Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wujek Adaś

Sory, nie wiecie może, gdzie na terenie naszej cudownej dzielnicy można sobie popykać w ping-ponga? Wiem, że trochę głupi temat, ale naprawde pytałem się wielu ludzi i nikt nie wie :( W trakcie roku szkolnego można pograć w takich barakopodobnych budynkach na tym Jordanku, czy jak tam sie to nazywa, przy Ursynowskiej, ale w wakacje to jest zamknięte, albo nie da się tam grać (brawo Jasiu).

Chodzi mi o miejsca, gdzie stoły są normalne w pomieszczeniach, a nie te betonowe klocki, ktore postawione sa na wiekszosci warszawskich boisk. Dzieki za pomoc z gory!
  • Fiołkson Emoka

W Kochanowskim... bo jest Lato w mieście.... Tam masz normalne stoły i w szkole...
  • Wujek Adaś

dzięki... wielkie... za pomoc... :)
  • Fiołkson Emoka

spoko
  • ENIGMA Chiffriergerat

Tylko w Kochanie uważaj na Gładzia, bo jak "Gładziu" Gładkowski cię obczai z paletką to dzień masz z głowy.
  • nat.

Kochanowski i
    możliwe że na żwirki przy proximie i akademikach , jest sekcja tenisa stołowego.
    (tylko nie wiem czy dostępne dla ludzi nie studiujących na uw;/)
  • Anonim

U nas na osiedlu sa dwa stoly :]
  • Grono.Net

Morskie oko 3 albo 2 stoły:)
  • Anonim

w 272 na piaseczynskiej tez mozna; d;d;d

i na konduktorskiej tez sa stoly; P (jeden:D) :P
  • Anonim

ahh i oczywiscie łączki przy 113/3 na chełmskiej za kosciołem; p

2 stłoy :P
  • [*]

u mnie przy SP190 masz stol... znaczy siem betonowy klocek na boisku :)
  • Wojt ∂s i Anitka Dziedzic

ping-pongow to masz pelno, w kazdej budzie z chinskim zarciem :)))))))))))))))))))
  • zosia

na Jordanku XD
  • Fiołkson Emoka

ale jemu nie chodziło o takie na świerzym powietrzu...
  • e

na jordanku na ursynowskiej wcale nie jest zamkniete z powodu wakacji (srodek, jak to nazwales barakopodobny)... Acxzkolwiek nie wiem czy nie jest okupowany przez male srajdki z lata w miescie. Ale ten pierwszy (przy budzie) kamienny klocek jest calkiem dobry i mozna na nim posmigac, bo ten drugi to kompletna padaka, krzywy jest!
  • Little Girl

hehe zapraszam do mojej byłej szkółki gim nr 5 na Niepodległości tam masz stoliczek do pogrania :P
  • Wojt ∂s i Anitka Dziedzic

gim nr 5 a kiedys sp 130 - moja byla podstawowka
  • DoN't DriNk AnD DrIvE SmoKe AnD FLy;) `~

na jordanku ale chyba juz to ktos wymienil
  • drap drap drap :D

w ping-ponga mozna pograc na noki 6310 i roznych innych i nie trzeba czekac na sezon....

:):):):):)

ja to umiem cos wymyslic; )
  • Anonim

HIHIIH JA NA MOJEJ SZKOLE MOZCIE TESH SOBIE POGRAC W PING-PONGA NA ZAKROCZYMSKIEJ 6 PRZY STARYM MIEśCIE :P

TO MOJA BYLA SZKOLA PODSTAWOWA JUż SKOńCZYLEM CHYBA JAKIES 6 LAT TEMU
  • 1
  • 2
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)