MKS Świt Nowy Dwór Mazowiecki [317]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Filodendron

No to przyjdz ale KURWA mialo byc w barwach jak to maestro Góral powiedział xD hahahahahahahahahahahaha
  • Infamous.

no to barwy przeca będą nie? :D:D:D:D
  • Anonim

swit : wigry 1:2
  • Skorupaa.

Tragedia gra..... Wywalił bym połowę drużyny.... : |
  • Anonim

dokladnie ^^ Gural o co chodzilo z tą zadymą pod koniec meczu?^^
  • Anonim

nie pisze się o takich rzeczach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!1
  • Anonim

spoko Ciocia^^ chodzilo mi oczywiscie o to co działo sie na płycie boiska^^
  • Anonim

no no:]
  • ajkja

Macie racje,o takich rzeczach nie powinno pisac sie na forum switu,a z Konradem widzialem sie w wawie na kontroli,tydzien temu,byl smutny bo swit spadl do nowej 3 ligii,Nadnarwianka tez spadla,wiem tylko tyle ze prawdziqwych przyjaciol poznaje sie w biedzie,a Konrad mi pomogl w trudnej sytuacji,tzn jak nie mialem RUM,to Konrad pobiegl zalatwiac zeby mi wydali ta ksiaczeczke i zalatwil,!!!A mogl powiedziec "nie chce mi sie,boli mnie"Na zawsze bede mial szacunek do niego,i do SWITU tez,zawsze sympatyzowalem z waszym klubem zwlasza jak gral w 1,2 lidze,bo w sumie miasto obok,i ludzie z nowiaka ktorych poznalem byli ok,tak wiec zycze Konradowi i sobie powortu do zdrowia,a Switowi samych zwyciestw oprocz meczow z Nadnarwianka!!!!!!!!!!!!!!!
  • XoNoX

Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie na stronie http://www.swit.nsk.pl
    Dotyczy ona oceny poszczególnych zawodników, którzy grali w rundzie wiosennej 2007/2008.
  • GuRaL! Biało- Zielony!!!

Chilik, o jaką niby zadyme Ci chodzi?? A tak pozatym witam wszystkich po długiej nieobecności. Widze że nic ogarniać nie trzeba wiec jest git. PoZDRo!
  • Blαnkα.

zadymy pf. Piotruś, ze bbilam "maestro" Gurala pod koniec meczu to nie znaczy ze to zadyma, my tak zawsze; p

No, nawet kastet po to kupiłem...; P Bo zupa była za słona XD
  • Blαnkα.

zapomniales dodac, kto kogo nim bije kochanie :)

Tak, tak... tylko wyjme z kieszeni to juz spokój...; P
  • Blαnkα.

pf. moderator.. a sam pisze nie na temat; p
| |

Maja grona inne kluby ma i nasz! :) Grono kibiców i nie kibiców Świtu Nowy Dwór Mazowiecki.

Fotki

Miejsca grona (0)