MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ironman11

>gunsfighter napisał
    >przechodzą obok

skoro tylko przechodzą obok to skąd wiedzą, że to najlepszy salon fryzjerski w mieście?
    No chyba, że piszą nie na temat....
  • Anonim

czy ktoś się może orientuje ile kosztuje strzyżenie "u Ewy"? Z góry dzięki za odp.
  • Grigorji

Witam
    Potrzebuje dobrego fryzjera męskiego , który obstrzyże mnie tak jak chce , a nie na dwie standardowe fryzury którzy Mińscy fryzjerzy potrafią : na króciutko i na jaszczura:)
    Polecice coś?
  • Anonim

nie wiem czy taki wątek już był czy nie ale potrzebuje informacji na temat przedłużania włosów w mmz czy robią gdzieś u nas coś takiego? jakie są mniej więcej ceny? gdzie najlepiej robić? robił już sobie ktoś coś takiego? jak tak to prosze o polecenie lub odradzenie jakiegos salonu lub w ogole takiego zabiegu! :) piszcie wszystko co wiecie, bede bardzo wdzieczna =]
  • Anonim

?
  • Anonim

w solarisie na kopernika na pewno.
    i o ile sie nie myle to w akademii proznosci na armi ludowej.
  • Anonim

a w tym solarisie przedluzal ktos juz? i moze cos powiedziec wiecej na ten temat? albo w innym salonie? prosze o informacje; )
  • ..:::Pumkas:::..

moze ktos z Was wie/ ma kontakt do p. Agnieszki, która do niedawna pracowala w salonie "Ewa" przy Warszawskiej (nie mylcie z salonem "u Ewy"?
    albo moze wie, gdzie teraz pracuje
    bede wdzieczna za informacje
    pozdrawiam
  • Ewelina B.

ja byłam tu http://www.minskmazowiecki.yasumi.p... i polecam super profeska
  • Lily.

Czy ktoś może ma numer do p. Magdy, która do niedawna pracowała w "Metamorfozach"? Albo może orientujecie się, gdzie pracuje teraz?
    z góry dzięki za odp;)
  • ♫ ♫ Sylwia ♫ ♫

hej, znacie może kogoś kto zajmuje się przedłużaniem włosów prywatnie lub ewentualnie w jakim salonie można to zrobić ? Szukam kogoś kto zna się na tym dobrze :) Jak ktoś coś wie to piszcie na gg. 5969965 , na gronie rzadko bywam; ) dziękuję !
  • Agnieszka

Z pełną odpowiedzialnością za to co piszę, polecam Anię Pietrasik z salonu fryzjerskiego w Olimpie. Dziewczyna młoda, ale doświaczona. Nie zrobi na głowie tego, co jej sie podoba tylko to co sobie klientka zażyczy. Jedyna fryzjerka, której ufam do końca, bo nigdy mnie nie zawiodła. Za każdym razem strzygła mnie tak jak sobie upatrzyłam w gazecie.
  • Katarzyna

>Lily. napisała:
    >Czy ktoś może ma numer do p. Magdy, która do niedawna
    >pracowała w "Metamorfozach"? Albo może orientujecie się,
    >gdzie pracuje teraz?
    >z góry dzięki za odp;)

Podobno gdzies kolo starego kościoła. Tez jej szukam; )
  • Anonim

Wczoraj po pijaku wódką oblałem sobie włosy, a kolega dla żartu mi je podpalił. Do którego salonu najlepiej się wybrać? Większość włosów po jednej stronie się spaliła i wygląda to nieciekawie.
  • Katarzyna

Najlepiej oblej benzyną drugą połowę głowy i podpal. Zaoszczędzisz na fryzjerze.
  • Anecia

Pani Magda pracuje (z tego co mi wiadomo) w "gracji" dokładnie ul. Nadrzeczna... A czy może wie ktoś czy Pani Aneta (blondynka, kręcone włosy), która również pracowała w metamorfozie gdzieś czesze?
  • jedi

Aneta ma swój salon na Sosnkowskiego, w budynku usługowym (nie w bloku).
  • Lily.

gdzie można w mińsku przedłużyć włosy metodą warkoczyków afrykańskich?
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)