Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gienek

witam
    wynajmę od lipca spokojnym, czystym studentom mieszkanie na mokotowie ul. bryly (skrzyzowanie modzelewskiego z al. wilanowska)
    mieszkanie 3 pokojowe, duzy pokoj polaczony z kuchnia, balkon
    mieszkanie umeblowane, pralka, lodowka, mikrofalowka, biurka, krzesla, wersalki...
    pietro V
    8 min od stacji metra wilanowska, pieszo
    pod blokiem przystanek i autobus 174

ewentualnie moge wynajac pokoje oddzielnie

cena i wiecej informacji

pod numer tel 693 666 352 lub 517 581 231

adres emial: radziuszkaa@gmail.com

pozdrawiam gienek
  • Eve

Wynajmę od 10. sierpnia 2 pokoje w mieszkaniu 3 pokojowym na Mokotowie,
    ul. Czerniakowska. Super dojazd do centrum, na Pragę, Ochotę, Bemowo czy Bielany!!!
    Mam do zaoferowania 2 pokoje w mieszkaniu 3 pokojowym, trzeci pokój
    wynajmuje spokojna, mila, niepaląca dziewczyna.
    Pierwszy pokój to pokój o powierzchni 22 m2 (tzw. salon), w pokoju jest łóżko, stolik, krzesła i szafa.
    Koszt wynajmu 900 zł/miesiąc + opłaty licznikowe
    Drugi pokój ma powierzchnię 8 m2, znajduje się w nim łóżko i stolik. Koszt wynajmu to 500 zł/miesiąc + opłaty licznikowe
    Całość mieszkania ma 58 m2, jest oddzielna kuchnia, z lodówka, kuchenką gazową, zlewozmywakiem i dużą liczbą szafek, a także łazienka z prysznicem, pralką, umywalką i wc.
    Mieszkanie jest usytuowane na drugim piętrze w 10-piętrowym bloku. Osiedle jest ciche i spokojne.
    Opłaty licznikowe to gaz i prąd (woda jest wliczona w czynsz!), rachunki przychodzą
    co 2 miesiące (ok.100-200 zł/2 miesiące) + media - internet i tv kablowa (koszt ok.60 zł/miesiąc).
    Polecam serdecznie!

Telefon kontaktowy: 609 802 477
    mail: ewelinam21@o2.pl
  • Eve

Wynajmę od 10. sierpnia 2 pokoje w mieszkaniu 3 pokojowym na Mokotowie,
    ul. Czerniakowska. Super dojazd do centrum, na Pragę, Ochotę, Bemowo czy Bielany!!!
    Mam do zaoferowania 2 pokoje w mieszkaniu 3 pokojowym, trzeci pokój,
    największy, wynajmuje spokojna, miła, niepaląca dziewczyna.
    Pierwszy pokój to pokój o powierzchni 13 m2, w pokoju jest łóżko, stolik i szafa.
    Koszt wynajmu 700 zł/miesiąc + opłaty licznikowe
    Drugi pokój ma powierzchnię 8 m2, znajduje się w nim łóżko i stolik. Koszt wynajmu to 500 zł/miesiąc + opłaty licznikowe
    Całość mieszkania ma 58 m2, jest oddzielna kuchnia, z lodówka, kuchenką gazową, zlewozmywakiem i dużą liczbą szafek, a także łazienka z prysznicem, pralką, umywalką i wc.
    Mieszkanie jest usytuowane na drugim piętrze w 10-piętrowym bloku. Osiedle jest ciche i spokojne.
    Opłaty licznikowe to gaz i prąd (woda jest wliczona w czynsz!), rachunki przychodzą
    co 2 miesiące (ok.100-200 zł/2 miesiące) + media - internet i tv kablowa (koszt ok.60 zł/miesiąc).
    Polecam serdecznie!

Telefon kontaktowy: 609 802 477
    mail: ewelinam21@o2.pl
  • Eve

Odgloszenie nieaktualne !!!!
  • Radek Bart

Cześć..

Mam przez 3 tygodnie być w Warszawie na praktyce w Trójce i.. nie mam gdzie mieszkać. Praktyka ma się zacząć za pasem bo w najbliższy pon - 5 IX a nie chcę płacić surowo za hotele czy nawet hostele.

Propozycja moja to 500 dla rodowitego Warszawiaka czy po prostu kogoś kto mnie przenocuje przez te 3 tygodnie.

Dodam że nie pochodzę z żadnego chlewu a zatem umiem po sobie i pościeleć i posprzątać i pozmywać naczynia... a tak wogóle to pewnie i tak zdecydowaną większość czasu spędzę na Myśliwieckiej.

Jeśli ktoś chce zgarnąć ten grosz no właściwie za nocowanie moje to pisaćć pisaćććć. Ja jestem za no a jak nikogo nie znajdę to pojdę w ostateczności gdzieś gdzie za tą samą kasę dam radę popbyć najzwyczajniej krócej.

*Jak ktoś zna tanie spanie tam w stolicy - to też piszcie, Szanowni Państwo. Albo może dogadamy się jeszcze co do 500?

Dzieki. Pozdrawiam.
    RB
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)