- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
?
-
Anonim
-
-
:) Elwirka S.
Też wiem gdzie jest osiedle Marina, mieszkam niedaleko; ale chyba nie jest takie straszne, przynajmniej nie wygląda. -
Tuśka
moim zdaniem wygląda schludnie i estetycznie ale mimo wszystko jestem jemu przeciwna tak samo jak apartamentom przy oranżerii i wszelkiemu zabudowywaniu pasa napowietrzającego Warszawę które się ciągnie od okęcia aż do pól. Na moje oko niezłe łapówki tam zostały wepchnięte;/ -
Anonim
-
Anonim
-
ZenEH..
-
?
niestety bo zawalili nas tymi osiedlami jak nie wiem co za blokiem tez postawili budynek zlikwidowali nam duuuużą przestrzen a bylo tam boisko trawka mozna bylo na kocyku posiedziec hihi pospacerowac sobie a teraz kurzy sie po tych budowach jeden wielki syyyyf wrr -
no milk today.
nie nawidze takiego czegoś....budowanie niewiadomo czego na mokotowie..nie pasuje to szczególnie na wiktorskiej mała uliczka... z jednej strony rozwalający się budynek z drugiej nowy apartament -
Anonim
Dobra, popieram, osiedle wybudowane było beznadziejnie... To prawda. No ale popatrzcie z pozytywnej strony, ludzie w większości fajnie, ktoś tam powiedział, że imprezy zawaliste :P no i ql, że kul kul. -
ania flaming.różowy
nowoczesne getto.
tfu, tylko splunąć na to. i jak dla mnie to już Rakowiec (bo wszystko co dotyka Żwirków i Wigurków w najmniejszym choćby stopniu to rakowiec, ale rozumiem, że za nazwę Marina RAKOWIEC nie wzieliby 20 tysiaków z metra. -
Anonim
>ania flaming.różowy napisała:
>nowoczesne getto.
Zgadzam się.
Przejechać tamtędy też nie można, drogi obok też nie wybudują (chyba, że ze szlaban i napisem "tylko dla mieszkańców"), a to byłby całkiem dobra opcja przedłużyć Woronicza i połączyć ze Żwirkami (ale marzyć zawsze można).
Takie osiedla zamach na przestrzeń publiczną.
-
Anonim
kiedyś tam była łąka teraz jest tam osiedle.
byłam tam kilka razy.ładne...ale nazywam je...wymarłym.
dlatego bo zawsze jak tam jestem to nikt tam nie chodzi!a u nas...mnóstwo ludzi. -
<<Kamilo>>
Moim zdaniem Marina to porażka. Niby wkomponowana w okolicę ale te ogrodzenia!!! Porażką jest ogrodzenie całego osiedla a do tego jeszcze te wewnętrzne płoty. GETTO !!! Dużo bardziej podoba mi się pobliski Eko Park. Choć tam niestety też są płoty... -
ann BBF
-
Filipek!
-
Anonim
Ja tam chodziłam jak tam jeszcze były puste pola, chwasty i zarośnięte szklarnie... i bezdomni tam mieszkali w jakichś chałupkach... fajne swojskie i wiejskie klimaty! A teraz Racławicka wygląda jak pas startowy, cywilizacja pełną gębą... przynajmniej stadion się ostał, prawdziwa rudera :))
Mieszkam obok Mariny chętnie poznam sąsiadów/ sąsiadki z okolicy! -
Anonim
>Polakita napisała:
>Ja tam chodziłam jak tam jeszcze były puste pola, chwasty
>i zarośnięte szklarnie... i bezdomni tam mieszkali w
>jakichś chałupkach... fajne swojskie i wiejskie klimaty! A
>teraz Racławicka wygląda jak pas startowy, cywilizacja
>pełną gębą... przynajmniej stadion się ostał,
>prawdziwa rudera :))
zgadzam się..
- 1
- 2