-
Regina Regulska
... Bo mój to górny, przez całe życie, tylko ostatnio miałam prawie dwuletni epizodzik ursynowski (tfu) -
Anonim
rzeczywiscie tfu :P
gora, gorny mokotow! - ja toze - gorny i stary w dodatku; ) -
Regina Regulska
-
Anonim
-
-
Grono.Net
gorny ble, dolny tez:) sadyba to juz w ogole tragedia hehehehe L) WAWER gora!!!!!!!! :D:D:D :):):) -
panienka mamą
kocham stary mokotow, znowu tu wrocilam, do rodzicow ,po paru miesiacach samodzielnego zycia na Sadybie, to bylo jednak za daleko -
Anonim
Sadyba ble, Wawer jeszcze gorzej :P MOKOTOW, MOKOTOW - gorny i stary!!! -
Grono.Net
Banny jeszcze raz to samo pytanie :) podaj mi dwie teorie nie do obalenia dlaczego mokotów ma byc lepszy niz wawer? :D -
Anonim
najlepsi ludzie mieszkaja na mokotowie (z malymi wyjatkami - nie bede wskazywac palcem) i... "Mokotow fajny jest, na Mokotowie dobrze zyje sie..."; ) -
Anonim
-
borg
No dobra, to teraz moja kolej:
- Czerniaków, przy samej granicy z Sadybą.
Niestety już niedługo zamienię go na Śródmieście. -
Tomek
dokładnie - granica Sadyby i Czerniakowa wymiata :DD - wszystko tu jest : IMAX , jeziorko ......; p i wogle jest fajnie :D -
Anonim
-
Anonim
-
borg
Nad jeziorkiem spędzałem jako dzieciak mnóstwo czasu.
Do tego okoliczne działki itp.
Nie wyobrażam sobie dzieciństwa w betonowym śródmieściu. -
Grono.Net
-
borg
Ja tak w sumie pół na pół, bo moje osiedle to jeszcze czerniaków, ale podstawówka 292 (co już jej nie ma), to już sadyba. -
Anonim
-
Szaro wszedzie...
-
panienka mamą
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne