Mokotów - Warszawa [5321]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Barti

Jestem piekny,bogaty i kocha mnie świat...no przynajmniej mnie się tak wydaje jak jest naprawde to inna rzecz, no ale całe zycie ciezko pracuje bo moj tata ma wysokie wymagania zawsze tyranizował i mówił że nic nie osiągnełem że ze nie uprawiam sexu itd...ale zawsze podziwiałem swych rodziców pomimo że sa prości-jak ja pomimo pokonczenia wielu "wyrafinowanych szkoł" które maja w nazwie coś z wsią...no ale w sumie czego oczekiwac po szkole gdzie naucza się jak sadzic roslinki lub doić krowe z mleka...no ale ja nie o tym,wracajac do mych ambicji i checi udowodnienia ojcu że jestem kims albowiem jak on umiem oszczedzac i zarabiac pieniążki. Całe zycie szedłem po trupach-zostawiłem swoja pierwsza niepełnosprawna dziewczyne ktora jezdziła na wózku-no bo jak pokazac sie z kalek a na mieście?? toż to nie wypada nie moge pokazac jaki to słaby jestem swoim "przyjaciołom".Trzeba byc silnym i za wszelka cene doązyc do celu-a że tym celem nie jest nic zbyt wzniosłego albowiem tylko miec w chuj kasy i w chuj sexu mnie interesuje , zeby moc sobie kupic drineczka za 20 pln jak moje frendy. Niestety miałem ciagle rzucane kłody pod nogi w dazeniu do doskonałosci i bycia najlepszym- a wicie dlaczego??!! miłosc tak prosze sobie wyobrazic że zdolny jestem do miłosci a co??!! no ale ze trafiałem na samych "skurwysynów" w wersji damskiej to co??
  • Barti

niestety jedna mnie oszukiwała ze lubic chłopców a woalała dziewczynki, ahh ta miłosc studencka, nasatepna była "jankeska" która była tepa do kwadratu ale cóż zrobić-jestem kochliwy moja dziewczyna powiedziała mi cos nie miłego przez telefon a ja byłem na wymianie to poszedłem w tango z inną, ale wiecie co ona tez okazała sie skuruwysynka:(,zdradzała mnie ponoc z murzynami itd.No nic jak juz wspomnaiłem jestem kochliwy tak więc nastepna była Pani poseł oczywiście nie na sejm w zasadzie to radna no ale wybaczcie nie rozróżniam takich pojec(znam się na mleku tylko) czy jakoś tak w kazdym badz razie poleciałem na to że jest szycha ze ma władze a to takie meskie ociekajace sexem lubie meskie władzcze kobiety.Zawsze chciałem dac swe nasienie(dac dupy w translacji zesnkiej) kobiecie ktora byłaby prezesem banku. Ta pani poseł tak była podniecajaca pomimo ze brzydka ale mnie kreci władza jestem pusty to fakt.Ale wiecie co?? Ona tez mnie oszukiwała miała tylu facetów ze az strach jak można mnie ?? który nigdy nie kłamał i nie mal dziewica z Guadelupy jest oszukiwać ,a ja byłem tak oddanyL.Niestety strzała amora uderzyła poraz kolejny tym razem na skromna zwyczjana dziewczyne która lubiła sobie posłcuhac hip hopu.Mało tego nie pasowała do mnie bo ja lubie garnitury i te sprawy ale co tam pomyślałem i na pierwsza randke odstawiłem popisówke-przebrałem się chciałem być jak ziom i ja uwieść,pomyślałem dość tych garsonek i sztywnych lasek co tam zabawie się.
  • Barti

Wydawała się osoba o pięknym wnętrzu no ale cały czas się kłocilismy nie byłem w stanie znieść tego że ona jest tak nieodpowiedzialna fakt była smarkula zakochana we mnie ale wydzwaniała do mnie bez przerwy traciła kase na głupoty-zaczełem się zastanwiac czy jak się z nia zwiaze to nie będzie przechrzaniała mojej kasy, ale co tam z dnia na dzień z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się zakochiwałem, mieszkaliśmy w dwóch roznych miastach ale utrzymywaliśmy kontkat non stop(wyjechałem robić karierę) ale zawsze chciałem wrocic ale o tym później. No więc tak deklarowałem jej ze kocham ja najabrdziej na swiecie ze w zyciu nigdy tak nikogo nie kochałem że mogę się dla niej zabić-oczywisice nie czułem tak ale każdy chwyt jest dobry żeby kogos usidlić prawda??!!w sumie to sam nie wiem co czułem być może miałem już dość nieudanych zwiazków już tyle miałem tych kobiet a ta wydała mi się taka niewinna jak aniołeczek nie zdolna do tego by mnie zranic mnie człowieka który nigdy nie miał nic na sumieniu-oprocz tego zezawsze ide po trupach jak już napomknełem
  • Barti

Wiecie co nawet poraz pierwszy w dziejach poznałem ja z moja rodzina i jaj jej rodzinevpoznałem,kurcze wydawało mi się że to jest to że to jest miłość do końca zycia, nawet pare razy nieśmiało wspominałem jej żeby udac się od urzędu stanu cywilnego i wziasc slub teraz szybko bez zbędnych fomrlanosci ,poprostu żeby pokazac jak wielkie i szczere jest to jest uczucie.(inna sprawa ze kazdej tak mówiłem i za każdym razem po coraz mniejszych odstępach znajmosci,z ostania nawet wziałem slub po 2 miesiacach znajmosci i j jebania się)Jestescie sobie w stanie wyobrazić co by to było gdyby ta smarkula faktycznie ze mna poszła do tego usc-u??!! potem by mi jeszcze rozwodu nie dała a mój potężny majatek kotry odziedicze po moich drobnomieszczańskich rodzicach którzy amaj wykupione poł wsi musiałbym dzieli c na poł!! Koszmar jaki ja byłem glupi.Niestety pare razy zdarzyło mi się nazwac ja skurwysynem tak poprstu bez powodu ciagle mówielm jak spacerowaliśmy ze inne kobiety na mnie zerkają ze podziwija moje wysportowane łydki, kiedyś w pubie powiedziałem siedząc i patrząc sobie w oczy oo popatrz tamte kobiety jak na mnie patrza na pewno chciałyby mnie zerznac,a jej zaproponowałem że byśmy tworzyli sex układ- tylko nie spotykali się z innymi?? Wyobrazacie sobie to sex układ??!! Ja swietoszek który miał 2 kobiety do tej pory i panicznie obawiający się chorórb wenerycznych,ale hola hola to tylko przykrywka. Tak bardzo chciałem gdzies wyjechać z moja luba niestety nie dane mi było a miało być jak w bajce kocham się piperzyc w hotelach.Ale dość zerwałemz ta kobieta !! a wiecie dlaczego?? Bo okazało się ze miała problemy tak niestety nakryłem ja na kłamstwie ze jest na 4 a nie na 5 roku studiów i ze prawo jazdy zrobiła 2 miesiace później niż mówiła ze robi i winnym miescie.
  • Barti

POTEZNE KŁAMSTWO-mnie który nigdy nikogo nie oszukał dotkneło to to szpiku kosci.Ja tu planuje wspólne zycie a ktoś smie mi mówic ze nie pisze jeszcze pracy mgr ,opóźnienie to mogłem mieć tylko ja- a nie ktoś kto chciałbym żeby był ideałem.Wszysyc moi znajomi i wszystkie do tej pory partnerki miały mgr(oprócz kretynki z usa) nie mogłem pokazac się w towarzystwie z taka osobą to uwłaczałoby mojej godności.W miedzy czasie jeszcze zapomnaiełm wspomnieć ze być może mogłem byc ciężko chory ale naszczescie nie byłem ona mi towarzyszyła w szpitalu ale jak przyszło co do czego to ja kopnełem ją w dupe.BO TO CO MNIE KRECI TO SEX WŁADZA I PIENIADZE zegareczek guessa czy innej chujowej firmy sobie kupiłem itd.,w końcu dostałem niemoralna propozycjei zaczełem robic karierę musiałem dogodzić szefowej ale co tam, dobrze ze obciagac nie musiałem??!! szefowa jej córka całej rodzinie mogłbym zrobić minete żeby tylko załapać się na stołek a co tam. Potem poznałem suchego konara z którym się ożeniłem bo załatwił mi; prace.

P.S

Jestem konfidentem policyjnym ale lubie słuchac rapu i hip hopu.
| |

Mokotów - trzeba tłumaczyć? :) Zapraszamy 'tubylców' :) i nie tylko Emoka! Wyspa gorącyc...

Fotki

Miejsca grona (9)