-
Anonim
Piszcie gdzie spotkalicie sie w Mińsku z najbardziej chamska obsluga, czy to w roznych lokalach czy w sklepach.
Mnie dzis wkurzyla babka w Labelli, zrobila mi straszna łaskę ze sprzedala mi browara, a kumpla chciala wysylac gdzies indziej zeby rozmienil kase, bo nie miala mu wydac, a on ja opieprzyl i na tym sie skonczylo :) -
brzydulka
-
!OleŃkA!
-
!OleŃkA!
-
-
savic
znam tez beznadziejnego kolesia ale szkoda mowic bo czasem tam zagladam:/ -
De la Hella
-
Anonim
-
Anonim
Tak kudłaty i taka babka z labelli która czasami podchodzi i wyprasza jeżeli ilość piw jest nieproporcjonalnie mniejsza do ilości ludzi przy stoliku -
IRC
zgadzam sie z Toba olciu!
obsluga planety to shit!
pewnego razu poszedlem na browarka, no i do czasu jak siadlem do stolika z wymarzonym :) piffkiem wszystko bylo ok. ale gdy zobaczylem jak zobaczylem ze szklanka jest POPĘKANA stwierdzilem ze pojde to pokazac do baru to i piweczko bedzie nowe bo przeciez nie przeleja mi do innej szklanki-mylilem sie!!!babka przelala bez skrupułów piwo do szklanki czego efektem byl zupelny brak bąbelkow!!! -
piotr
taa, planeta to wiadomo, z innej beczki jubiler na rogu 11 Listopada i Topolowa -
Gugi
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a ja nie znosze chodzic do cukierni, do eklerka, bo panny tak sie lampia......;///// tylko siedza i szepcza, na coraz to nowa dziewczyne;/ -
Anonim
ale w eklerku babka sprzedała mi sernik o 21:58...
a w Avanti jak sprzedali pizze o 21:45 to o 22:00 delikatnie mówiąc... wyłaczyli światło!!!
mogli nie sprzedawać na miejscu...
barany jedne (ale i tak na pizze chodze do nich...) -
Królowa
jedna kobietka z chaty, nie wiem czemu, kiedy zrobiłam zakupy, pakując mi je do reklamówki wrzeszczała na cały sklep, co chowa - nie wiem o co szło. Może takie przepisy :) na szczęście nie były to jakieś obciachowe rzeczy tylko samo jedzonko :) -
karolina
-
!OleŃkA!
-
Gugi
powiem tak ja mam Topaz na serbinowie i panie sa ok :P a w innych nie bywam -
Królowa
kiedyś w topazie jak robiłam zakupy to laski mówiły do siebie per "dżaga"
starałam się nie ryknąć śmiechem jak debil