-
RuciaS.! <Biało-Zielony>.®
No właśnie... Przecież taki klub jak MKS ma także fanów poza Nowym Dworem:D
Wiec wypowiedzmy sie:) -
<> st®uś <>
No wiec oprocz Studzianek jezdza osoby z Dębinek, Miękoszyna, Zaborza, Jackowa... Troche by sie zebralo tych miejscowosci :P -
Ołjejorrrr:) ...
Przede wszystkim pierwszymi, którzy jezdzili spoza ndm to były pojedyncze sztuki z Wawy, Płońsk(nadal), Grójec(V.), Modlin(Stary + Tw przed połączeniem), Nasielsk(czasy 1 ligi), Janówek, Kazuń (Polski, Bielany+ Czeczotki), Sowia Wola.. -
<> st®uś <>
Mi sie obilo cos o Pultusku (oczewiscie czasy 1 ligi) ale ze Grojec to nie slyszalem :) Widze ze temat jak najbardziej OK... -
-
ajkja
zgadza sie z Pułtuska jezdzilo troche osob w tamtych czasach,w 2 lidze troche tez jak grali Wełna,Salamon -
Filodendron
-
mateusz
I oczywiście ja! Wcześniej twierdza a teraz Chotomów :) Tylko czasu mało :( -
!!!WOJTO!!!
No i Jackovo :)
Pseudociechanowiak :D he he
Ciągle na trasie PKPPPPPP -
<> st®uś <>
Jadąc do Ciechanowa w miejscowości Gąsocin (ok.50km od NDM) zaobserwowałem napis "ŚWIT(L)" Wie ktos cos na temat jego powstania ? -
No ładnie, ja nikogo nie znam z tej miejscowości... ale Świt jest wszędzie; P
-
!!!WOJTO!!!
A to pewnie Rucias Fanatyk :P
Ja bynajmniej mam wyjebane na Gąsocin :/ i nikt stamtąd na Świt nie jeździ... Ale niech wiedzą że JESTEŚMY!!! -
<> st®uś <>
Wojtek to że nukit z tamtad nie jezdzi to niemusisz tlumaczyc :P Myslalem ze moze napis powstal kiedys podczas jakiegos wyjazdu, ale pytalem Patryka mowi ze napis jest od niedawna... -
!!!WOJTO!!!
No, że od niedawna to wiem... Jeszcze nie miałem okazji zobaczyć napisu chociaż czasami się jeździ... -
No i w Warszawie widziałem parę wrzut; P W Wola Parku, w centrum na Jerozolimskich, na Mokotowie za sklepem nocnym ...; D; D; D Aaa! i nawet na starówce :O
-
Filodendron
-
<> st®uś <>
Gdzie dokladnie (przy ktorym wejsciu)? w sobote bede to moze oblukam :D -
Filodendron
takie male schodzy i malymi pisze mks swit czy tylko swit :)) bo mi kolega mowil :P -
TMK: "Ponadto dorobili się fan-clubu ze Studzianek, który przyjeżdżał na mecze Świtu z flagą." Chłopaki zaistnieli w TMK; P PZDR!
-
<> st®uś <>
Chcialem kupic TMK ale zbraklo :-/ Moze ktos wrrzuci caly tekst o Świcie albo skan... -