Múm [326]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zebrani w gronie, moim pomysłem od dłuzszego czasu jest założenie strony o Múm.
    Ma ktos z was ochote i wiecej wolnego czasu ?
    Czekam na opinie.
  • Anonim

qrcze tez sie nosilem z takim zamiarem-powstrzymywalem mnie tylko brak normalnego dostepu do neta we wro...al jak cos to moge sie zajac flashowymi elementami...
  • Anonim

świetny pomysł..ja chętnie sie przyłączę ..jeśli to jeszcze aktualne?????????????????????? ???
  • Arkady

ooo cieszę się,że pan ram tam tam wraca do swojego starego pomysłu:-)))
  • Anonim

Owszem aktualne. Jeszcze jacys chetni ??? Nie bac sie.
  • Anonim

ja newsy moge robic...:););):p:p

ewentualnie mam namiar gdzie mozna bardzo dobra strone zrobic za 50 zeta...
    grafika bedzie ladnie dobrana itd. pozatym wl. mnie czlowiek ten ma glowe do stronek. robi je proste banalne i dobre.
    Wy bedziecie musili sie zajac tylko zbieraniem informacji. po wykonanej robocie strona bedzie w pelni oddana z haslami itd.

oto przyklady czlowieka ktory by to wykonywal:

http://www.nothingaccidental.prv.pl
    http://www.snowball.cyberion.org

jesli sie podoba daje namiar...jesli nie to to nie :)
  • ERT

moze tez sie do czegos przydam :>

chetnie pomoge...
  • Anonim

Będzie miło ale prosze, błagam, pewna decyzja, pewne działanie, jak wiecie robimy to dla wlasnej satysfakcji, ludzi którzy mają prawdziwe pojęcie o ich muzyce i nie tylko. Serwis przedewszystkim opiera się na solidnej druzynie. Jak cos czekam na sygnaly tak priv jak i forum.
  • Anonim

przede wszystkim***
  • Anonim

Ja się piszę. Nie to, żebym łeb do robienia stron miała, ale mogę inne funkcje obstawiać :)
  • Anonim

jeśli się przyda jakaś pomoc to ja jestem chętny :)
    (na razie zajmuję sie inną stroną ale jęsli już sie za coś zabierzecie to ja jestem na tak :D)
    .. dajcie znać jak coś ruszy
  • special_k

chetna-newsy..hmmmm zawsze cos znajde:]
  • special_k

hmm..i na tym zakonczylismy tak?(przyznaje sie nic nie mam..ale co z ta cisza?:P)
  • Anonim

no wlasnie...pomysl jakis jest ale cos nie mozemy sie za realizacje zabrac;]
  • special_k

no własnie i co na to wuj truj?:P
    powstała ta strona czy nie?czy cos sie w ogołe zaczeło dziać?bo moze ja nic nie wiem..jestem przestazała..
  • Anonim

slomiany zapal :/
  • Anonim

Mam przestoje tak i w kosciach jak i w glowie, weltszmerc i te sprawy. Do tego stary dysk poszedl w piiiizz....u a bylo tam trosze strony.

Idzie wolne, moj plan jest nastepujacy, spiknac sie w jakims internetowym miejscu, i pogadac o ogolnej koncepcji strony. Czas ruszyc do przodu...
  • Grono.Net

to moze TU?; )
  • special_k

ee..po prostu kicha..
  • Anonim

A tam kicha Ja juz swoje robie :P Efekty wkrotce, sadze ze lepiej bedzie po prostu wejsc na gotowe. Potrzebowalbym skrocic kawalek Mum na intro. Pisze sie ktos na to ??
  • 1
  • 2
| |

Múm łączy w swej twórczości elementy jazzu, elektroniki i tradycyjnej muzyki islandzkiej. Grupa...

Fotki

Miejsca grona (0)