-
Filip S.
-
Anonim
W końcu odwiedziłam.
Menu bez rewelacji, tzn. jak na Mińsk ok, są w karcie tylko takie rzeczy, które będą miały "branie". Brakuje może jakiś zestawów. Ceny, też ok. Porcje tzn. wielkość nigiri i maków, raczej standardowa, ale jak na początek mogli by się bardziej postarać. Powinni na pewno popracować nad obsługą, bo Pani tak jakby mało zainteresowana gośćmi, ale na pewno olimpiadą, która leciała w TV. No i właśnie TV i te parasole Tyskiego przed knajpą trochę psują klimat. W skali 1-10, daje 7 -
qć
szkoda pisać, ale jakość sushi w naszym mińskim barze bardzo spadła.. może to przez ciepłe potrawy nad którymi kucharze bardziej się skupili. Swoją przygode z sushi zacząłem w mmz i byłem bardzo zadowolony.. do wczoraj -
Kuziemiaczek
-
-
qć
tym czym może zawieść bar lub restauracja czyli 'jedzenie'. Było poprostu niesmaczne, a dokładniej to serek filadelfia w futomakach w takich ilościach że czułem jakbym jadł sam ryż z twarożkiem, to samo z ogórkiem. Ogólnie wszelkie proporcje ilości ryżu do składników mocno zachwiane. Na podanym talerzu panował taki chaos że nie byłem w stanie ogarnąć z czym jem teraz kawałek (z tego co wiem kawałki z jednego rodzaju powinny leżeć koło siebie) Jedne futomaki dostalismy z ciepłym ryżem... jeszcze raz pisze.. jem sushi od niedawna. Zauroczyło mnie to jedzenie właśnie tu w mińsku w iwo... tymbardziej szkoda że taka kiepa teraz u nich. pzdr! -
Anonim
-
qć
-
emik~
-
iwona federak
Po kilku latach tj. miną trzy w tym roku weszłam pierwszy raz na grono i jestem w szoku tyle się naczytałam o moim sushi .
Dziękuję wszystkim za obronę przed kolegą Przedlackim ,który tak jechał po mnie .
Szkoda że nie potrafił pogodzić się z porażką (nie został przyjęty) .
Zapraszam serdecznie wszystkich do siebie.
A kolega Przedlacki jak ma odwagę taką przez fora może by przyszedł i ze mną się zmierzył twarzą w twarz jak ma tak dużo do powiedzenia .
pozdrawiam........
-
Ramzes PL
-
Martyna.
|
|
Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...
Miejsca grona (39)
-
Pub Dujer Kolejowa, Mińsk Mazowiecki
-
=p Błonie, Mińsk Mazowiecki
-
Sekcja 8 Marszałka Józefa Piłsudskiego, Minsk Mazowiecki
-
Skate Park Ogrodowa, Minsk Mazowiecki
-
EPMM ., Janów
- Dodaj miejsce