-
Anonim
-
Anonim
-
Mati
na warszawskiej w tym drewnianym domku; ] na przeciwko zielonego bloku;p miła obsługa itd:P -
kalizagadka
-
-
Anonim
-
ewa
-
Matt
-
juicy_la_rock
zaden, chyba ze macie ochote na inny fryz niz prosicie;d
ewentualnie przy obcinaniu maszynka jest szansa ze bedzie ok! -
Gru
własnie musze sie gdzies wybrac. niech wiecej dziewczyn sie wypowie. ja ostatnio byłam "u marzeny" jestem śrdnio-zadowolona, bo za mało mnie obcieła-o dziwo. wie ktos czy jest jakis facet fryzjer?, dodatkowo z polotem:) zeby mi włosow nie zmarnował -
Matt
-
Anonim
-
Anonim
-
ewa
-
Ruby
Koło stacji stoi mała drewniana budka. A w tej budce mieszka dziadek (ale tylko od 8 do 16). Dziadek ten jest mistrzem cietej maszynki i fryzu "na gorze 3mm po bokach 2mm". PoLeCaM. -
Anonim
-
a
Ja chodzę do "Kameleona" na Cichą i jestem zadowolona:) (niedaleko szpitala) Do pani Agnieszki:D POzdro:*:) -
1
-
Królowa
mnie obcina moja mama/ moja pani kapitan/ moja kumpela z liceum - jeśli do moich włosów spróbuje dotknąć się ktokolwiek inny, to kończy z poobgryzanymi łapami i wydrapanymi oczami :) jedni boją się dentystów, inni fryzjerów :) -
if.
hmm ja bylam u Ali i w Kameleonie ( oba na Cichej).. porównywalana jakość.. ja tam byłam zadowolona;] -
..:::Pumkas:::..