MONTY PYTHON [5913]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jur

Ja uwielbiam mielonke bkonem, z kiełbasą i mielonką. Chociaż uważąm, że mielonka z mielonką, mielonką, mielonką, prażoną fasolą, mielonką i mielonką też jest pyszna. Lubie też króliczą rybę i ciasto truskawkowe. Pyszności
  • charles

Mielonka
  • Anonim

Tylko kruszonka.Mielona drobno,oczywiście.
  • poleciała Jucha

czekoladki miętowe cienkie jak opłatek
  • Anonim

crunchy frogs :)
  • poleciała Jucha

Howard - swieżo podany
  • Martyna

sałatka z tuńczykiem...już nigdy jej nie zjem...;)
  • Anonim

ja tam wolę mały miętowy opłateczek
  • lady Ann

Ja wolę wszystko w wiadereczku z pasztetem na wierzchu.
  • Anonim

- Jestem pełen!
    - ale to taki mały listek :)
  • Anonim

o przypomniało mi sięże znalazłem kiedyś "mielonkę z indyka o smaku bekonu" musze przyznać że dobra była :)
  • Jur

Gdzie to było- musze ją koniecznie kupić i postawić sobie na pólce- mam nadzieje że była w puszce?
  • nikt

łubin...w duuużych ilościach
  • Anonim

ja na poczatek poprosze kubelek...
  • Anonim

Była w puszce oczywiście :)

Zapraszam Bazarek TROCKA wejście przy siatce od strony wyżej wymienionej ulicy sklep po prawej (nie pamiętam który)

ostrzegam że to było jakieś 2 lata temu :P ale jak jeszcze znajde to dam znać
  • Baca

A ja uwielbiam mleko z kokosa noszonego przez dwie jaskółki (jedną afrykańską i jedną europejską)
  • Anonim

Ale przecież to nie możliwe żęby się dogadały w sprawie tych pnączy i punktu zaczepienia !!!
  • Neologic

Ptasie mleczko!!!!!
  • Neologic

ehm. moze pizza z przyniesionego w czarnym worku ciala (dobrze pamietacie czyjego :D. normalnie jak pierwszy raz zobaczylem to nie wiedzialem czy sie smiac :) ale to przeciez Python:D hmm, i czy to chodzilo o pizze?
  • Martyna

Facet: Dzień dobry, co tu można zjeść?

Kelnerka: Są Jajka na bekonie, jajka na kiełbasie i bekonie, jajka na mielonce, jajka na bekonie i mielonce, jajka na bekonie, kiełbasie i mielonce, mielonka na bekonie, kiełbasie i mielonce, mielonka z jajkiem mielonką, mielonką bekonem i mielonką, mielonka z mielonką, jajkami i mielonką, mielonka z mielonką, mielonką, mielonką, mielonką, fasolą, mielonką i mielonką.... albo homar z krewetkami w białym sosie, pasztetem z trufli i jajkiem z mielonką.

Kobieta: A można zjeść coś bez mielonki?!

Kelnerka: Może mielonkę z jajkiem, kiełbasą i mielonką. W tym jest nie dużo mielonki.

Kobieta: W ogóle nie chce mielonki!

Kelnerka: To może jajka na bekonie mielonce kiełbasie?

Kobieta: W tym jest mielonka!

Facet: Ale mniej niż w tamtym daniu.

Kobieta: Mogę dostać jajka na bekonie, kiełbasie i mielonce, bez mielonki?

Kelnerka: Bleeeeeee!

Kobieta: No co? Nie lubię mielonki!

W: (śpiewają) Mielonka, mielonka, mielonka, mielonka, cudowna, kochana mielonka!

(pojawia się fragment biało-czarnego filmu ze statkiem Wikingów, płynącym na pełnym morzu)

Kelnerka: (do Wikingów) Zamknijcie się!!! Cisza!!! Mordy w kubeł!!! (Do kobiety) Nie może pani dostać jaj na mielonce bez mielonki!

Kobieta: Dlaczego?

Kelnerka: Bo to już byłoby inne danie!

Kobieta: Nienawidzę mielonki!!!!

Facet: Nie marudź kochanie. Zjem twoją mielonkę. Uwielbiam ją. (Do kelnerki) Poproszę mielonkę z mielonką, mielonką, fasolą i mielonką z mielonką.

Kelnerka: Fasoli zabrakło!

Facet: To poproszę w zamian mielonkę.

Kelnerka: Podać mielonkę z mielonką, mielonką, mielonką, mielonką, mielonką i mielonką?

Facet: Tak.

Wikingowie: (śpiewają)Mielonka, mielonka, mielonka, mielonka, cudowna, kochana mielonka!
    :]]
  • 1
  • 2
| |

it-s-a -monty-pajton-flain'-sirkas Czyli miejsce, gdzie spam i obraźliwe zachowania są węziej p...

Fotki

Miejsca grona (0)