- 1
- 2
-
Anonim
Zebrani w gronie, moim pomysłem od dłuzszego czasu jest założenie strony o Múm.
Ma ktos z was ochote i wiecej wolnego czasu ?
Czekam na opinie. -
Anonim
qrcze tez sie nosilem z takim zamiarem-powstrzymywalem mnie tylko brak normalnego dostepu do neta we wro...al jak cos to moge sie zajac flashowymi elementami... -
Anonim
świetny pomysł..ja chętnie sie przyłączę ..jeśli to jeszcze aktualne?????????????????????? ??? -
Arkady
ooo cieszę się,że pan ram tam tam wraca do swojego starego pomysłu:-))) -
-
Anonim
-
Anonim
ja newsy moge robic...:););):p:p
ewentualnie mam namiar gdzie mozna bardzo dobra strone zrobic za 50 zeta...
grafika bedzie ladnie dobrana itd. pozatym wl. mnie czlowiek ten ma glowe do stronek. robi je proste banalne i dobre.
Wy bedziecie musili sie zajac tylko zbieraniem informacji. po wykonanej robocie strona bedzie w pelni oddana z haslami itd.
oto przyklady czlowieka ktory by to wykonywal:
http://www.nothingaccidental.prv.pl
http://www.snowball.cyberion.org
jesli sie podoba daje namiar...jesli nie to to nie :) -
ERT
-
Anonim
Będzie miło ale prosze, błagam, pewna decyzja, pewne działanie, jak wiecie robimy to dla wlasnej satysfakcji, ludzi którzy mają prawdziwe pojęcie o ich muzyce i nie tylko. Serwis przedewszystkim opiera się na solidnej druzynie. Jak cos czekam na sygnaly tak priv jak i forum. -
Anonim
-
Anonim
Ja się piszę. Nie to, żebym łeb do robienia stron miała, ale mogę inne funkcje obstawiać :) -
Anonim
jeśli się przyda jakaś pomoc to ja jestem chętny :)
(na razie zajmuję sie inną stroną ale jęsli już sie za coś zabierzecie to ja jestem na tak :D)
.. dajcie znać jak coś ruszy -
special_k
-
special_k
hmm..i na tym zakonczylismy tak?(przyznaje sie nic nie mam..ale co z ta cisza?:P) -
Anonim
no wlasnie...pomysl jakis jest ale cos nie mozemy sie za realizacje zabrac;] -
special_k
no własnie i co na to wuj truj?:P
powstała ta strona czy nie?czy cos sie w ogołe zaczeło dziać?bo moze ja nic nie wiem..jestem przestazała.. -
Anonim
-
Anonim
Mam przestoje tak i w kosciach jak i w glowie, weltszmerc i te sprawy. Do tego stary dysk poszedl w piiiizz....u a bylo tam trosze strony.
Idzie wolne, moj plan jest nastepujacy, spiknac sie w jakims internetowym miejscu, i pogadac o ogolnej koncepcji strony. Czas ruszyc do przodu... -
Grono.Net
-
special_k
-
Anonim
A tam kicha Ja juz swoje robie :P Efekty wkrotce, sadze ze lepiej bedzie po prostu wejsc na gotowe. Potrzebowalbym skrocic kawalek Mum na intro. Pisze sie ktos na to ??
- 1
- 2