-
Anonim
coś mało tu Nas i jakoś słabo się grono rozwija... cóż rekalmujcie je; )...
a tak wogóle mam pytanie, takie standardowe, które się zadaje muzykom, jak już dojdą do pozimou, kiedy ktoś chcę z nimi przeprowadzać wywiady :P... jakie są wasze inspiracje, kto miał największy wpływ na to co gracie? -
Grono.Net
Metallica, Testament, Slayer, Sepultura, Megadeth, Pantera - gramy mieszanke tego, ale najwięcej u nas ze starej mety :))
!!SZUKAMY BASU tak przy okazji :))
Ps: Nazywamy sie extremist :] -
Tosia
-
Anonim
-
-
Anonim
-
shmdrv
Inspiracje zespołu czy mojej gry? Zespołu - MCK napisał. Mojej gry... zawsze pociągała mnie jazzowa sekcja rytmiczna. Chciałbym, żeby brzmiało to podobnie, niestety muzyka jaką gramy mi nie pozwala... postaram się znieść te bariery; ) -
shmdrv
Inspiracje zespołu czy mojej gry? Zespołu - MCK napisał. Mojej gry... zawsze pociągała mnie jazzowa sekcja rytmiczna. Chciałbym, żeby brzmiało to podobnie, niestety muzyka jaką gramy mi nie pozwala... postaram się znieść te bariery; ) -
Anonim
Przedewszystkim uczucia, od milosci po nienawisc, czyli wlasne zycie emocjonalne, ksiazki, najczesciej te szokujace, tudziez znajdujace sie na indeksie zakazanym kosciola KATolickiego, od pana Crowleya, poprzez De Sade itp. Oczywiscie filmy, z Blair Witch Project 2 wzialem cytat, do jednej z piosenek.. "Persephone, do I invoke...by earth|and fire, and water and smoke" a tak poza tym to wszystko co popadnie, i obudzi we mnei wene.. -
Anonim
A inspiracje muzyczne, to: Moonspell,Katatonia,Anathema,P aradise lost,Type o negative,Death,Shape of Dispair,Cathedral,Candlemass,B lack Sabbath,Tiamat i przedewszystkim My dying bride \m/ To by bylo na tyle? -
jar
:> hunter... kat:> ... dream theater:>... rammstein... i moja chora wyobraźnia -
Kapele z lat 80-tych, ale inspiracja to nie wszystko- wiele dodaje od siebie; -)
-
Anonim