Moonspell [270]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ally Castspella

Tak a'propos koncertów Moonspella w PL, to chłopaki grają prawie co roku na Metalmanii. I podpisują płyty. Nic dodac , nic ująć - na żywo są jeszcze lepsi, Fernando swoim głosem totalnie powala...Ech....
  • Anielica

Moonspell na nasze szczęście nie omija Polski szerokim łukiem;) W tym roku na metalmanii nie zagraja, czy też mam złe informacje?
  • Ally Castspella

W tym roku to nie wiem, bo nie pojadę, wiec nawet lepiej jeśli ich nie będzie:) ALe w zeszłym roku pokazali klasę, widziałaś?
  • Anielica

Nie dość, że nie widziałam, to jeszcze dowiedziałam się miesiąc po metalmanii że mogłam dostać wejściówke na koncert, do tego dla vipów...rozmowy za kulisami, te sprawy... cóż...bywa...tak to jest kiedy ma się pecha:]
  • Ally Castspella

oj, to doprawdy niezły pech...Ale pewnie będą w przyszłym roku (tak im to średnio wypada), więc zatroszcz się o wejściówkę;) I dla mnie też; )
  • Anielica

Hehe, i odrazu dla całego grona:P
  • Ally Castspella

e tam, wystarczy dla monspellowców, po co zaraz dla wszystkich...;)
  • Margot

tak szkoda ze moonspella w tym roku nie bedzie:( na zeszlorocznym festiwalu faktycznie swietnie wypadli, ale ja zwyke grali za krotko;/
    poszlam bym chetnie na koncert gdzie to moonspelle sa gwiazdami
  • M

Ostatni kawałek...:"Full Moon Madness" Niesamowite przeżycie. Metalmania 2004 oczywiście. Ładną niespodziankę Fernando zrobił też podczas koncertu Tiamat, śpiewając razem z Edlundem "The sleeping beauty".
  • Ally Castspella

OOOO, fakt, to było coś. Tiamat też zrobił maksymalną atmosferę.Mam nadzieję, że jeszcze będzie Metalmania z podobnym składem!!
  • gravedigger

DOkladnie!! Sklad rok temu byl zajeb...tylko troche popsul to Soufly i ich kiepski wystep:/
  • Krew ze Wschodu

na Soulfly'u zasnelismy cala paczka(przepraszam fanow):)
    a koncert na zeszlorocznej MM po prostu byl swietny, stalam przy barierce, ah, oplacalo sie wygniesc na wszystkie strony:)
  • Ally Castspella

hehe, to oni jednak zagrali...Tak długo montowali im sprzęt, że zdążylismy wyjść na pociąg, zanim usłyszeliśmy pierwsze dźwięki...
  • r!p3r

mam tylko nadzieje ze przyjada na metalmanie 2006....
  • Stanisław Kaiser

ale podobno alma zawsze kiepsko wypada :/
  • r!p3r

mam kilka ver live Alma mater i jest good.....
  • Stanisław Kaiser

ale na metalmanii podobnoz zawsze byla nieudana :(
  • CRUELTY_17

Ja niestety nie miałam okazji zobaczyc Moonspella na zwywo, ale wierze ze jeszcze wszystko przede mną ...
  • Anonim

taak, ja też..mogliby wreszcie do Warszawy zawitać :/
  • CRUELTY_17

Musimy w to szczerze i głęboko wierzyć :)