MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Temat mówi sam za siebie.
  • Anonim

nie wiem...nie chodze do fryzjera; ];];]
  • Mati

na warszawskiej w tym drewnianym domku; ] na przeciwko zielonego bloku;p miła obsługa itd:P
  • kalizagadka

Metamorfoza bez 2 zdan:)
  • Anonim

Ten w partnerze przy recepcji hotelu.
  • ewa

michell :)
  • Matt

W Partnerze na parterze jak się wchodzi do Hotelu.
  • juicy_la_rock

zaden, chyba ze macie ochote na inny fryz niz prosicie;d
    ewentualnie przy obcinaniu maszynka jest szansa ze bedzie ok!
  • Gru

własnie musze sie gdzies wybrac. niech wiecej dziewczyn sie wypowie. ja ostatnio byłam "u marzeny" jestem śrdnio-zadowolona, bo za mało mnie obcieła-o dziwo. wie ktos czy jest jakis facet fryzjer?, dodatkowo z polotem:) zeby mi włosow nie zmarnował
  • Matt

Leszek Czajka :D ale to w wawie:D
  • Anonim

Własne ręce
  • Anonim

Sebastian w Gracji
  • ewa

pan Andrzej w Michell :) przystojny i dokładny... Zawsze doradza :)
  • Ruby

Koło stacji stoi mała drewniana budka. A w tej budce mieszka dziadek (ale tylko od 8 do 16). Dziadek ten jest mistrzem cietej maszynki i fryzu "na gorze 3mm po bokach 2mm". PoLeCaM.
  • Anonim

Metamorfoza u Magdy :)
  • a

Ja chodzę do "Kameleona" na Cichą i jestem zadowolona:) (niedaleko szpitala) Do pani Agnieszki:D POzdro:*:)
  • 1

U Magdy na deptaku i nie ma innej opcji :DDDD
  • Królowa

mnie obcina moja mama/ moja pani kapitan/ moja kumpela z liceum - jeśli do moich włosów spróbuje dotknąć się ktokolwiek inny, to kończy z poobgryzanymi łapami i wydrapanymi oczami :) jedni boją się dentystów, inni fryzjerów :)
  • if.

hmm ja bylam u Ali i w Kameleonie ( oba na Cichej).. porównywalana jakość.. ja tam byłam zadowolona;]
  • ..:::Pumkas:::..

u Ewy na stacji, bardzo polecam :)
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)