MMz [3160]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam, od razu powiem że nie jestem z Mińska (tylko tu pracuje) i założyłam ten temat ponieważ w pszyszłym roku biore ślub i za nic od ludzi mieszkających w Mińsku nie moge sie niczego dowiedziec. Pisałam na innych forach, czytalam inne posty dotyczące wesela i nic, zadnych konkretow tylko klutnie.

A wiec mam pytanie nr. 1 jakie sa sale w minsku, gdzie, na ile osób mniej wiecej. Interesują mnie też zespoły, fotograf ale naprawde z prawdziwego zdarzenia, kamerzysta itp. Tylko nie STEFANMEDIA

Z góry dzieki za pomoc.
  • stefan k.

a CO ma Pani do STEFANMEDIA
  • Anonim

hehe xD przednie to było;] Stefan, na pewno jesteś dla niej zbyt profesjonalny xD xD
  • stefan k.

no zobaczymy co powie...?
  • Anonim

>...zachłanna i zła... napisała:
    >hehe xD przednie to było;] Stefan, na pewno jesteś dla
    >niej zbyt profesjonalny xD xD

chyba nie tylko dla niej...
  • FretA

i sie rozpiszą:)
  • stefan k.

nie no niech napisze czemu tak pisze i tyle-wiesz nie widziała ani jedego mojego albumu-(tzn ja jej nie pokazywałem) sśubnego nie słyszała jak gram na weselu jako DJ...
  • Anonim

dj na weselu to porażka!! zachwianie tradycji. A mówił to ja tradycjonalista!!
  • stefan k.

>Piotrek napisał
    >dj na weselu to porażka!! zachwianie tradycji. A mówił to
    >ja tradycjonalista!!

pojęcie względne żalezy kto co lubi...i ile ma kasy.
    DJ zagra wszystko w orginalnej wersji i tak samo bedzie muzycznie...oczepiny poprowadzi, itp.
  • szopek

tutaj Stefan ma racje zalezy kto co lubi. mi bardziej by pasował DJ niz zespół. kwestia gustu
  • ^^

Stefan patrząc na prace z twojego profilu... można dosc do wniosku ze brak ci pomysłu. Nie umiesz wydobyc kobiecego piękna, a twoje zdjecia są banalne i proste. Nie ma w nich nic nadzwyczajnego. Nie przyciągają, nie zapadają w pamięci.
    Przejrzyj sobie galerie tej pani: http://grono.net/gallery/1582757

reklama dobra rzecz... tylko ze ty przesadzasz z tym marketingiem. Zaczynasz sie narzucac, a to zniecheca potencjalnych klientów. NIE wolno być nachalnym. Zrób jedną sesja z prawdziwego zdazenia - twoje portfolio. Odpal strone http://www... i zacznij robić DOBRE zdjęcia. Bo jak narazie mizerny skutek przynoszą twoje tamaty i posty na gronie. Ludzie smieją się z ciebie.

Kolezanka niechce Cie zatrudnić jako Dj czy fotografa, uszanuj to, a nie wymuszasz na niej argumenty które mają na celu przekonać ją do Ciebie. Masz chęci ale brak Ci pomysłu i umiejetnosci. Mi wystarczyło obejrzenie twojej galerii, zeby niechciec ogladac juz twoich albumów...
  • Anonim

tez bym chciala cos na ten temat wiedziec.sale, gdzie makijaz,fryzjer itp.

i Stefan nie obraz sie ale wesele z Toba w roli Dj do mnie nie przemowilo.poprowdziles dobrze,ale muzyka byla na nie....wole w wykonaniu zespolu
  • Anonim

a ja i tak wole zespół. A jakby mi został tylko stefan do grania na weselu to i tak bym zrezygnował i włączył radio pogoda zamiast tego pana:P Taniej?? TANIEJ!!
  • Anonim

ja byłam świadkiem didżejowskich popisów Stefana na tegorocznym półmetku w mechaniku... jak to mój kumpel kiedyś powiedział: "po holocauście powstała taka fundacja:'NIGDY WIęCEJ'..chyba założę podobną" :P
  • Anonim

Ja moze wroce do pytania postawionego na poczatku tego tematu; ) z tego co ja sie orientuje to najwieksze i moim zdaniem najfajniejsze sale weselne w Minsku i okolicach to stołowka kolo Budula i Tirest :) jesli chodzi o Budul to mozna zrobic tam wesele na ponad 300 osob, chyba w Tirescie tez cos kolo tego ... wiecej sie nie orientuje ... a jesli chodzi o ceny to chyba w ogole sale trzeba rezerwoac z dwuletnim wyprzedzeniem wiec nie wiem czy w ogole cos znajdziesz na za rok z tych wiekszych :)
  • Artur - Zespół FUKS

Co do sal to są jeszcze Stojadła ale na 2008 rok to raczej marne szanse. Co do fotografa to chyba mógłbym zaproponować pana Ślązaka z Serbinowa. On też poleci dobrego kamerzyste z ul. Warszawskiej nie pamiętam numeru... nazywa się Leszek Czekaj. Jeśli chodzi o muzykę to wolę zespół ale nie chcę robić autoreklamy ponieważ sam gram w zespole.
  • Kubuś :)

jako kamerzyste polecam Piotrka Cudnego; ) (jesli ktos chce nr kom prv)
  • '::Fionka::'

> jako kamerzyste polecam Piotrka Cudnego; ) (jesli ktos chce nr kom prv)

Masz w zupełności rację! za rok o tej porze będe już szczęśliwą mężatką i oczywiście ten dzień będzie uwieczniał Piotrek:) Nawet nie myśleliśmy o nikim innym! Człowiek ma pomysły, wyobraźnie, extra sprzęt i chyba nie jest stosunkowo drogi.
    Jeśli chodzi o salę to polecam Stojadła ale jak się orientuję to tylko 04.04.2008 jest jeszcze wolny (niedawno był) a reszta zajęta, chyba że późna jesień. Cena to 2000zł tylko trzeba się jeszcze liczyć z takimi kosztami jak dekoratorzy, kucharki itp. A jeśli ktoś woli restaurację to Tirest super tylko cena... niedawno byłoa ok. 280zł od pary.
    Zespół... nie wypowiadam się bo sama jestem jego częścią:) My wybraliśmy Kryterium:)
    A stronkę Piotrka podaje: WWW.VIDEOFILM.OVH.ORG
  • Anonim

Ja polecam fotografów Piotra Duszczyka i Rafała Szczepankowskiego.
  • Kasieńka

Nawet fajna sala jest na Targówce,cena ok 1800 zł.Chyba mają terminy na przyszły rok.Moja kolezanka robi wesele w Chrośli na 200 osób,sala jest ok.
| |

Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...

Fotki

Miejsca grona (39)