-
.ori as fuck!
1. Nie mozesz pic piwa, wina ani wódki, wiec odpadaja ci wszystkie zwiazane z tym przyjemnosci: paw, lanie pod budka, knajpy z towarzystwem zalanym w trzy dupy, udane zakrapiane imprezy, sex po pijaku z pierwsza poznana dziewczyna, ucieczka po wytrzezwieniu itd.
2. W TV widzisz tylko meczety i duchownych gadajacych od rzeczy; zadnej pilki, golfa, tenisa, wyscigów Formuly1 itp.
3. Nie mozesz sobie w ogródku postawic grila z pieczenia wieprzowa doprawiona na ostro, nie wspominajac o baterii butelek wokól (patrz punkt1).
4. Nie mozesz w weekend urwac sie na ryby, bo co za idiota usilowalby zlowic cos w odleglej o 100km oazie?
5. Zamiast porzadnych garniturów lub luzackich jeansów musisz ubierac sie w szara szmate od stóp do glów, a leb owijac druga.
6. Jesz tylko jedna reka, bo druga sluzy do podcierania (jakby zycie nie bylo dosc skomplikowane, to jeszcze brak papieru toaletowego).
7. Karaluchy po obiedzie u sasiada pedza na deser prosto do ciebie, bo nie ma ani drzwi, ani szyb w oknach.
8. Spróbuj sie zabawic przy tej muzyce.
9. Chcesz sobie dluzej pospac, a tu codziennie o 5 rano zza okna muezzin drze pysk, ze pora na poranna modlitwe.
10. Kobiety chodza zakutane od góry do dolu w szmaty i za zadna sie nie obejrzysz, nie mówiac juz o braku tak banalnej przyjemnosci jak rozebrana na maxa panienka na basenie miejskim.
11. Narzeczona wybral ci ktos inny i na dodatek smierdzi jak twój osiol, wiec w rezultacie nie wiesz co pieprzysz w ciemnosciach.
12. Nie mozesz ogolic sie rano gwizdzac jak skowronek, po czym wziac prysznic, wiec smierdzisz jak wielblad, z którym dzielisz izbe.
13. Twoja zona tez nie moze sie ogolic ani wziac prysznica, wiec takze smierdzi (jak dwa wielblady), a szczególnie denerwujace sa roje znarkotyzowanych much latajacych za nia systematycznie co miesiac.
14. Wielblad odmówil posluszenstwa 300km od najblizszej oazy, wiec zona musiala cie niesc cala droge, po czym tez odmówila posluszenstwa i odziedziczyles po niej caly rój much, wiec nie mozesz sie wyspac.
15. Druga zona, która znów wybral ci ktos inny, po rozpakowaniu okazala sie cierpiaca na ostry syndrom niedopchniecia 70-latka, na dodatek do zludzenia przypominajaca koze sasiada.
A tu nagle ktos przychodzi, wrecza ci pakunek i mówi, ze jak pociagniesz za ten sznureczek, to wszystko sie nagle zmieni!!!!!!!!!!!!
-
London welcome too
-
.ori as fuck!
tez tak sadze, zwlaszcza dla takich widokow ->
tylko dla 18 + i rodzaju meskiego; )
:) http://img150.imageshack.us/img150/... -
Anonim
>.ori napisał
>tez tak sadze, zwlaszcza dla takich widokow ->
>tylko dla 18 + i rodzaju meskiego; )
>:) http://img150.imageshack.us/img150/...
to Twoja koleżanka? a zapoznasz mnie z nia?:D -
-
.ori as fuck!
:D Chodzi do mojego LO, albo chodzila, bo niestety nie wiem :( Ale ehhhh... Ideal, ni? :) -
Anonim
-
.ori as fuck!
-
Monny.
-
.ori as fuck!
-
Anonim
-
.ori as fuck!
hyh to nie jest konkurs na super zajebisty charakter panny, z ktora mozna pogadac o wszystkim. Chodzi mi raczej o jej walory estetyczne, widoczne golym okiem; ) -
Monny.
nigdy nie pociągały mnie kobiece tyłki ani inne walory^^
znacznie bardziej wolalabym ocenic tylek jakiegos faceta...:PP -
Monny.
-
Anonim
>Wild wild angel^^ napisała:
>nigdy nie pociągały mnie kobiece tyłki ani
>inne walory^^
>znacznie bardziej wolalabym ocenic tylek jakiegos
>faceta...:PP
ha to ja proponuje, żebyśmy zrobili contest na najlepsze gronowe męskie tyłki haha:P kto się pisze?:P -
Marriott™
Pokaz swój to sie powiesze. xD
Uee... męskie tyłki? Klaty są fajniejsze :D
Ale czemu nie? 'Tyłków' mi dać! -
Anonim
Nie no ja bede robił tylko za jury. W sumie to i tak widzisz mój tyłek codzinnie w szkole ^^ -
.ori as fuck!
ja pasuje, nie mam zamiaru pokazywac swojego tylka :) Gdybym za to byl tamta dziewczyna ze zdjecia, to inna sprawa; ) -
Monny.
o jaaaa...nie chce ogladac niczyich tylkow..to jest feee:PP
jednak wole sie gapic na twarz XD -
.ori as fuck!
-
Monny.