-
Anonim
-
!<<<>>>>!
Sprzedam kamerę cyfrową Sony z całym zestawem. w idealnym stanie. zdjęcia kamery i dane techniczne moge wysłać na maila -
-
Magik:)
Dla wszystkich fanow Gier Call of Duty :)
sprzedam:
CoD1,CoD1 UO, CoD4 wszystkie uzywane tylko do gry singel player Oczywiscie CD-KEYE orginalne nie uzywane w grze multiplayer w pelni sprawne. Cena tego zestawu od 120-150zl :)
Chetnych porsze o kontakt gg 8989646 Priv lub email damianelum@wp.pl -
-
Jan
-
Anonim
Witam i zapraszam na forum ślubne http://www.slub2009.el-site.com/
Podziel się z nami swoim szczęściem :)
Pozdrawiam. -
Jan
Student trzeciego roku italianistyki UW udzieli korepetycji z języka włoskiego.
Zapraszam:) -
sir.
sprzedam monitor Samsung 2232BW 22" http://www.ceneo.pl/823920
Uzywany ok 6 miesiecy wiec jeszcze ponad 2 LATA GWARANCJI !!!
CENA 580 do negocjacji. wiadomości na priv -
MELONIK22
sprzedam komputer:
Caleron 2,8HGz S775
1Gb ramu
320GB dyski (80+80 160w kieszeni, lekko uszkodzony)
Nagrywarka CD
2nagrywarka DVD
Napęd dyskietek
Karta muzyczna 7.1 zintegorowan (GYGABYTE GA-8I915P-G)
Karta graficzna GYGABYTE GV-NX66T128D 128MB DDRIII
Karta TV-SAT VisionPlus 1020A
Nowy zasilacz
Monitor 19" SynMaster913N
Obudowa przeźroczysta z plexi :) + 5 wentylatorków świecących :)
Klawiatura i mysz.
Komputer w pełni sprawny używam go na codzień. Dobry do gier, każda gra mi na nim chodziła.
Cena 1700zł. Do jakiejś negocjacji.
GG 458188 tel 787147638
-
Anonim
Cena kwestią dyskusyjną i nie powinno się jej "obgadywać", no ale jak dla mnie cena z kosmosu...
A, żeby nie wprowadzać ewentualnego kupującego w błąd odpowiedz mi na kilka pytań, po kolei:
1. dysk? co oznacza "lekko uszkodzony", powiedz ile ma badów i w jakich fragmentach talerzy, ewentualnie wykasuj uszkodzone części kosztem miejsca.
2. Nowy zasilacz?
Co to znaczy nowy zasilacz? podaj markę i moc... ja mogę mieć stary zasilacz (np 5 letni) bijący na głowę sklepowe, nowe gówniane codegeny,modecomy, impety itd... SPRECYZUJ.
Najbardziej rozśmieszyło mnie zdanie:
"Dobry do gier, każda gra mi na nim chodziła. "
-nie wprowadzaj ludzi w błąd...
Każda gra na nim chodziła? KIEDY? w 2000 roku?:D... (komputer jest młodszy, wiem)... KAŻDA tzn jaka? każda jaką Ty instalowałeś? :D Równie dobrze mogę powiedzieć, że na moim starym Celeronie 333MHz + 64MBram chodziła kiedyś każda gra:D... Tak samo pani krysia z księgowości może sprzedać swój komputerek jeszcze na windowsie 95 z takim hasłem reklamowym... bo na jej kompie pasjans i saper chodzi - czyli każda w jaką pani krysia gra:D
Celeron, 1GB ramu, i 6600GT to większość aktualnych tytułów nawet się zainstalować nie da... szczyt jego możliwości to Sims2, GTA:VC etc :D... FarCry np pewnie by poszedł ale na niskich detalach...
ps. 1700 - tak wygórowana za tą dysko-budę ?:)
przepraszam, za zachowanie, ale zdaniem "Dobry do gier, każda gra mi na nim chodziła. " sprowokowałeś mnie... nie wprowadzaj ludzi w błąd:D -
Dejf:)
sprzedam głośniki firmy CREATIVE 2.1 INSPIRE A200 PC/MP3 Speaker System.
Nowe, nie wyciągane z pudełka
Cena:65zl
-
Anonim
-
Anti
Mam do sprzedania bardzo fajne autko, które moze zdarzyło juz Wam sie zobaczyć w MMZ.
Szczegóły pod adresem:
http://moto.allegro.pl/show_item.ph...
pzdr -
Anonim
potrzebuje na gwałt kogos kto umie fizykę na wyższym poziomie. moze być student, nie pogardze. byle by dobrze tlumaczył/a i znał sie na rzeczy.
PILNE -
csv
Witam mam do sprzedania ławkę do ćwiczeń z modlitewnikiem wraz z sztangą prostą, łamaną, 2xhantle i 90kg obciążenia(2x20kg,2x10kg,4x5kg ,4x2kg,4x1kg).
Sprzęt jest firmy Kelton zestaw Tryton IV.
Sprzęt posiadam od jakiś 1-2 miesięcy, stan idealny. Idealny do treningów domowych dla wszystkich.
Cena 1100zł. Chętni pisać na priv. -
Anonim
Sprzedam konsole xbox 360 premium (20Gb) z dwoma bezprzewodowymi padami i modułem wifi ( wszystkie dodatki oryginalne wyprodukowane przez Microsoft ). Oprócz pełnego zestawu z pudełka i okablowania dołączam dwa kable Hamy ( dvi - hdmi i hdmi - hdmi ) . Konsola nie była i nie będzie przerabiana. Wyprodukowana na nowszych już procesorach więc nie grozi nikomu ring of death. Do zestawy dołączam kilka gierek w tym : gears of war I/ mass effect/ ninja gaiden 2/ pro evo 2008/ halo 3/ army of two .Konsola ma ok 6 msc lecz przez ostatnie 3 praktycznie nie była używana. Posiada jeszcze gwarancje europejską. Cena nie jest wygórowana jak za taki zestaw , chętnych zapraszam do zadawania pytań na priv. -
Anonim
Lustrzanka cyfrowa szuka nowego właściciela!!!
Witam...
W związku ze zmianą puszki mam na sprzedaż następujący sprzęt:
-Nikon D80 (jest jeszcze gwara chyba)
-GRIP MB-D80 (oryginał, nie jakaś delta)
-dodatkowy aku (w sumie dwie sztuki, 100% sprawności)
-obiektyw Nikkor 18-55 mm 1:3.5-5.6GII ED
-6 GB SD (2 karty: 4GB i 2GB)
Cena za całość 1900 do negocjacji... chce ktoś ??
+ewentualnie 50-200mm 1:4-5.6 Tamrona -
Anonim
MALOWANIE mieszkań...
Drobne prace wykończeniowe...
Najniższe stawki, wolne terminy, dyspozycyjność...
materiał klienta lub nasz...
Gwarantujemy solidność...
Możliwość artystycznego malowania...
Wszystko do uzgodnienia indywidualnie...
Zapraszam - kontakt i więcej informacji PW w gronie. -
jurasik
Reebok
opony zimowe damskie, nówki-sztuki
rozmiar 36 [USA 6] - 23 cm
wyglądają tak:
http://www.allegro.pl/item469936681...
http://www.sarafis.pl/p-635,reebok....
http://www.overkillshop.com/de/prod...
swoimi zdjęciami się nie pochwalę, bo nie ma czym :)
cena: 200 PLN -
Szy
CHEMIA - KOREPETYCJE
Masz problem z chemia, a może chciałbyś powtórzyć materiał do matury?? Jeśli tak, to zgłoś się do mnie. Wspólnie rozwiążemy Twoje problemy. Jestem studentem 5-tego roku na wydziale chemii UW. Posiadam przygotowanie pedagogiczne, a także doświadczenie w udzielaniu korepetycji.
Kontakt: msoszy@wp.pl
gg: 7906681
tel. 602757452