MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie znalazłam żadnego takiego wątku, więc tworzę swój.

Chciałabym zacząć grać w jakimś zespole metalowym ew. rockowym. Uczę się gry na gitarze elektrycznej, perfekcyjna nie jestem, ale coś tam podstawowego potrafię. Na pewno więcej chęci do nauki będę mieć, będąc w jakimś zespole.
    Mogłabym także spróbować wokalu, ale co do tego to już pewności nie mam, czy uszy wytrzymają... Wolę gitarę.
    Lat mam obecnie 15, zajęć pozalekcyjnych aktualnie brak, więc czasu mam jako tako sporo.

Chętnych proszę o wypowiedzenie się w tym temacie, ew. we wiadomości prywatnej.
  • bartezzo

tak samo ja. MOGĘ dawać WOKAL nie poszukuję zespołu zawodowego czy ze stażem może być amatorski. interesuje mnie rock i metal

AC/DC IRON MAIDEN JUDAS PRIEST itp.
  • Artur - Zespół FUKS

Wszystkim Gronowiczom pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiej zabawy Sylwestrowej!
  • Kasiula

jeżeli chodzi o zespół na wesele to serdecznie polecam zespół HITMIKS. Grali u mnie na weselu i było super, wychodzili z instrumentami do gości, fajnie prowadzili oczepiny. Jeżeli miałabym jeszcze raz wybierać zespół to mój wybór padłby bez wątpienia na nich! Moi goście też mówili, że miałam ekstra zespół i dawno się tak nie wybawili, także szczerze polecam!

ich stronka http://www.hitmiks.pl/
  • Karolina

a ja na wesele polecam zespół Excell, jak dla mnie są najlepsi
  • Kasiula

jeszcze się taki nie znalazł co by wszystkim dogodził. u mnie grali super.mi się podobało i gościom również.ciekawe który zespół nie puszcza piosenek z MP3?hmmm gitara za 200 zł?powiedz gdzie są takie tanie to sama sobie kupię:P ja od razu powiedziałam czego chcę a czego nie i tak było...poza tym jak sama piszesz znajomy był na weselu z Hitmiksem więc mogło mu się nie podobać...skąd wiesz czy Tobie by się nie podobało?
  • Paweł Ż**

http://www.allegro.pl/item913588761... bardzo proszę.Do grania to się nie nadaje,ale do ściemniania świetna.Szkoda tylko,że nie mając pojęcia o rzeczywistości podsumowujesz wszystkie zespoły.Pozdrawiam wszystkie okoliczne kapele grające na żywo,jak również te niegrające:)
  • Ramzes PL

Witam wynajmę pomieszczenie na sale prób bądź dołączę do innego zespołu posiadającego takie pomieszczenie celem rozłożenia kosztów utrzymania. Sprawa pilna.
  • Martyna.

OGŁOSZENIE!

Zespół muzyczny z Mińska Mazowieckiego, pilnie poszukuje klawiszowca z doświadczeniem i własnym instrumentem (wokal mile widziany) do dłuższej współpracy.
    Kontakt – na prv bądź pod numerem 692-568-247
  • Marcin XXXX

Witam zespół muzyczny ,REFLEX, z Mrozów szuka wokalistki. kontakt na adres. Reflex.Marcin@wp.pl. lub nr. 505 334 541.
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)