-
Anonim
>Silva napisała:
>Ja parę razy spotkałam cyganki w okolicy "stadionu",
>ostatnio parę tygodni temu. Cyganka była z dzieckiem i
>mówi, że jak jej dam parę złotych dla dziecka to mi
>powróży. Pomyślałam że cośtam mogę jej dać, ale
>powiedziałam że wróżby nie chcę. Dałam jej parę
>złotych a ona ciągle do mnie że mi powróży, ja znowu
>mówię że nie chcę i poszłam, ale jeszcze słyszałam
>jak do mnie mówiła "Oj, zdolna jesteś, ale się uczyć
>nie chce...". Z tego się uśmiałam, bo z czym jak z czym
>ale z nauką problemów nie mam, średnia 4.8 ; )
Przepraszam,. ale przez takie drune pizdy jak Ty, te Cyganki nigdy nie przestana lazic i zebrac o kase. Gdyby nikt im nie dawal, toby moze znalazly jakas robote :DD -
Silva
Jasne... To tak samo prawdopodobne jak te ich wróżby :P W co ty wierzysz, człowieku? :P -
Anonim
>Silva napisała:
>Jasne... To tak samo prawdopodobne jak te ich wróżby :P W
>co ty wierzysz, człowieku? :P
Bylem sarkastyczny oczywiscie.
Jak bedziesz dawala kase cygankom, to nigdy nie spadna z tej miejscowy. No bo chyba nie zalezy Ci az tak bardzo zeby tam zawsze staly i dalej wyciagaly kase od lamusek :-) ?
-
Anonim
mój dziadek z moją babcią kiedyś mieszkali w gdańsku. Gdy wychodzili do parku zawsze jakaś cyganka proponowała babci wróżbę - nie za darmo rzecz jasna. Dziadek w końcu miał tego dość i gdy sytuacja znów powtórzyła się dziadek złapał cygankę mocno za rękę, żeby nie uciekła i zaczął: "Teraz ja pani powróżę. Jak się urodziłaś nie chodziłaś, srałaś rzadko, gęsto i dosyć często, dopóki żyć będziesz srać będziesz." Kobiecina nie wiedziała co zrobić, wyrwała się i uciekła. Więcej cyganki nie spotkali. Możecie wypróbować i napiszcie jaka reakcja;) -
-
Raven/Śliwa