MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miembro

kto najlepszy. Ile się czeka? Proszę o pomoc. Nie chodzi mi oczywiście o prywatną wizytę.
  • Miembro

nie wierzę - żadna Mińszczanka nie chodzi?

czy wszyscy są kiepscy?
  • Anonim

ginekolog jak ginekolog... jezeli nie chcesz isc do prywatnego tylko do panstwowego to co za roznica do ktorego pojdziesz
  • Miembro

Duża różnica.

ponawiam pytanie.
  • Manga

Byłam kiedyś kilka razy u pani dr Kurc-Lorentz. Nie polecam. Dość opryskliwa, sprawiająca wrażenie "pani i władczyni". Nakrzyczała kiedyś za mnie, a okazało się, ze wcale nic nie zaniedbałam (potwierdzenie w badaniach). Potrafi być miła, ale to pojedyncze przypadki.
    Pani dr Wojnicka-Lach w przychodni Centrum na Piłsudskiego jest nawet OK. Mam jednak wrażenie, ze mogłaby być bardziej dociekliwa w stawianiu diagnozy, ale i tak jestem zadowolona, bo nie trzeba specjalnie prosić, aby wykonała usg dopochwowe w ramach wizyty.
    Podobno dobry jest dr Woźniewicz i dr Florczak, ale rpzyjmują w MMz chyba tylko prywatnie.
    Koleżanki odradzały dr Rusiecką.
  • Miembro

pięknie Ci dziękuję:))

no właśnie zależy mi na kimś kto będzie konkretny ale nie cham.

no i ile trzeba czekać na wizytę? słyszałam że około pól miesiąca O.O
    dla mnie to kosmos bo w mieście z którego pochodzę szłam i wchodziłam... a miasto niewiele mniejsze od MMZ i tylko 3 ginów:)
  • jedi

do dr Rusieckiej mozna sie z dnia na dzien zapisać, mogę podać nr do zapisów, a ja osobiście polecam, Pani dr prowadzi mi ciażę
  • Miembro

poproszę zatem numer:)

bo jestem zarejestrowana w centrum, tam są chyba trzy panie, zapisy były na styczeń dopiero;/ jakaś farsa...oczywiście publicznie. Bo prywatnie to proste że przyjmie kiedy się da:)
  • Miembro

przypominam się z tym numerem?
  • ஐKasiuniaஐ

o dr Rusieckiej też słyszałam nie najlepsze opinie. Ja polecam dr Maguzę przyjmuje pryw na Warszawskiej i pracuje w szpitalu w Mińsku a to też plus. Prowadziła moją ciążę, sympatyczna lekarz i naprawdę rzetelna.
  • Anonim

Dr Kurc- Lorenz odradzam, polecam dr Szpetnar ale ona w tej chwili chyba przyjmuje tylko prywatnie. Kiedyś w przychodni rejestracja odbywała się tylko na początku miesiąca nie wiem jak jest teraz. Uważam niestety że lepiej prywatnie i wybrać sobie kogoś dobrego, bo w przychodni niestety jest totalne średniowiecze.
  • Anuśka

>Miembro napisał
    >przypominam się z tym numerem?

Numeru nie znam ale gabinet ma przy ul. Topolowej obok fryzjera.
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)