Mitologia Miejska - Urban Legends [4493]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kolejnym warszawskim indywiduum jest mężczyzna w pełnym kobiecym wdzianku, full mejkapie, obwieszony złotą biżuterią. Pewnie nawet bym nie zwrócił na niego specjalnie uwagi, gdyby nie fakt, że nie zawsze chodzi ogolony :/ Choć i babę z wąsem też nie trudno w stolicy spotkać :P
  • Anonim

Widziałem go onegdaj w Wola Park, stał w sukience, umalowany, zakolczykowany i w szpilkach... nogi włochate, zarost na twarzy na oko tygodniowy... może to ten sam?
  • Anonim

Ten sam :D
  • Anonim

hmm...może to był pan Ewa? mója była nauczycielka fizyki z liceum :D (nie żartuje)
  • Karolina

Ja ostatnio widziałam kobietę z brodą. Nie tak jak czasem mają babcie, tylko wielką, męska i z pekaesami. Jechała w 505 i cały czas zasłaniała twarz jakąś kurtką. Dziwadło.
  • Agata

Za to ja widziałam pewną kobiete(?) w e-4....Miała na sobie taki płaszczyk w kolorze morskim, wyszminkowane usta,i pomalowane oczy. W ręku trzymała starą,zniszczoną siatke z Auchanu, i cały czas coś mamrotała pod nosem.Było by wszystko normalne gdyby nie...jakiś tygodniowy zarościk, oraz wyraźnie meskie rysy;)
  • zby

Zakonspirowani talibowie.
  • Stara Wiedźma

chciałabym mieć brode :<
  • Anonim

Nie wiem czy ktoś z Was zna Sznurka?! TYp kręci się wszędzie i namolnie wyciąga pieniądze na bronka... W każdym razie któregoś pięknego wieczora w klubie Park, Sznurek z racji swoich imienin zaprosił mnie do swego stolika cobym mógł go poczęstować piwkiem, po czym z biegiem czasu zaczęli się dosiadać do nas różni goście:
    - typ na wózku inwalidzkim z zezem rozbieżnym
    - dziewczyna bez ręki
    - dewotka z seminarium maryjnego
    - koleś wyglądający jak wielka stopa itp.
    Brakowało tylko toxic crusaders... Tranzwestyty tam jednak nie było :/
  • Jest nas troje!!!

>Muminkowski napisał
    >Nie wiem czy ktoś z Was zna Sznurka?! TYp kręci się
    >wszędzie i namolnie wyciąga pieniądze na bronka... W
    >każdym razie któregoś pięknego wieczora w klubie Park,
    >Sznurek z racji swoich imienin zaprosił mnie do swego
    >stolika cobym mógł go poczęstować piwkiem, po czym z
    >biegiem czasu zaczęli się dosiadać do nas różni
    >goście:
    >- typ na wózku inwalidzkim z zezem rozbieżnym
    >- dziewczyna bez ręki
    >- dewotka z seminarium maryjnego
    >- koleś wyglądający jak wielka stopa itp.
    >Brakowało tylko toxic crusaders... Tranzwestyty tam jednak
    >nie było :/

Ha, Sznurek!!!
    Znam go. Handlowal kiedys kasetami w budzie mojego kumpla przy domach centrum naprzeciw Pizza Hut (dawno temu), bardzo wykrecony gosc:)
  • ゲマ

ja widzialam kiedys w arkdii mlodego chlopaka (okolo 20tki) w sukience, dlugie ciemne proste wlosy zgrabniutki zadbany chodzil sobie jakis czas, po czym wyszedl z arkadii, zdjal plecak wyjal z niego gigantyczne adidasy zdjal szpilki, zalozyl adidasy wlozyl szpilki do plecaka i w dlugiej czarnej sukience gigantycznych adidasach i plecaiem na plecach poszedl sobie gdzies :O
  • Anonim

Z miesiąc temu widziałam gościa na Marszałkowskiej długie ciemne włosy, wzrost ok. 1,90, jeansy, nagi tors i szpilki na 10 cm obcasie , w dodatku ok. 25 lat
  • Anonim

pan ewa z pulaskiego?
  • Anonim

>jUla napisała:
    >hmm...może to był pan Ewa? mója była nauczycielka fizyki
    >z liceum :D (nie żartuje)

pan ewa o ile o tego chodzi to oblaj z fizyki mojego kolege i musial zmieniec liceum( oczywiscie kolega) mialam kiedys przyjemnosc z panem ewa na chomiczowce ktory teraz jest olbrzymiaz kobieta (ma z 178 cm a to jak na kobiete to sporo) ale nogi to on chyba goli....kiedys jak jezdzilam do szkoly to w okolocach aspektu to spotykalam kobiete mojej postury (160 cm) ktora ewidentnie podszywala sie pod faceta, na pierwszy rzut oka to normalinie byl mezczyzna ale jak ktos sie dobrze przyjrzal to ten pan urodzil sie plci zenskiej
  • Anonim

ojej przepraszam za male bledy ale pozna pora i oczka mi sie zamykaja
  • Anonim

>Ania napisała:
    >Z miesiąc temu widziałam gościa na Marszałkowskiej
    >długie ciemne włosy, wzrost ok. 1,90, jeansy, nagi tors i
    >szpilki na 10 cm obcasie , w dodatku ok. 25 lat

o maatko.......
  • Anonim

Na żoliborku w okolicy duracza kręci się ponadto "dziewczyna", która jest w trakcie zmiany płci... Arek chyba :/ Kurde na prawdę jestem tolerancyjny i uważam że to co ludzie robią ze swoim życiem to ich sprawa, ale zawsze gdy spotykam kogoś "takeigo" to nie mogę przestać się gapić :(
  • pionek AGORY

>Ania napisała:
    >Z miesiąc temu widziałam gościa na Marszałkowskiej
    >długie ciemne włosy, wzrost ok. 1,90, jeansy, nagi tors i
    >szpilki na 10 cm obcasie , w dodatku ok. 25 lat

wczoraj jerozolimskimi przechodził chyba ten sam koleś. Młody, ciemne długie włosy, dość wysoki... trochę jak hipis wyglądał i myślałem że z woodstocku wraca ale jakoś tak dziwnie chodził. w sumie ubrany był 'uniwersalnie' gdyby nie..szpilki. ciemne niebieskie.
  • Yano

> Kolejnym warszawskim indywiduum jest mężczyzna w pełnym kobiecym wdzianku, full mejkapie, obwieszony złotą biżuterią. Pewnie nawet bym nie zwrócił na niego specjalnie uwagi, gdyby nie fakt, że nie zawsze chodzi ogolony :/

Ja widziałem ją/jego (???) na wystawie Muchy w Narodowym w zeszłą niedzielę. Rzeczywiście oko zmalowane, w uszach klipsy, kieca jakaś taka powiewna i długa, no ogólnie starsza i niezbyt urodziwa kobieta. Tylko ten zarost...
  • .caramba

Jak bedziesz chodził po wystawach i wernisażach to będziesz go widział często. Gość jest wszędzie gdzie "warto" być. Jest charakterystyczny, dorobił się prau znajomości wśród ludzi sztuki, więc jest zapraszany tu i uwdzie na zasadzie chodzacej reklamy.
| |

Legenda Miejska - Mitologia Miejska (ang. Urban Legend) - z pozoru prawdziwa informacja rozpowszechn...

Fotki

Miejsca grona (1)