-
MAdzik
Dziewczyny z P2 i wyżej pilnie potrzebne dla sympatycznych Panów w trakcie kursu P1 (zajęcia nr4 już w tym tygodniu) :)
Kiedy - Czwartek 18.45
Gdzie - ul. Królewska
Zapraszamy!!! -
Anonim
jak będzie taka potrzeba za tydzień to się piszę (jutro niestety nie mogę).... -
Hej, hej! Nadal potrzeba jest, w postaci 4 niesparowanych panów. Zapraszamy PANIE jutro na 18:45 na Królewską (P1, zajęcia 5). :)
-
nadajec
postaram się dotrzeć, by pomóc, aczkolwiek moge sie spóźnić troszeczkę:) -
-
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie wczoraj! Cieszę się że duch statystek żyje w narodzie; -)
-
nadajec
-
-
Lorek
Panowie potrzebni na P1 we wtorki 18:45, ul. Królewska 27B. Czeka na Was 7 uroczych nowych adeptek salsy!!! Pilnie proszę i zapraszam!
-
MAdzik
Dziewczyny z kursów S2 i wyżej, w środy o 18.15 czekają w Alfie (ul. Akademicka 5) młodzi, piękni i... tańczący Panowie :) którzy pełni zapału rozpoczęli właśnie poziom S1.
ZAPRASZAMY!!! -
mon barre de chocolat:)
Madzia dobrze mówi!!!;)
Żeby później nie było na nas, że ściany podpieramy albo Wam rączki wykręcamy:) Potrzebujemy Was by się dobrze nauczyć i później z Wami szaleć na imprezach:P
ZAPRASZAMY!!!:)
ps. S1 to brzmi dumnie:))) -
Lorek
Panowie, nadal apeluje, Wtorek 18.45 królewska, 3 zajęcia P1. Pieknę i bardzo utalentowane panie czekają na Waszą pomoc. W ostatni wtorek tylko 1 wytrwały statysta się pojawił, a 6 wolnych Pań nadal czeka.
Do boju Rycerze Statystującej Zbroi!! -
Anonim
>Lorek napisała:
>Panowie, nadal apeluje, Wtorek 18.45 królewska, 3 zajęcia
>P1. Pieknę i bardzo utalentowane panie czekają na Waszą
>pomoc. W ostatni wtorek tylko 1 wytrwały statysta się
>pojawił, a 6 wolnych Pań nadal czeka.
>
>Do boju Rycerze Statystującej Zbroi!!
Jako nadworny statysta dworu M2A z miłą chęcią bym się pojawił, ale we wtorek statystuję już na P3 w Alfie o 18:00. Ale jeśli tylko się okaże, że moje usługi są tam niepotrzebne, to od razu pojawię się na Królewskiej :))) -
nadajec
>MagdaM zwariowana fanka KOSZY napisała:
>Dziewczyny z kursów S2 i wyżej, w środy o 18.15 czekają
>w Alfie (ul. Akademicka 5) młodzi, piękni i... tańczący
>Panowie :) którzy pełni zapału rozpoczęli właśnie
>poziom S1.
>
normalnie aż się skusiłam:)tak to pięknie napisałaś;)w przyszłą środe nie da rady(trzeba skończyć najpierw cholerną sesje;)) ale za 2 tyg chętnie bardzo:] -
Dziś (niedziela) bardzo by się nam przydał Extra Pan na P1 o 18:00 i Extra Pan na S3 o 19:30 w OKU na Grójeckiej! Albo i dwóch extra Panów na S3! :)
-
MAdzik
>nadajec napisała:
>>MagdaM zwariowana fanka KOSZY napisała:
>>Dziewczyny z kursów S2 i wyżej, w środy o 18.15
>czekają
>>w Alfie (ul. Akademicka 5) młodzi, piękni i...
>tańczący
>>Panowie :) którzy pełni zapału rozpoczęli właśnie
>>poziom S1.
>>
>
>normalnie aż się skusiłam:)tak to pięknie napisałaś;)w
>przyszłą środe nie da rady(trzeba skończyć najpierw
>cholerną sesje;)) ale za 2 tyg chętnie bardzo:]
Dziewczyny, przypominam że dziś również czekają Panowie!!! A do tego romantyczne zajęcia z okazji walentynek!!!
ZAPRASZAMY!!! -
nadajec
ja chora niestety, ale koleżanka idzie na pomoc dziś;)także jedna statystka napewno wspomoże:) -
MAdzik
>nadajec napisała:
>ja chora niestety, ale koleżanka idzie na pomoc
>dziś;)także jedna statystka napewno wspomoże:)
Wspaniale :) Czekamy :)))
A Ty się kuruj moja Panno i za tydzień też wpadnij; ) -
Dziś na P3 o 19:00 na Królewskiej mile widziana Pani-statystka lub dwie :)
-
Pół księcia i królestwo za Statystkę, dziś 19:00 Królewska! Ostatnie zajęcia P3!
Zapraszamy!!! :-)