MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • hawajczyk

Cześć, mam gorącą prośbę do ludzi, którzy mieli wesele lub byli na weselu w Zajeździe pod Dębem w Chrośli. Bardzo proszę o informację, jak tam jest? Czy impreza była udana? Jedzenie smakowało? Niczego na stolach nie brakowało? :) Jak ogólnie wspominacie tą salę.
    Bardzo proszę o poważne podejście do sprawy, jest to dla mnie bardzo ważne.
    Nie wiem, czy był już taki temat, jak był to przepraszam, ja nie znalazłem.
  • Ania

Witam, Ponawiam pytanie w poprzednim wpisie. Czy ktoś wie coś o zajeździe pod dębem? jakie wrażenia? czy jedzenie jest dobre? czy klimatyzacja daję radę przez całą noc? w której sali lepiej - na dole czy na górze?
    będę wdzięczna za opinie:)

pozdrawiam
  • Anonim

Jeśli chodzi o ten zajazd na ul.Żwirowej to miałam przyjemność być tam na weselu... klimatyzacja ok, nam było zimno więc poprosilismy o wyłączenie, jedzenie - ja nie narzekam, zależy co komu odpowiada, przystawki będą takie jakie wybierzecie z ich propozycji plus dania gorące..
    z tego co słyszałam nie pozwalają zabierać zamkniętych napojów po imprezie co dla mnie jest absurdem, bowiem za to jest zaplacone więc się należy... zapytajcie właściciela czy na pewno tak jest...
  • hawajczyk

Eh, nie ma sensu zadawać takich pytań, tak wiem, sam je zadałem (bo się martwiłem) :)
    Bo po co się martwić opiniami innych, zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. Czasem wystarczy, to że kelner się spóźni 5 minut i całe wesele zepsute; P

Ja miałem tam wesele 3 tygodnie temu - rewelacja! :) Wszystko się udało, nie ma jednej rzeczy, która by mnie jakoś raziła, na nic nie można narzekać.

Co do tych zamkniętych napojów, to nieprawda. Można zabierać wszystko to co leży na stołach.
    Pozdrawiam.
  • hawajczyk

Co do klimatyzacji, to nie jestem w stanie odpowiedzieć, a kiedy masz wesele? Ja miałem 1 października, w dzień było gorąco a wieczorem OK, nie wiem nawet czy u mnie klimatyzacja była włączona, nikt nie narzekał, że było zimno/gorąco. Poważnie, nie zwróciłem uwagi na klimatyzację.

Ja miałem wesele w sali na 1 piętrze i nie miałem żadnego wyboru (sala na parterze była zajęta). Gdybym miał wybór to i tak wybrałbym salę na 1 parterze, bo z relacji osób, które były i na dole i na górze - wszyscy polecają górę.
    Na dole jest terakota, na górze wykładzina. Wystarczy, że wszyscy wejdą po deszczu na terakotę i robi się lodowisko a na wykładzinie fajnie się tańczyło :)
  • Anonim

szczerze syf jakich mało w okolicy nie jednokrotnie jedzenie z zamrażarki a co ma się marnować? czasami ludzie naprawdę nie wiedzieli co jedzą masakra! wiem co mówię pracowałem tam jakiś czas poznałem większość przekrętów jakie tam odchodziły i pewnie nadal odchodzą. Pokój dla młodej pary tylko odświeżany czasami przez 3 tygodnie ta sama pościel (do młodych par "jak się spało po kimś????) tak wygląda cały zajazd pod dębem no może nie cały tam też wyprawia wesela pani Romka przed którą chylę czoła ona jedyna z tego towarzystwa wie co znaczy świeżo smacznie zdrowo. pozdrawiam
  • Anonim

>Pokój dla młodej pary tylko odświeżany czasami przez 3 tygodnie ta sama pościel (do młodych par "jak >się spało po kimś?

Jaja sobie robisz, tak? Pościel ta sama i co jedzenie też, z kolejnego wesele zebrane ze stołu?; ]
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)