia była jedynym państwem, gdzie nie spłonął ani jeden heretyk. Bo w Anglii ich wieszano.
Ale głowy nie dam.