-
Tad Kad
-
Grono.Net
-
Duncan Rebel
-
Anonim
-
-
Oli P.
plyta "Hotel" juz dostepna w necie!! wlasnie napawam nia ucho, poziom b. dobry jak na artyste przystalo, choc nie we wszystkich utworach udzielil swego glosu. Ciekawa wersja 'Temptation'- New Order. -
Grono.Net
Też mam już płytkę "HOTEL". Dobra :) Podoba mi się :). Tak nawiasem mówiąc jakieś 5 lat słucham Moby'ego. Natural Blues, Porcelain,Extreme ways :) To moje ulubione kawałki :) Zwłaszcza The Porcelain, bo to kawałek z Filmu "The Beach", idealnie pasuje do filmu, bardzo klimatyczny . Pozdro... 4 all -
Grono.Net
hmm pierwsze wrazenie... po pierwszych 5 piosenkach... hmm to juz nie to samo. zmienil styl, jak dla mnie za rockowo jak na mobyego a za malo elektroniki... no nie wiem... jak przeslucham kilka razy moze mi sie spodoba... -
Marysia Grzegorek huh?
do ulubionych moich dodalabym jeszcze in my heart oraz at least we triedd... czekam az moby hotel pojawi sie w sklepie choc kawalki juz slyshalam co nieco =) pozdraaawiammmm :) -
Grono.Net
no wlasnie... at least we tried ... tez uwielbiam i mam nawet w mojej ulubionej skladance (ogolnej, nie mobyego)... i mialem nadzieje ze zagra ja na koncercie, ale niestety...
btw... mam na dvd koncert mobyego. polecam. najlepsze muzyczne wydawnictwo jakie posiadam:) koncert super, do tego super dokument i druga plyta z muzyka:)) i tanio! :)