-
Anonim
Czy wie ktoś może ile kosztują karnety w pas a pas? Bo ja słyszałam, że dniowy 15zł, tygodniowy 20, a miesięczny 80. -
Anonim
-
Anonim
-
ஐKasiuniaஐ
w pas a pas kolejki do sprzętu, ale super instruktor. Osobiście polecam Olimp (więcej przestrzeni i mniej tłoku) -
-
Chłopak mojej dziewczyny - Cezu
ja korzystam z samiru :) bo obsługuja karty multisport a dla kobiet to pas a pas :) -
erbud startocki
Nowa lokalizacja siłowni SAMIR ul. Waszawska 239 vis a vis Urzędu Energetycznego.
Najnowszy sprzęt cardio i aerobowy firmy Techno-Gym. Sprzęt do ćwiczeń firmy Hes i Sevim, fachowa opieka instruktorów fitness i kulturystyki. powierzchnia sali 200 m2, barek sportowy.
Więcej informacji na stronie http://www.samir.pl, adres emaile: aks.sami@vp.pl -
Qbunia
mam pytanko. z tego co znalazłem w necie to w mińsku są 3 siłownie kwadrat: warszawska, piłsudskiego no i na basenie też kwadrat.
który byście polecali? warszawska koło straży?
-
bananik
jest tylko jedna siłownia kwadrat, teraz mieści się przy basenie, wcześniej była na warszawskiej a jeszcze wcześniej na piłsudskiego -
Qbunia
-
kp
Czy ktoś się orientuje jak teraz wygląda sytuacja z siłowniami w MMZ? gdzie jest dietetyk i jakie są ceny ?
czy na basenie moze coś jest? dzieki za info
pozdrawiam -
Anonim
Na basenie jest KWADRAT sam tam uczęszczam, koszt to 100zł za 30dni, z ułożeniem diety nie ma najmniejszego problemu. Generalnie polecam.
Krzysiek -
dzej-o
odsprzedam BCAA 7 blistrów po 30 kapsów. i połowę opakowania Anabolic Amino BCAA na oko to ok 150 kapsów.wszystko Olimpu.cena 40 zeta
-
Situś
Wie ktoś może, jak wyglądają aktualnie ceny karnetów w różnych siłowniach w mińsku? -
Anonim
Z takich męskich to Samir- 120 zł, OLYMP Fitenss Club 100 zł, Kwadrat 100 lub 110 zł.
|
|
Mińsk Mazowiecki (Mińsk = połysk, Mińsk = mia-100-rond) FAQ: ... Wikipedia, minskmaz.com.pl, min...
Miejsca grona (39)
-
Pub Dujer Kolejowa, Mińsk Mazowiecki
-
=p Błonie, Mińsk Mazowiecki
-
Sekcja 8 Marszałka Józefa Piłsudskiego, Minsk Mazowiecki
-
Skate Park Ogrodowa, Minsk Mazowiecki
-
EPMM ., Janów
- Dodaj miejsce