Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co sądzicie o tym osiedlu? W ogóle ktoś wie gdzie jest? :]
  • Anonim

Ja nie ogarniam
  • ?

Ja niestety wiem Marina znajduje sie za moim blokiem
  • Anonim

czemu niestety? Cieszy się nie za dobrą opinnią?
  • :) Elwirka S.

Też wiem gdzie jest osiedle Marina, mieszkam niedaleko; ale chyba nie jest takie straszne, przynajmniej nie wygląda.
  • Tuśka

moim zdaniem wygląda schludnie i estetycznie ale mimo wszystko jestem jemu przeciwna tak samo jak apartamentom przy oranżerii i wszelkiemu zabudowywaniu pasa napowietrzającego Warszawę które się ciągnie od okęcia aż do pól. Na moje oko niezłe łapówki tam zostały wepchnięte;/
  • Anonim

a imprezki są tam zacne!! :))
  • Anonim

znam fajne miejsce na wypicie piwa niedaleko
  • ZenEH..

Kolejne zamkniete osiedle...zero rewelki.....://
  • ?

niestety bo zawalili nas tymi osiedlami jak nie wiem co za blokiem tez postawili budynek zlikwidowali nam duuuużą przestrzen a bylo tam boisko trawka mozna bylo na kocyku posiedziec hihi pospacerowac sobie a teraz kurzy sie po tych budowach jeden wielki syyyyf wrr
  • no milk today.

nie nawidze takiego czegoś....budowanie niewiadomo czego na mokotowie..nie pasuje to szczególnie na wiktorskiej mała uliczka... z jednej strony rozwalający się budynek z drugiej nowy apartament
  • Anonim

Dobra, popieram, osiedle wybudowane było beznadziejnie... To prawda. No ale popatrzcie z pozytywnej strony, ludzie w większości fajnie, ktoś tam powiedział, że imprezy zawaliste :P no i ql, że kul kul.
  • ania flaming.różowy

nowoczesne getto.
    tfu, tylko splunąć na to. i jak dla mnie to już Rakowiec (bo wszystko co dotyka Żwirków i Wigurków w najmniejszym choćby stopniu to rakowiec, ale rozumiem, że za nazwę Marina RAKOWIEC nie wzieliby 20 tysiaków z metra.
  • Anonim

>ania flaming.różowy napisała:
    >nowoczesne getto.
    Zgadzam się.

Przejechać tamtędy też nie można, drogi obok też nie wybudują (chyba, że ze szlaban i napisem "tylko dla mieszkańców"), a to byłby całkiem dobra opcja przedłużyć Woronicza i połączyć ze Żwirkami (ale marzyć zawsze można).
    Takie osiedla zamach na przestrzeń publiczną.
  • Anonim

kiedyś tam była łąka teraz jest tam osiedle.
    byłam tam kilka razy.ładne...ale nazywam je...wymarłym.
    dlatego bo zawsze jak tam jestem to nikt tam nie chodzi!a u nas...mnóstwo ludzi.
  • <<Kamilo>>

Moim zdaniem Marina to porażka. Niby wkomponowana w okolicę ale te ogrodzenia!!! Porażką jest ogrodzenie całego osiedla a do tego jeszcze te wewnętrzne płoty. GETTO !!! Dużo bardziej podoba mi się pobliski Eko Park. Choć tam niestety też są płoty...
  • ann BBF

ładnie wygląda. ^^
  • Filipek!

nawet nie wiem gdzie to jest...
  • Anonim

Ja tam chodziłam jak tam jeszcze były puste pola, chwasty i zarośnięte szklarnie... i bezdomni tam mieszkali w jakichś chałupkach... fajne swojskie i wiejskie klimaty! A teraz Racławicka wygląda jak pas startowy, cywilizacja pełną gębą... przynajmniej stadion się ostał, prawdziwa rudera :))
    Mieszkam obok Mariny chętnie poznam sąsiadów/ sąsiadki z okolicy!
  • Anonim

>Polakita napisała:
    >Ja tam chodziłam jak tam jeszcze były puste pola, chwasty
    >i zarośnięte szklarnie... i bezdomni tam mieszkali w
    >jakichś chałupkach... fajne swojskie i wiejskie klimaty! A
    >teraz Racławicka wygląda jak pas startowy, cywilizacja
    >pełną gębą... przynajmniej stadion się ostał,
    >prawdziwa rudera :))

zgadzam się..

• 1
  • 2
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)