Moonlight [106]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czego jeszcze oprócz Moonlight słuchacie?
    Ciekawa jestem ile zespołów się pokryje

Jeśli o mnie chodzi:Type O Negative,TOOL,Warlock i Doro Pesch,Bush,Incubus,Gerschwin,C zajkowski, QOTSA,Danzig,The Cure,A Perfect Circle-czyli na dobrą sprawę nic tu do siebie nie pasuje...
    Pozdrawiam
  • Anonim

Moge wymienic wszystkie, ale nie starczyło by miejsca, więc wymienie te najwazniejsze :
    Anathema, Dżem, Within Temptation, HUNTER, SDM, Guns N'Roses, Blind Guardian, Metallica.
  • Anonim

a ja poojde na latwizne:
    http://www.audioscrobbler.com/user/...
    ;)
  • Ines

artrosis, nightwish, within temptation, type o negative, him, 69 eyes, closterkeller, epica,
  • Anonim

Siano, hah; > Się pofatygowałam i przeczytałam, ale mam dla Was barrdzo smutną informację [i mało nie spadła z krzesła ze śmiechu]; >
    Patrzcie tylko na to : http://m-c-p.prv.pl/ te wszystkie zespoły są satanistyczne, nawet Myslovitz, łaaaaaa :P [tym razem naprawdę spadła z krzesła-powiało mrrokiem \m/ :PPPP]
  • Anonim

a Arki Satana nie dopisali :D
  • Anonim

• AC/DC - Anti Christ/ Devil's Children* (Przeciwko Chrystusowi/ Dzieci Diabła)
    • Apokalips
    • Arka Satana

Przykro mi, Kotku, jednak dopisali :PPP
  • Anonim

oh, doprawdy nie wiem jak moglem przeoczyc, to pewnie wplyw szatana, ktoory mnie opetal ]:->
  • Ines

myslovitz i avril lavigne to jzu szczegolnie satanistyczne;)
  • Ines

jakos nasi rodzice sluchali np kiss,black sabbath i wtedy sie nie doczepiano o "satanizm"..bo jak ktos slucha takiej muzy to jzu wg neiktorych musi sie na zcarno ubeirac tylko i byc satanista..
  • Anonim

"oh, doprawdy nie wiem jak moglem przeoczyc, to pewnie wplyw szatana, ktoory mnie opetal ]:->"

mrru;>> jaki Ty mrroczny teraz ^^
    W istocie, pewnie tak było ; >~~

Mrrau, az się rrozmarzyłam xD :P
  • Anonim

Oj Joan czyżbyś sugerowała że my też jacyś tacy opętani?No trudno.Gorzej mogło być...
    Pozdrawiam Was "sataniści"
  • Anonim

Pyrette wręcz przeciwnie, ja się śmieję z takich stronek, dlatego adresem zarzuciłam :) Nie bierz tego do Siebie :)
  • Inermis

hmm.. Placebo, Lacrimosa, The Cure, Diary of Dreams, Diorama, Deine Lakaien, Wumpscut, Collide, Chaism, Malaise, London After Midnight, Batalion d'Amour, Marilyn Manson, PzychoBitch, Suicide Commando, Tactical Sekt, Grendel, Vive La Fete, Zeraphine, X-mal Dutchland, Wolfsheim, The Prodigy, Genitorturers, Fading Colours, Conjure One , Laika, Lamb i duzo duzo innych; )
  • Mef

ja closterkeller lacrimosa clan of xymox pare piosenek VAST
  • =MiLi=

Ja słucham baardzo różnej muzyki, każdego gatunku, w zależności od mojego humoru i okoliczności.
  • Stara Wiedźma

O matko ta strona jest komiczna XD
  • =MiLi=

z powodu...?
  • Stara Wiedźma

Chodzi mi o ta stronę co podała Joan XD Normalnie.... nie wiem aż co napisać ...
  • =MiLi=

Ahaa :D spoko:P
  • 1
  • 2