-
Miembro
kto najlepszy. Ile się czeka? Proszę o pomoc. Nie chodzi mi oczywiście o prywatną wizytę. -
Miembro
-
Anonim
ginekolog jak ginekolog... jezeli nie chcesz isc do prywatnego tylko do panstwowego to co za roznica do ktorego pojdziesz -
Miembro
-
-
Manga
Byłam kiedyś kilka razy u pani dr Kurc-Lorentz. Nie polecam. Dość opryskliwa, sprawiająca wrażenie "pani i władczyni". Nakrzyczała kiedyś za mnie, a okazało się, ze wcale nic nie zaniedbałam (potwierdzenie w badaniach). Potrafi być miła, ale to pojedyncze przypadki.
Pani dr Wojnicka-Lach w przychodni Centrum na Piłsudskiego jest nawet OK. Mam jednak wrażenie, ze mogłaby być bardziej dociekliwa w stawianiu diagnozy, ale i tak jestem zadowolona, bo nie trzeba specjalnie prosić, aby wykonała usg dopochwowe w ramach wizyty.
Podobno dobry jest dr Woźniewicz i dr Florczak, ale rpzyjmują w MMz chyba tylko prywatnie.
Koleżanki odradzały dr Rusiecką. -
Miembro
pięknie Ci dziękuję:))
no właśnie zależy mi na kimś kto będzie konkretny ale nie cham.
no i ile trzeba czekać na wizytę? słyszałam że około pól miesiąca O.O
dla mnie to kosmos bo w mieście z którego pochodzę szłam i wchodziłam... a miasto niewiele mniejsze od MMZ i tylko 3 ginów:) -
jedi
do dr Rusieckiej mozna sie z dnia na dzien zapisać, mogę podać nr do zapisów, a ja osobiście polecam, Pani dr prowadzi mi ciażę -
Miembro
poproszę zatem numer:)
bo jestem zarejestrowana w centrum, tam są chyba trzy panie, zapisy były na styczeń dopiero;/ jakaś farsa...oczywiście publicznie. Bo prywatnie to proste że przyjmie kiedy się da:) -
Miembro
-
ஐKasiuniaஐ
o dr Rusieckiej też słyszałam nie najlepsze opinie. Ja polecam dr Maguzę przyjmuje pryw na Warszawskiej i pracuje w szpitalu w Mińsku a to też plus. Prowadziła moją ciążę, sympatyczna lekarz i naprawdę rzetelna. -
Anonim
Dr Kurc- Lorenz odradzam, polecam dr Szpetnar ale ona w tej chwili chyba przyjmuje tylko prywatnie. Kiedyś w przychodni rejestracja odbywała się tylko na początku miesiąca nie wiem jak jest teraz. Uważam niestety że lepiej prywatnie i wybrać sobie kogoś dobrego, bo w przychodni niestety jest totalne średniowiecze. -
Anuśka
>Miembro napisał
>przypominam się z tym numerem?
Numeru nie znam ale gabinet ma przy ul. Topolowej obok fryzjera.