-
Sylwia .
-
Miss Kitten
the time is now
in your arms i feel sunshine-najpiekniejsze slowa o milosci:) -
Sylwia .
-
Grono.Net
z płyty 'im not a doctor' : flipside,knee deepen, singlowy sing it back i bałnsowy over my head :)
z 'things to make and do' : wprawiający mnie w doskonały nastrój indigo, remain the same, dumb inc, i rowniez singlowy the time is now
ze 'statues' : familar feeling i cannot contain this. -
-
Katja
ja zaczelam sluchania moloko od statues, czyli w zasadzie od konca i ta plyta najbardziej do mnie przemawia..bylam nawet na tyle "zdesperowana"; ) ze zakupilam ja bedac we wloszech, a tam to ( zreszta jak u nas ) sprawa nienajtansza.dalam 21 ojro; ) i nie mialam wyrzutow sumienia ...a ja uwielbiam I WANT U.... pozdrawiam wszystkim molokowcow :))) -
EUFORIA
Zgadzam się w 100% "The time is now" to mistrzostwo świata...słucham jej zawsze gdy jest mi źle...i zawsze pomaga!! -
FormaSieroca
wszystko jak leci .. a zwłaszcza "if you have a cross to bear you may as well use it as a crutch" -
qe
-
Edyta
-
HOOVER28
"pure pleasure seeker" i wiele innych ale ta jako pierwsza mnie robila!!!! -
Grono.Net
no przecież pure pleasure seeker od pierwszych dźwięków hipnotyzuje. mniam!!
a na dokładkę mogę zapodać absent minded friends lub jeśli komuś nie pasuje to blink;) -
a`mal
...bardziej niz 100% bo wiele jest wspanialych remixow...mniam...oststnio katuje pierwsza plyte...mniam -
beyoonce
*the time is now* ze wzgledu na slowa jest najlepszy.... a i teledysk ciekawy :] -
Grono.Net
NEVER ENOUGH!!! & Familliar Feelings....
Pierwszy niezwykle energetyzujący...drugi...ścisk ający mnie w brzuszku :) -
beyoonce
hehehh... tak w zasadzie to chyba nie mozna miec ulubionej piosenki moloko; ) bo i the time is now jest super i familliar feelings i 100%... :] to jest chyba zespolik ktory zawsze dobrze nagrywa :] nie ma swoich "wzlotow i upadkow" jak cala reszta :] -
Sylwia .
-
callofthewild
day for night (widzieliscie film Samotari?:>), party weirdo, butterfly 747, flipside, no i pure plsr seeker, time is now, a cale Statues jest sliczne i uwielbiam (familiar feelings, cannot contain this, forever more to moje perelki a over&over to smutex, wiec czesto wylaczam).
czy to prawda, ze trasa koncertowa Statues byla ostatnia w karierze Moloko?..
pzdr
-
Grono.Net
Ale sie popisałam...
Never enough to bez Mark-a Brydon-a, a to juz nie MOLOKO :( -
Anonim
Mnie powala Indigo...sss
I familiar feeling- za taniec...i buty do tanca:) -
Anonim
zawsze wsluchuje sie w bass the time is now, a pozniej skrzypce. mmiodzio!