-
Anonim
Byłam dziś na castingu w tej agencji i chcialabym wiedziec co sądzicie;P -
W.
-
Anonim
prosperują od 4 lat i wspolpracuja z MKU Models z Wawy,to zaden wynalazek,tylko dobra agencja modelingowo-eventowa.
-
Maria,Maria
-
-
Anonim
-
Maria,Maria
a dziękuję..jak widać na oczach się kończy
po prostu moim zdaniem dobre agencje to takie które wysyłają swoje modelki do np img,dna,next,women,donna dziweczyny robią kampanie dla diora d&g itp,chodzą w fashion week i są na okładkach dajmy na to vouge'a..to dla mnie znaczy dobra agencja:) -
Anonim
ale niektórzy ( niektóre) nie mają 178 cm wzrostu, i tego czegoś w swojej urodzie co zachwyca i pozwala pracować na Fashion Week, dla d&g.... więc pozostają takie właśnie agencje, które z prawdziwą agencją modelek nie mają nic wspólnego :) Maria w jakiej jesteś agencji? :D -
Maria,Maria
partisan.i to dobra agencja.
jeśli chodzi o wrocław to polecam spp.byłam.zajebista:) -
Anonim
-
Martuszka
-
Maria,Maria
-
Majuch
Specto models to najgorsza agencja, dla której pracowałam...niestety, ale sam właściciel agencji nas oszukał (hostessy) mówiąc o naszej roli na bankiecie, następnie był tym właśnie bankiecie tak pijany, że leżąc na podłodze nie wiedział jak zadzwonić po nasz autobus, nie mówiąc już o jakiejś ochronie podczas gdy na jego oczach Panowie proponowali nam seks za pieniądze :/. "To wszystko mnie pier**li!!!"- to są słowa właściciela agencji. Umowy zostały ZAGUBIONE a pieniedzy ani widu ani słychu. Będzie wojna...