-
Anonim
Rozmawiając z Jocelyne zaczęłam się zastanawiać ktora płytka wam się najbardziej podoba :)
mi yaishi :) -
Grono.Net
-
Agrafi
Strasznie trune pytanie, ale chyba Meren Re. W decyzji ten nie ma za grosz obiektywizmu, po prostu płyta ta objechala zemną całą Polskę, pół Europy i wiele wspomnień z nią mam......
"są takie drzwi, za którymi mieszka szczęście, tylko nikt na nich nie napisał 'pchać' czy 'ciągnąć'. " -
Agrafi
Hmm, po głębszym zastanowieniu jednak Kalpa Taru jest moją ulubioną płytą - ale ta zmiana świadczy tylko o tym, jak wiele dobrych płyt nagrali :-) -
-
michaił bachtin
Ja za 4 godziny muszę zaliczać ćwiczenia z historii starożytnej, a Ty wymagasz ode mnie takiego wysiłku intelektualnego! W każdym bądź razie jeśli chodzi o mnie, to ciężko się wypowiedzieć. Wstyd się przyznać, ale znam trzy płyty + kilka wyrywkowych utworów, niemniej jednak sztandarową pozostanie "Inermis", bo to od niej rozpoczęła się moja pożalsiępanieboże przygoda z tym zespołem. I co najzabawniejsze, kupiłem tę płytę wybierając losowo spośród krążków innych zespołów na półce. Tak samo swego czasu trafiłem na Artrosis. Rzekłbym, że przypadkiem lub zrządzeniem losu, gdybym tylko w takowe wierzył.
A teraz szanowne towarzystwo wybaczy, Herodot wzywa. -
Anonim
-
michaił bachtin
-
Anonim
-
michaił bachtin
Ha! Skromny jestem, ale należało mi się za gadanie o podrzynaniu gardeł zwierzętom ofiarnym.
No, to chyba tyle.
A tak w ogóle to znam jeszcze z płyt Meren Re. Właściwie to z kasety. Ale wstyd - w dodatku przegrywanej. Tak, wiem, jestem do niczego i nawet zielonych oczu nie mam. Będę chodzić z papierową torbą na głowie. -
Anonim
-
patrz, ale nie dotykaj.
też nie znam wszystkich, najczęściej słucham jednak z mptrójek, ale płytowo to chyba używane najwięcej są candra i yaishi. -
Anonim
witam ^^
jak dla mnie to
floe
candra
meren re
żyć bez nich ostatnio nie mogę -
Anonim
a ta nowa audio 136 bodajże fajna? bo jeszcze nie slyszalam sie przyznam <:) -
michaił bachtin
-
Anonim
-
michaił bachtin
Próbowałem pokonać mój wrodzony wstręt do języka angielskiego, tudzież piosenek po angielsku, ale coś mi kiepsko to wychodziło. Bez rewelacji. Taki tam zwyczajny Moonlight. Jak chcesz czegoś bardziej rozbudowanego, to zapraszam do recenzji Gołębiewskiej - mojego jedynego autorytetu w tych sprawach:
http://strefa.rockmetal.art.pl/rece... -
Anonim
yy po angielsku -.-' nie przepadam za tym jak polscy wykonawcy spiewaja po angielsku -.-' dlatego miedzy innymi nie lubie anglojezycznego artrosis -
michaił bachtin
-
Dominika
-
Anonim