-
Hajdikte
Ze względu na to co się tutaj ostatnio dzieje - proponuję, aby admin grona pousuwał wszystkie tematy na gronie pozostawiając jeden informacyjny, iż grono zostało zamknięte, a forum Świtu jest pod adresem http://www.noviakfans.fora.pl i tam niech sobie wszyscy piszą. -
mateusz
Popieram. Jeszcze kilka dni i określenie "dno" będzie zbyt łagodne... -
Anonim
-
BaKu
-
-
mateusz
Na BZ trzeba się zarejestrować. Może to przegrupuje chociaż w małym stopni osoby które myślą że dużo wiedzą a tak na prawde wiedzą mniej niż nic... Gural, bez kitu trzeba zamknąć te forum... -
W sumie też bym chętnie to zamknął ale weźcie pod uwagę też jedną rzecz, Usunie się to małolaci zrobią swoje drugie i jeszcze gorsze głupoty zaczną pisać i wtedy nikt z nas kumatych nie będzie miał nad tym kontroli zeby usunąć czy coś i jeszcze większa popelina będzie
-
mateusz
To wypierdol wszystko i zostaw tylko młodocianych. Jak jakieś głupoty zaczną pisać to kasuj i po robocie. -
ale właśnie burdel tu się zrobił przez ten temat, co da usunięcie "normalnych" tematów a zostawienie pierdolnika??
-
>Narkoman Życia napisał
Może to przegrupuje
>chociaż w małym stopni osoby które myślą że dużo
>wiedzą a tak na prawde wiedzą mniej niż nic...
Szczególnie Ty dużo wiesz, Jak np. nie wiedziałeś do meczu z Novią że nie mamy już zgody; P -
mateusz
No ale kurwa, ja widzę się z wami raz na kwartał i to już jest często. Skąd miałem wiedzieć? A oni raz że mieszkają to dwa że wieści dochodzą szybciej niż do mnie. Nie napisałem że dużo wiem. Ale są tacy co wiedzą mniej niż ja... I takich trzeba albo edukować albo banować. -
Hajdikte
>GuRaL! Biało- Zielony!!! napisał
>W sumie też bym chętnie to zamknął ale weźcie pod
>uwagę też jedną rzecz, Usunie się to małolaci zrobią
>swoje drugie i jeszcze gorsze głupoty zaczną pisać i
>wtedy nikt z nas kumatych nie będzie miał nad tym kontroli
>zeby usunąć czy coś i jeszcze większa popelina będzie
Trzeba się zastanowić, czy gorsze jest dla wizerunku kibica Świtu osobne nowe grono dla 15 osób na którym pisać będą tylko Ci których tutaj nie wpuszczono, czy grono ponad 300 osobowe, którym ostatnio rządzą ściśnieniowane małolaty używające takich zwrotów jak "Noviak Fans" nie mając z tym nic wspólnego, w galeriach mający obok herbu Świtu, herby Jagi, czy Wisły?
Będą chcieli pisać to będą pisać choćby i na własnym forum, ale nie można pozwolić na to, żeby ktoś pomyślał, że w Nowym Dworze toleruje się takie zachowania.
Tak myślę. -
Nie wiem w koncu, mi się wydaje ze gorsze jest jak taki małolat założy nowe forum, ktoś obcy wejdzie, zobaczy a tam będzie napisane Świt i Wisła moja miłość czy coś w tym stylu i nie będziesz miał Ty ani ja na to wpływu, a tak można to odrazu usunąć a typka zbanować i po kłopocie. A tym bardziej że tu zaglada sporo ludzi (chodzi mi o Świt) a na NoviakFans 1, 2 na dzień i to te same osoby.
-
Infamous.
Ja mimo swojej abstynencji teraz na meczach, próbuje sam dla siebie ogarniać co się na nich dzieje, jakie są wyniki wyjazdowych, co się działo na takowych meczach od strony kibicowskiej. Żeby pomóc sobie to ogarnąć, zaglądam też tutaj. Nie udzielam się- bo po co, skoro nie mogę być na meczach, bo pracuje?
To grono służy mi tylko jako źródło informacji.
Ale do sedna. Gdy czytam, te wszystkie posty ludzi, którzy tworzą MF, nie wiem co myśleć. Na przykład: "Pociąg specjalny z kibicami Narwii zatrzyma się w Zakroczymiu" (=)) i już wielka fascynacja. I są pisane te różne, wyssane z palca, teorie, wyłącznie warte śmiechu. A to był tylko przykład. Moja propozycja dla moda: Gural, wprowadź kartki. Pokasuj te denne posty (wiadomo o które chodzi). Jeśli jeszcze raz pojawi się taki post, skasuj, daj kartkę. A za drugim razem, też skasuj tylko zbanuj na wieki, wieków amen.
Pozdro. -
<> st®uś <>
-
mateusz
>GuRaL! Biało- Zielony!!! napisał
małolat założy nowe forum, ktoś obcy wejdzie, zobaczy a
>tam będzie napisane Świt i Wisła moja miłość czy coś
>w tym stylu i nie będziesz miał Ty ani ja na to wpływu, a
>tak można to odrazu usunąć a typka zbanować i po
>kłopocie.
Zastanów się logicznie. Jeśli takiego zablokujesz to on nie będzie miał wstępu na to grono i założy swoje. To jest błędne koło. Zamknij to grono i po sprawie. A jak "młodociani" będą pisać głupoty to się to odpowiednio skomentuje na forum i pogada się z nimi na meczu.
Pozdro.
-
Ołjejorrrr:) ...