Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Filip S.

sorki bo nie jestem w temacie a dzis otwarte???? :D hehehe
  • Anonim

W końcu odwiedziłam.
    Menu bez rewelacji, tzn. jak na Mińsk ok, są w karcie tylko takie rzeczy, które będą miały "branie". Brakuje może jakiś zestawów. Ceny, też ok. Porcje tzn. wielkość nigiri i maków, raczej standardowa, ale jak na początek mogli by się bardziej postarać. Powinni na pewno popracować nad obsługą, bo Pani tak jakby mało zainteresowana gośćmi, ale na pewno olimpiadą, która leciała w TV. No i właśnie TV i te parasole Tyskiego przed knajpą trochę psują klimat. W skali 1-10, daje 7
  • szkoda pisać, ale jakość sushi w naszym mińskim barze bardzo spadła.. może to przez ciepłe potrawy nad którymi kucharze bardziej się skupili. Swoją przygode z sushi zacząłem w mmz i byłem bardzo zadowolony.. do wczoraj
  • Kuziemiaczek

a czym Cię tak zawiedli ?
  • tym czym może zawieść bar lub restauracja czyli 'jedzenie'. Było poprostu niesmaczne, a dokładniej to serek filadelfia w futomakach w takich ilościach że czułem jakbym jadł sam ryż z twarożkiem, to samo z ogórkiem. Ogólnie wszelkie proporcje ilości ryżu do składników mocno zachwiane. Na podanym talerzu panował taki chaos że nie byłem w stanie ogarnąć z czym jem teraz kawałek (z tego co wiem kawałki z jednego rodzaju powinny leżeć koło siebie) Jedne futomaki dostalismy z ciepłym ryżem... jeszcze raz pisze.. jem sushi od niedawna. Zauroczyło mnie to jedzenie właśnie tu w mińsku w iwo... tymbardziej szkoda że taka kiepa teraz u nich. pzdr!
  • Anonim

zapraszam w nastepnym tygodniu :) bedzie mozna sie milo zaskoczyc :)
  • jakieś szersze info ? przywracacie lunch dnia :) ??
  • emik~

czy wie ktoś może, czy jutro sushi będzie otwarte?
  • iwona federak

Po kilku latach tj. miną trzy w tym roku weszłam pierwszy raz na grono i jestem w szoku tyle się naczytałam o moim sushi .
    Dziękuję wszystkim za obronę przed kolegą Przedlackim ,który tak jechał po mnie .
    Szkoda że nie potrafił pogodzić się z porażką (nie został przyjęty) .
    Zapraszam serdecznie wszystkich do siebie.
    A kolega Przedlacki jak ma odwagę taką przez fora może by przyszedł i ze mną się zmierzył twarzą w twarz jak ma tak dużo do powiedzenia .
    pozdrawiam........

• Ramzes PL

To pod paragraf podchodzi miła....
  • Martyna.

jaki paragraf?
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)