Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maximae auctoritatis fuerunt

Niech ktos napisze jak działał targ w te mrozy
  • ♥smerfeta♥

Podobno w ogole nie działa:)
  • bittersweet cocaine

jak nie jak moja babcia (czlowiek demolka) kazala tydzien temu w piatek sie tam zawiesc!!??
  • Anonim

targ funkcjonuje.... co prawda sa tam 4 namioty na krzyz w ktorych wszystko mozna kupic ale jednak cos sie dzieje... ostatni hit ptasia grypa w worku; P
  • Jess

ja tam pamietam jak w ktorys piątek (chyba) poszłam jakos to lato było, no i zaraz ludziska 'oooooooo a ta to skąd jest? nowa jakaś, a do kogo przyjechała? ' normalnie atrakcja numer 1 :)))
  • Anonim

targ jest the best mozna kupic markowe ciuchy i wogóle orginalne obuwie !!! targ rektywacja Mogielnica:)
  • bittersweet cocaine

eeeeeee
    chyba z 4 paskami na ramieniu

xD XD
  • Anonim

Pozdrowienia dla PAŃ i PANÓW zza wschodniej granicy( i nie tylko) :)
    Niech im "TARGOWICA" lekką będzie :)

• Anonim

Cuda sie zdarzaja kupisz i z pięcioma!! :)
  • Anonim

można też kupić taki kapelusz jak ma Kapitan Groooootman nade mną na zdjęciu... :)
  • Anonim

U mnie w szafie to tylko kapelusz z targu a u niektórych (czytaj kolezanka z góry) połowa ubrań!
  • Anonim

kiedy ja ostatnio byłam na targu ale nie powiem,że nigdy nic tam nie kupiłam.Babo a Ty ten kapelusz masz suuuuuuuuper :) wyglądasz jak Kapitan Groooootman z Dzikiego Zachodu :) Uważajcie na nią!!!!! Kumpela jak sie patrzy :) pozdro dla Kapitana Grotmana :)
  • Dorotka

BYŁAM DZIŚ NA TARGUUUUU.....I POCZUŁAM TEN POWIEW ISTNIE RODEM ZE STADIONU DZIESIĘCIOLECIA...PRZECHODZISZ KOŁO KOGOS ...A ON/ONA DO CIEBIE: "PSSSYYYYYTTTT..........PAPIRO SY.....SPIRYTUS.......PSYYYTTT TTT"...AHHHH....
  • bittersweet cocaine

noooo, ma to swoj klimat: ide z tata po pomidory-a tu takie teksty <lol>
  • AD(R)IAN

A ja tylko sie wjebuje na wszystkie fora...
    Bo nie mam z kim pić; (
  • Anonim

ooooooooo.....to smutne
    ale nie martw sie jak narazie ja też wjebuje sie na wszystkie fora bo spać nie moge....
  • Dorotka

my tez wczoraj nie spaliśmy dosc długo bo najpierw baza...
  • Anonim

hej ludzie !!!!!! Przeciez targ to jest atrakcja Mogielnicy nie zapominajmy o nim !!!!! Mozna tam przeciez wszystko kupic!!!!!
  • Anonim

...a spodenki na lato tam dostane? :P bo doszedłem do wniosku że nie mam w czym chodzić :P sądząc po opiniach możliwe że satysfakcja bedzie taka sama jak bym pojechał do Galerii albo do Janek :)
| |

Kto już raz był w Mogielnicy chce tam wracać przez całe życie :) Wypowiedz się co sądzisz n...

Fotki

Miejsca grona (0)