MKS Świt Nowy Dwór Mazowiecki [317]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RuciaS.! <Biało-Zielony>.®

No właśnie... Przecież taki klub jak MKS ma także fanów poza Nowym Dworem:D
    Wiec wypowiedzmy sie:)
  • <> st®uś <>

No wiec oprocz Studzianek jezdza osoby z Dębinek, Miękoszyna, Zaborza, Jackowa... Troche by sie zebralo tych miejscowosci :P
  • Ołjejorrrr:) ...

Przede wszystkim pierwszymi, którzy jezdzili spoza ndm to były pojedyncze sztuki z Wawy, Płońsk(nadal), Grójec(V.), Modlin(Stary + Tw przed połączeniem), Nasielsk(czasy 1 ligi), Janówek, Kazuń (Polski, Bielany+ Czeczotki), Sowia Wola..
  • <> st®uś <>

Mi sie obilo cos o Pultusku (oczewiscie czasy 1 ligi) ale ze Grojec to nie slyszalem :) Widze ze temat jak najbardziej OK...
  • ajkja

zgadza sie z Pułtuska jezdzilo troche osob w tamtych czasach,w 2 lidze troche tez jak grali Wełna,Salamon
  • Filodendron

sa tez teraz osoby nawet 3-4 z czosnowa :p
  • mateusz

I oczywiście ja! Wcześniej twierdza a teraz Chotomów :) Tylko czasu mało :(
  • !!!WOJTO!!!

No i Jackovo :)
    Pseudociechanowiak :D he he
    Ciągle na trasie PKPPPPPP
  • <> st®uś <>

Jadąc do Ciechanowa w miejscowości Gąsocin (ok.50km od NDM) zaobserwowałem napis "ŚWIT(L)" Wie ktos cos na temat jego powstania ?
  • GuRaL! Biało- Zielony!!!

No ładnie, ja nikogo nie znam z tej miejscowości... ale Świt jest wszędzie; P
  • !!!WOJTO!!!

A to pewnie Rucias Fanatyk :P
    Ja bynajmniej mam wyjebane na Gąsocin :/ i nikt stamtąd na Świt nie jeździ... Ale niech wiedzą że JESTEŚMY!!!
  • <> st®uś <>

Wojtek to że nukit z tamtad nie jezdzi to niemusisz tlumaczyc :P Myslalem ze moze napis powstal kiedys podczas jakiegos wyjazdu, ale pytalem Patryka mowi ze napis jest od niedawna...
  • !!!WOJTO!!!

No, że od niedawna to wiem... Jeszcze nie miałem okazji zobaczyć napisu chociaż czasami się jeździ...

No i w Warszawie widziałem parę wrzut; P W Wola Parku, w centrum na Jerozolimskich, na Mokotowie za sklepem nocnym ...; D; D; D Aaa! i nawet na starówce :O
  • Filodendron

pod palacem w metrze na schodach tez jest :PP Mks Swit !!! :))
  • <> st®uś <>

Gdzie dokladnie (przy ktorym wejsciu)? w sobote bede to moze oblukam :D
  • Filodendron

takie male schodzy i malymi pisze mks swit czy tylko swit :)) bo mi kolega mowil :P

TMK: "Ponadto dorobili się fan-clubu ze Studzianek, który przyjeżdżał na mecze Świtu z flagą." Chłopaki zaistnieli w TMK; P PZDR!
  • <> st®uś <>

Chcialem kupic TMK ale zbraklo :-/ Moze ktos wrrzuci caly tekst o Świcie albo skan...

nie chce mi sie pisac ale moze napisze
| |

Maja grona inne kluby ma i nasz! :) Grono kibiców i nie kibiców Świtu Nowy Dwór Mazowiecki.

Fotki

Miejsca grona (0)