-
Filodendron
No to przyjdz ale KURWA mialo byc w barwach jak to maestro Góral powiedział xD hahahahahahahahahahahaha -
Infamous.
-
Anonim
-
Skorupaa.
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
spoko Ciocia^^ chodzilo mi oczywiscie o to co działo sie na płycie boiska^^ -
Anonim
-
ajkja
Macie racje,o takich rzeczach nie powinno pisac sie na forum switu,a z Konradem widzialem sie w wawie na kontroli,tydzien temu,byl smutny bo swit spadl do nowej 3 ligii,Nadnarwianka tez spadla,wiem tylko tyle ze prawdziqwych przyjaciol poznaje sie w biedzie,a Konrad mi pomogl w trudnej sytuacji,tzn jak nie mialem RUM,to Konrad pobiegl zalatwiac zeby mi wydali ta ksiaczeczke i zalatwil,!!!A mogl powiedziec "nie chce mi sie,boli mnie"Na zawsze bede mial szacunek do niego,i do SWITU tez,zawsze sympatyzowalem z waszym klubem zwlasza jak gral w 1,2 lidze,bo w sumie miasto obok,i ludzie z nowiaka ktorych poznalem byli ok,tak wiec zycze Konradowi i sobie powortu do zdrowia,a Switowi samych zwyciestw oprocz meczow z Nadnarwianka!!!!!!!!!!!!!!! -
XoNoX
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie na stronie http://www.swit.nsk.pl
Dotyczy ona oceny poszczególnych zawodników, którzy grali w rundzie wiosennej 2007/2008. -
Chilik, o jaką niby zadyme Ci chodzi?? A tak pozatym witam wszystkich po długiej nieobecności. Widze że nic ogarniać nie trzeba wiec jest git. PoZDRo!
-
Blαnkα.
zadymy pf. Piotruś, ze bbilam "maestro" Gurala pod koniec meczu to nie znaczy ze to zadyma, my tak zawsze; p -
-
Blαnkα.
-
-
Blαnkα.