-
Kasia .
gdzie mozna dobrze zjesc w mińsku? chodzi mi bardziej o jakas restauracyjke zeby wyskoczyc na kolacje przy swiecach; ) polecicie mi cos?
P.S. Kojarzy moze ktos taka karczme za Kolbielą za rondem zaraz jak na Lublin sie leci? niby to juz nie Mińsk ale moze ktos mi powie jak tam jest lub jak to sie nazywa to poszukam w necie.
Pozdrawiam -
sn
-
Ja to Ja
-
Królowa
w zajeździe na Warszawskiej kilkadziesiąt metrów od kościoła (całodobowo - w środku nocy można wtrykać kurczaka z frytkami i surówką) -
-
Sarna
-
Królowa
-
-
-
jedi
-
Królowa
kolacja przy świecach: zamawiasz z dowozem z Iguany do domu obstawionego świecami :) -
muczaczo
osobiście w mińsku nie można sobie przekąsić czegoś typowo miejskiego wracając np z melanżyku. w stolicy idziesz na kebaba czy coś, a w mińsku do domu na kolację -_-' -
Drzemi
-
Królowa
>grzmot napisał
>osobiście w mińsku nie można sobie
>przekąsić czegoś typowo miejskiego
>wracając np z melanżyku. w stolicy idziesz na
>kebaba czy coś, a w mińsku do domu na kolację
>-_-'
avanti do 23 serwuje :) -
Ja to Ja
-
Królowa
-
muczaczo
avanti - najgorszy z możliwych syfów. nie obrażajmy kebaba nazywając tak to ścierwo, które podają. zajazd - nie ma kebabów ^^ -
Królowa
-
Królowa
o ile takie istnieją
hmm....
w zasadzie w zajeździe ten zestaw kurczakowy jest naprawdę niezły :] -
-
-
muczaczo
>anielski orszak napisała:
>zawsze można pociągiem nocnym do wawuni :)
nie istnieją. wiem, ze Z warszawy jest ostatni 23:50 (jakoś tak) ze wsh, a pierwszy o 3:12 też ze wsh więc coś koło tego pewnie też są DO wawy -
ania zwana rybką:)