-
ஜBeaTa & DaRiuSzஜ
Biega ktoś?
Bardzo lubię biegać, ale niestety w jestem nowa, mieszkam w MMz od roku i nikogo tu nie znam. Często widzę osoby które tak jak ja biegają sobie dla przyjemności, stąd moje pytanie.
Z chęcią bym pobiegała z kimś, zawsze to weselej. No a jeżeli nie bieganie to może rolki? Nie ukrywam, że mam małego fioła na punkcie sportu, ale ostatnio jakoś tak w kółko sama wszystko. Zobaczymy czy temat się rozwinie;) znając moje szczęście pewnie nikt nie będzie chętny. Pozdrawiam i czekam..:) -
Anonim
-
Anonim
-
ஜBeaTa & DaRiuSzஜ
możemy zahaczyć o nocny;DD
Sławek, a jakie pory Ci pasują, i gdzie biegasz? -
-
Piotrek
Ja kiedyś biegałem całkiemi sporo, ale teraz to już pewnie straciłem wprawę do biegania (rower wygrał).
Odkąd wiosna dała się na dobre we znaki to praktycznie codziennie jak idę na rower to spotykam kogoś biegającego, a więc buty na nogi i do roboty ! ; ) Wystarczy zatrzymać i zagadać.
-
Anonim
Biegam 1-2 razy w tygodniu.Przewaznie wieczorami (ok.20.00) trasa przez Nowe Miasto i Królewiec. -
Erwin
W Mińsku istnieje profesjonalny Klub Biegacza Dreptak. W razie czego odezwij się na priv. -
Anonim
ja bym też sobei chętnie w grupie pobiegał.. ale nie od razu na 10 i więcej km jak to mnie ojciec ostatnio po lesie przegonił (prawie 9 trasa) i mało się nie przestraszyłem jak zobaczyłem odciski na stopach i to w niby wygodnych butach :D...
chciałbym zacząć częściej jakis jogging ale nie koniecznie od razu kupa kilometrów.
jak coś zapraszam na zatorze - lasy, mazovia :D -
Anonim
24:00 jak tylko noc jest ciepła - okolice nowego kościoła,warszawskiej, pkp. -
ஜBeaTa & DaRiuSzஜ
Nowe Misto, Królewiec, Zatorze.. nie mam pojęcia gdzie to wszystko jest i co to dokładnie jest;) Mieszkam przy Warszawskiej w odcinku między Kopernika a Kosciuszki. W sprawie klubu biegacza już się odezwałam. Jeśli chodzi o godziny to pasują 19-21.
Oczywiście nie porywam się od razu na 20 km, myślę, że około 35 minut delikatnego truchtu na początek starczy, tym bardziej że niezły wycisk daję sobie na stacjonarnym rowerze dzień w dzień. Cóż w razie poprawy formy możemy poszaleć i godzinę pobiegać, haha. Wszystko zależy jak nam to będzie szło. -
IRC
a więc podpowiem, że do nowego miasta masz całkiem blisko do królewca to już dość daleko a do zatorza też kawałeczek (przechodzisz przez tory przy pkp i jesteś na zatorzu) . w sumie dobra rozgrzewka :)
kurde też się w sumie przymierzałem do biegania ale jakoś tak nie mogę się zebrać :/ rolki chyba wolę :)
może faktycznie problem u mnie jest taki że nie ma z kim tak się ruszyć.
jakby co to piszę się na to bieganie lub rolki :) -
Anonim
-
ஜBeaTa & DaRiuSzஜ
Moja mama mi mówiła, że jej znajomi z pracy biegają na boisku cku/zespołu szkół, który jest mniej więcej za parkiem z tego co się orientuje. Okrążenie ma 400 metrów. Może warto by "oblukać" to miejsce? Kiedy się umawiamy na pierwsze bieganie? Wyznaczmy jakąś godzinę, termin, kto będzie chętny to przyjdzie. -
brzydulka
ja biegam, ale w Mińsku tylko raz w tygodniu
o Dreptakach słyszałam, że brali udział w sztafecie 5x5
jakieś namiary na nich można zdobyć? -
Anonim
Biegam dziś ok.20.00 Raczej wole teren niż boisko na budowlanej bo troche daleko mam. -
ஜBeaTa & DaRiuSzஜ
Nie wyrobię się chyba na 20.00, bo jak na razie nie ma mojej mamy, a śpiących dzieciaków nie zostawię samych;/ Sławek a ten Królewiec to jest strasznie daleko...chyba;) przynajmniej na tej mapie tak mi się wydaje http://www.drogi.waw.pl/index.php?n... Zbliżyłam tą mapkę i hen hen na samym końcu jest .. żebym ja tam nie padła po drodze w trakcie biegu hehe -
IRC
heh to może ja odpowiem - nie jest bardzo daleko ale jak na 35 minut biegania to może troszkę czasu zabraknąć :)
jakby co to ja jutro jestem na tak jeśli chodzi o bieganko :) po 19.00 spokojnie możemy się zebrać jeśli się parę osób chętnych znajdzie.
chyba że dziś po 23 :) kto chętny dziś ? -
gunsfighter
-
blasta!man
>gunsfighter napisał
>sporo ludzi biega na boisku na budowlance
>
oj sporo sporo , raz to nawet tłoczno było :) -
ஜBeaTa & DaRiuSzஜ
Mnie też właśnie zainteresowała ta budowlanka;) z opowiadań mamy wywnioskowałam że może być ciekawie, tym bardziej że zawsze się wie ile się już przebiegło.
Mnie jutro pasuje, przygotuję się. Myślę że najpóźniej o 20:00 moglibyśmy się umówić.