Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania Zebrzycka

Niedawno wprowadziłam się do nowego mieszkania, które wynajmuje i potrzebuję porady - chodzi o dobrego dostawcę internetu. Dokładniej: Dolny Mokotów, okolice ul. Dolnej :). Możecie polecić mi coś sensownego? Moja praca i studia wymagają pobierania sporej ilości materiałów, dokumentów itp, więc raczej mobilny internet odpada, tymczasem ceny od sieci kablowych są sporo wyższe. Wiecie może o jakiejś promocji? :)
  • king of the bongo

niedawno miałem podobny problem i też na gronie napisałem i dostałem dobrą opcje - odpowiedź. multimedia mają internet za darmo. wystarczy tylko mieć u nich, albo wykupić inną usługę. to na prawdę działa. akurat moi rodzice korzystali z mm jakiś czas i poprosili o włączenie darmowego netu. i to wszystko! dla nowych klientów multimedia też ponoć działa. no i na mokotowie w tym rejonie mają zasięg. zainteresuj sie tym, bo sie opłaca, jeśli chcesz też tv oczywko
  • Ania Zebrzycka

Już druga osoba poleca mi Multimedia właśnie, więc to chyba nie przypadek :). Jak już wspominałam na drugim gronie, telewizja też by mi się przydała, bo nie lubię w samotności siedzieć w ciszy. Czyli jesteś pewny, że ta promocja działa też dla nowych klientów? A taki net jest w miare szybki? Nie potrzebuje super szybkości, ale żeby maila sprawdzić, albo wejść tutaj i od czasu do czasu pobrać dokument też potrzeba prędkości :).
  • king of the bongo

na pewno do tego ci wystarczy, bo do tego nie trzeba zbyt wiele. pewnie prędkość porównywalna z mobilnymi, tylko bez limitów danych, więc lepiej. nie jestem z tej firmy, to na 100% nie wiem, ale reklamowali się, że dla nowych i starych klientów taki net za darmo, jako dodatek może być osiągalny. więc rusz się i dowiedz się sama, żeby nie było że cię wprowadzam w błąd. na pewno wiem, że internet za darmo z multimedia to opłacalna sprawa
  • Ania Zebrzycka

Dobrze, jutro będę działać :). Obiecuje! Ważne, że nie ma limitów, bo muszę pobierać trochę dokumentów z sieci w związku ze studiami.
    Zatem internet za darmo w Multimedia, to pewnie coś dla mnie :).
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)