- 1
- 2
-
Jur
Ja uwielbiam mielonke bkonem, z kiełbasą i mielonką. Chociaż uważąm, że mielonka z mielonką, mielonką, mielonką, prażoną fasolą, mielonką i mielonką też jest pyszna. Lubie też króliczą rybę i ciasto truskawkowe. Pyszności -
charles
-
Anonim
-
poleciała Jucha
-
-
Anonim
-
poleciała Jucha
-
Martyna
-
Anonim
-
lady Ann
-
Anonim
-
Anonim
o przypomniało mi sięże znalazłem kiedyś "mielonkę z indyka o smaku bekonu" musze przyznać że dobra była :) -
Jur
Gdzie to było- musze ją koniecznie kupić i postawić sobie na pólce- mam nadzieje że była w puszce? -
nikt
-
Anonim
-
Anonim
Była w puszce oczywiście :)
Zapraszam Bazarek TROCKA wejście przy siatce od strony wyżej wymienionej ulicy sklep po prawej (nie pamiętam który)
ostrzegam że to było jakieś 2 lata temu :P ale jak jeszcze znajde to dam znać -
Baca
A ja uwielbiam mleko z kokosa noszonego przez dwie jaskółki (jedną afrykańską i jedną europejską) -
Anonim
Ale przecież to nie możliwe żęby się dogadały w sprawie tych pnączy i punktu zaczepienia !!!
-
Neologic
-
Neologic
ehm. moze pizza z przyniesionego w czarnym worku ciala (dobrze pamietacie czyjego :D. normalnie jak pierwszy raz zobaczylem to nie wiedzialem czy sie smiac :) ale to przeciez Python:D hmm, i czy to chodzilo o pizze? -
Martyna
Facet: Dzień dobry, co tu można zjeść?
Kelnerka: Są Jajka na bekonie, jajka na kiełbasie i bekonie, jajka na mielonce, jajka na bekonie i mielonce, jajka na bekonie, kiełbasie i mielonce, mielonka na bekonie, kiełbasie i mielonce, mielonka z jajkiem mielonką, mielonką bekonem i mielonką, mielonka z mielonką, jajkami i mielonką, mielonka z mielonką, mielonką, mielonką, mielonką, fasolą, mielonką i mielonką.... albo homar z krewetkami w białym sosie, pasztetem z trufli i jajkiem z mielonką.
Kobieta: A można zjeść coś bez mielonki?!
Kelnerka: Może mielonkę z jajkiem, kiełbasą i mielonką. W tym jest nie dużo mielonki.
Kobieta: W ogóle nie chce mielonki!
Kelnerka: To może jajka na bekonie mielonce kiełbasie?
Kobieta: W tym jest mielonka!
Facet: Ale mniej niż w tamtym daniu.
Kobieta: Mogę dostać jajka na bekonie, kiełbasie i mielonce, bez mielonki?
Kelnerka: Bleeeeeee!
Kobieta: No co? Nie lubię mielonki!
W: (śpiewają) Mielonka, mielonka, mielonka, mielonka, cudowna, kochana mielonka!
(pojawia się fragment biało-czarnego filmu ze statkiem Wikingów, płynącym na pełnym morzu)
Kelnerka: (do Wikingów) Zamknijcie się!!! Cisza!!! Mordy w kubeł!!! (Do kobiety) Nie może pani dostać jaj na mielonce bez mielonki!
Kobieta: Dlaczego?
Kelnerka: Bo to już byłoby inne danie!
Kobieta: Nienawidzę mielonki!!!!
Facet: Nie marudź kochanie. Zjem twoją mielonkę. Uwielbiam ją. (Do kelnerki) Poproszę mielonkę z mielonką, mielonką, fasolą i mielonką z mielonką.
Kelnerka: Fasoli zabrakło!
Facet: To poproszę w zamian mielonkę.
Kelnerka: Podać mielonkę z mielonką, mielonką, mielonką, mielonką, mielonką i mielonką?
Facet: Tak.
Wikingowie: (śpiewają)Mielonka, mielonka, mielonka, mielonka, cudowna, kochana mielonka!
:]]
- 1
- 2