-
Użytkownik Jeszcze Nieusunięty
Wiecie może czy kotakt do niego z jego (?) profilu na gronie jest dobry, lub czy wiecie jak się z nim w inny sposób skontaktować? -
Olpaj
Jeśli go spotkasz, to na pewno chętnie da ci swój numer, bo już widziałem takie osoby.
Z tego co mi mówił, to mieszka w Piasecznie pod Warszawą.
Widziałem go w tegoroczne ferie na Krupówkach w Zakopanem, parę miesięcy później na patelni w centrum Warszawy :)
Mówił też, że można na YouTube go oglądać. Ogólnie to podziwiam faceta. -
>F
wiele razy go widywalem jak pogrywal przy metrze wilanowska. wersje amuzykalna znam z autobusu 727 (wilanowska-> głosków). wysiadal za piasecznem, w okolicach golkowa albo zalesia, nie pamietam dokladnie. -
кокаин
fakenszit. w zyciu go na wilanowskiej nie widzialam. widocznie malo jeszcze w zyciu widzialam. ino w centrum.
btw, ma ktos jego plyte moze? -
-
Kuba D
Potwierdzam info o Piasecznie - jeżdżę z Wilanowskiej do Jóżefosławia do dziewczyny i niejednokrotnie spotykałem go w 709 lub 727 oczekującego na odjazd. Innym razem, gdy wracałem z Wilanowskiej, wsiał ze mną na tej stacji do metra. "Co, grać na centrum pan jedzie?" zagadnąłem. Odparł, że nie, że na pociąg pędzi :)