-
carool
Witam.
Może ktoś polecić dobrego, taniego dostawcę internetu na ul. Puławskiej (skrzyżowanie z Różaną, blok o ile się nie mylę to 46). Jeden warunek - stałe IP. Za wszystkie informacje będę wdzięczny :)
Pozdrawiam! -
Marcin
heh w takim razie musisz po kablowkac hszukac chyba... w tej okolicy maja neta z "Aster City" i UPC... u nich powinienes zaczac szukac mozliwosci... -
carool
Drogo, wolno i nie ma stałego IP z tego co widziałem na ich stronach... :/ Myślałem, że może działa jakaś sieć lokalna, albo coś w tym stylu... Zastanawiałem się nad firmą Bait, ale nie wiem, czy dzialają tam. Teoretycznie tak, bo podobno pokrywają całą Warszawę, ale cholera ich tam wie. Używa ktoś tego? -
f0ku5
http://www.merita.waw.pl, powinni byc u Ciebie -
-
carool
-
BezStresu^
-
Call me Jo.
podbijam temat ale ulica Dąbrowskiego. przez osttani rok mialam ASTER ale w obecnej sytuacji jest dla mnie za drogo no i wolalabym umowe na czas nieokreslony. w spoldzielni powiedzieli mi ze tylko NEO i ASTER ale moze jest ktos z tych okolic i wie cos na temat innych dostawcow? -
carool
Z tego, co się wtedy orientowałem, to trudno znaleźć innego operatora. Firma Bajt deklarowała, że może okablować blok, ale tylko wtedy, kiedy będzie co najmniej 5 innych chętnych. Inne deklarowały, że nie są tam dostępne i nie planują podłączania. Jednak życzę szczęścia, może coś drgnęło w międzyczasie; ) -
Call me Jo.
kurcze:| wlasnie ja tez dzwonilam do kilku mniejszych operatorow i nie maja okablowania,moga przylaczyc gdyby bylo wiecej chetnych.problem w tym, ze tutaj wiekszosc mieszkancow to starsi ludzie. chyba bede musiala zostac przy aster.pozdrawiam -
sunseeker
Czy ktos sie orientuje jakiego neta można załozyc na Modzelewskiego 40? Skrzyzowanie z Lotników ? Aster ponoc nie obejmuje :/ -
Saint
-
latająca dżdżownica czizzz
ogólnie bait zrobił na mnie wrażenie firmy z ciekawą ofertą, ale beznadziejna obsługą klienta, przykład mieszkam w nowo wybudowanych blokach ok 300 mieszkańców w wieku 20-40lat max z dziećmi. Firma Bait jedyne co zrobiła jaki krok by zainteresować moje osiedle swoją ofertą to wrzuciła badziewne ulotki i tyle. Natomiast supermedia.pl przyjechał przedstawiciel 2 dni siedział po 6 h i odpowiadał na pytania zbierał chętnych i być może niebawem powstanie sieć lokalna. -
sunseeker
Szlag; / odpisali mi. W Baicie twierdza ze dostarczaliby internet gdyby bylo wiecej chętnych, a w Mericie ze musieliby dostać zgodę spółdzielni/wspólnoty mieszkaniowej :/ -
latająca dżdżownica czizzz
Tak w bajcie zawsze mówią ze chcą min. 5 osób; )
Spółdzielnia da Ci zgodę tzn najczęściej nie ma problemu z tym. -
sunseeker
W Mericie tez; ) Jeszcze zobacze czy sie da załatwić cos z Chello, bo zdaje się ze sa u mnie w bloczku :) -
mateusz nowi
Witam chciał bym się dowiedzieć na jakiej ulicy jest ten dom
http://www16.speedyshare.com/files/...
to dom kingi rusin może wy się orientujecie gdzie on się znajduje.
Z góry dzięki
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne