Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ღdziuńciaaaღ

no doda obok na podwórku, na narbutta renata dancewicz i u mnie na podwórku jakis z m jak miłosć mówią :P
  • Gołąb !

Na dolnej Wojciech Klata ! (Oskra z Chlopaki nie placza. ) hee.; )))
  • Anonim

na Bonifacego mieszka katarzyna cichopek... widze ją codziennie po 2 razy...jak przemyka swoim mini. a w bloku obok mieszka Bogusław Linda a jeszcze blok dalej mieszka Arnold Schwarzenegger i ten co w rambo macha granatami... większosc z was wali scieme... po 1 a po 2 gówno mnie to interesuje kto mieszkał 30 lat temu w klatce w której mieszkała kogos babcia...;/
  • Obywatel P.U.

Omena ta od pogody mieszka na os.Idzikowskiego. Pan Japa znany raper mieszkał na Sadybie i Gugała teraz zdaje sie Wydarzenia prowadzi.
  • Legionista z krwi i kości

Na ulicy Promenada mieszkał Zbigniew Herbert
  • Anonim

>101383 napisała:
    >Babcia mi mówiła (jak była mała mieszkała przy
    >Narbutta), że mieszkał tam mały Stefan Friedman.... A to
    >dopiero; P

Wiele lat temu w tych okolicach mieszkał poległy w Akcji pod Arsenałem Janek "Rudy" Bytnar. Niedawno zmarła Jego siostra, którą miałem przyjemność poznać.

Ktoś kto pisał o Czerniakowie zapomniał o najbardziej znanym warszawskim bardzie także ŚP Stasiu Grzesiuku, autorowi m.in "Boso ale w ostrogach". Z Czerniakowa jest również Stasiek Wielanek ze swoją Kapelą Czerniakowską.

Natomiast koło mnie mieszkają znacznie mniej znani od w/w Tede, Włodi, Jędker, Sokół.

Kiedyś jeszcze mieszkał Darek Wdowczyk, do którego straciłem cały szacunek po jego "działalności" w Koronie.
  • Anonim

Elo. A obok mnie mieszkał tede .
  • Kammm

ja
  • ania kwiatkowska

W rezydencji " Pod Orłem" na bukowińskiej mieszka Joanna Racewicz i aktorka Ewa Kasprzyk. Na bukowińskiej ma też swoje mieszkanie Krzysztof Cugowski, obok na Czerniowieckiej Anna Korcz.
    Na Odyńca mieszka Katarzyna Butowtt- kiedyś znana modelka od teletomboli. Na Stegnach Barbara Brylska, na Madalińskiego mieszkał Kieślowski.
  • Pan Piotr

U mnie na osiedlu mieszkał swego czasu (nie wiem, czy nadal mieszka) niejaki Pietrewicz - minister skarbu w rządzie Cimoszewicza i pamiętam, jak ojciec woził mnie do szkoły, to wielokrotnie widziałem, jak rządowa lancia podjeżdżała pod jego blok i borowiki uprzejmie otwierali mu drzwi :]
  • Szymon MKTW!

a obok mnie mieszkal M.Hermaszewski
    2 lata temu sie wyprowadzil
  • Bartek

a u mnie na osiedlu mieszka Proceente (inaczej Procent) właściwie Michał Kosiorowski - może jeszcze nie tak bardzo sławny ale jego sława sie rozwija ; ]
  • Iwona Zarankan

wiecie gdzie teraz mieszka Edyta Bartosiewicz
  • <<Kamilo>>

jeszcze jeden update: przy ul. Karolinki mieszka "profesor" Bartoszewski (chociaż te okolice do dla jednych jeszcze Mokotów ale dla innych już nie).
  • piter g

na jakiej ulicy na stegnach mieszka barbara brylska
  • ania kwiatkowska

Brylska mieszka na Maltańskiej.
  • Dobry człowiek Spok...

to chyba jestesmy z jednego bloku
  • mateusz nowi

Witam chciał bym się dowiedzieć na jakiej ulicy jest ten dom
    http://www16.speedyshare.com/files/...
    to dom Kingi Rusin może wy się orientujecie gdzie on się znajduje.
    Z góry dzięki.
  • Barti

PODDTATUSIAŁY TYP KTÓRY RUCHA INNA TYPIARE
  • Dominika Reda

Bartosiewicz mieszka teraz w Łomiankach jest moją sąsiadka , fajna kobieta :) cieszę się :)
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)