Molesta Ewenement [3249]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wroblik :D

prosze o wypowiedzi o ciuchach molesty co sadzicie !!! dla mnie pierwsza klasa tylko szkoda ze takie drogie; /
  • Anonim

a gdzie je można dostać? daj jakieś linki...
  • Mentos aka Freshmaker

zajebiste ciuchy ale własnie te ceny nie na moją kiermane:((,nie umiesz wpisac w allegro molesta lub ewenement i już masz,a pozatym odwiedz Hempszop,politechnika,i jazdy polskiej rondo
  • Anonim

koszulka jest z warta kupna tańsza niż prosto ale bluza za droga jest

no niestety drogie sa ale warto naprawde !!! mam koszulke i sie prze zajebiscie trzyma polecam http://www.molesta.pl
  • Anonim

koszulka jest warta
  • Mentos aka Freshmaker

x2 koszulki:)
  • Saddam (aka S2DM)

Dobra marka, pożądne produkty, faktycznie dogie, i to bardzo, no ale przez jakiś czas odmawiając sobie jakiś prostych przyjemności (browar fast foot, kino itp) może uzbierać na taki produkt i być z niego bardzo zadowolonony, jednocześnie wspierając raperów (co też wg mnie się liczy). Słyszeliście że podobno wraca marka "respekt"?
  • Mentos aka Freshmaker

pierwsze słysze:)
    przypomniałem sobie te 'worki na kartofle'
  • Anonim

szkoda ze nie robia ciuszkow tez dla dziewczyn....
  • Mentos aka Freshmaker

napisz petycje to może zaczną;]
    chcialbym mieć dziewczyne w bluzie na piersiach z napisem MOLESTA:D heheh
  • Anonim

hehe a ja bym chciala miec bluze z napisem na piersiach molesta:))))

a co do peticji to moze napisze..???hmmmm

• Mentos aka Freshmaker

taką obscisłą i zeby było pepuszek widać:p
    cosw stylu tej co mam na sobie na zdjeciu jako avatar,to bluzeczka mojej kolezanki;],hheehe nice
  • Anonim

no na lato taka bluzeczka by sie przydała:))) szkoda tylko ze takich nie robia:(((

respect records oczywiste niezalezne studio a co do ciuchow dla dziewczyn to wydaje mi sie ze koszulka m byla by dobra :D i nie trzeba nic kombinowac :D wydaje mi sie ze liczy sie wsparcie raperow kupujac takie ciuchy z szacunku dla nich :)
  • Anonim

M byla by zaduzo:P S byla by idealna:)) no oczywiscie zgodze sie z tym ale wole zeby juz koszulka na mnie ladnie lezala a nie zebym czula sie jak w worku z napisem Molesta:)) ubrania dla dziewczyn musza byc dopasowane nie uwazasz??;>
  • Agatka

słyszałam, że od marca mają wejśc ubrania dla dziewczyn, ale to nie jest pewne. Na razie czapeczki damskie są:P
    Jedna moja koleżanka kupiła sobie męską koszulkę Molesty i zaniosła do krawcowej i jej przerobiła na damską. To też jest jakiś sposób:P
  • Anonim

>Agatka napisała:
    >słyszałam, że od marca mają wejśc ubrania dla
    >dziewczyn, ale to nie jest pewne. Na razie czapeczki damskie
    >są:P
    >Jedna moja koleżanka kupiła sobie męską koszulkę
    >Molesty i zaniosła do krawcowej i jej przerobiła na
    >damską. To też jest jakiś sposób:P

no jasne zawsze to jakis pomysl;)
  • Mentos aka Freshmaker

trzeba sobie radzić drogie panie:)
  • Anonim

dziewczyna vienia ma taką koszulke damska molesta ewenement
| |

Płyty: Skandal - '97 Ewenement - '99 Taka Płyta ...

Fotki

Miejsca grona (0)