Motocykle nie dla dawców :)) [1121]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

O rany, co za żenada:/ Z roku na rok jest coraz gorzej...Nie wiem, czy ktoś z Was dowiedza pas na Zaspie środowym popłudniem i wie nad czym tak ubolewam:] Kiedyś te spotkania odbywały się w koleżeńskiej atmosferze, a ten kto był nowy przedstawiał się starym(niekoniecznie z racji wieku:p) uczestnikom...A teraz:/ Lansik + dresik powiewający na wietrze + Jazda na jednym kole z panienką w spódniczce:] Ciekawe czy nadal by wsiadała na tył po zaliczonej szlifierce...Kiedyś byłam świadkiem jak panienka w krótkich spodenkach szorowała 30 metrów po asfalcie - uuu...Piling azjatycki za free...No to wyrzuciłam z siebie kwas:]
  • herkraft

To środowe zloty na pasie jeszcze istnieją? Wydawało mi się, że po zorganizowanej akcji policji stawiania betonowych słupów koncepcja upadła... No chyba, że ktoś ma wprawe i śmiga między nimi :]
    Nawet, gdy nie było jeszcze betonowych słupów zaczynała się już robić wiocha. Wpadali kolesie w super wypasach polonezach z naklejkami z pitbullem tudzież innymi badziewiami z przekonaniem 1 naklejka = 5 km. Jak dla mnie to i tak najlepiej jeździli i nadal jeżdżą po Trójmieście: Zdunek (Czerwona R6) Rumun (Srebrna R6) i Maciek (KTM Supermoto) Gdzie oczywiście Supermoto ma wyższość nad ścigaczami z wielu względów. A co do głupoty lasek tam uczęszczających i ich kolesi... Raz przyjechałem na swoim KTMie i słyszałem tekst w stylu: Co to za motór? Taki pomarańczowy? To jakaś podruba Suzuki chyba, bo Suzuki to żółta jest. Bez komentarza... :]
  • Krzysiek

nie no nieznam sie bo nowy jestem ale takiej opcji nieslyszalem zeby KTM porownac do suzuki LoL
  • Anonim

Heheh...Widać, że kolory dla niektórych mają symboliczną wartość ja raz usłyszałam na wiodok mojego(niestety połowicznie:P) motocykla, że: "Ooo...Ten jest czerwony!!! Czrwone są najszybszejsze":P W tym roku nie byłam jeszcze na pasie, ale jakoś mnie nie ciągnie...Jeśli mam oglądać pokazy maluchów ze znaczkiem badboy vs. maluchów z naklejką wildrider, to może niekoniecznie...Niestety z kameralnych spotkań zrobił się spęd przypadkowych ludzi(mówiąc łagodnie)...Szkoda, bo kiedyś można było spotkać się z prawdziwymi fanami motocykli, teraz pozostali tylko fani "motorów":]
  • Krzysiek

no dla niektorych maja ale nie taka ze szybkosc od nich zalezy ale dla mnie np. kawasaki ninja jak nie jest zielona to jakos mi nielezy ale jak jest to miodzio wtedy. niewiem moze to tylko moje jakies zboczenie jest ale trodno:P
  • herkraft

Jak dla mnie jakich kolorów ślicznych motocykl by nie miał to i tak jeśli chodzi o ścigacze to najlepiej prezentuje się czarny z dodatkami z karbonu tudzież wszystkie owiewki wykonane z karbonu jak to ma miejsce na już klasycznym filmie Ghostrider (http://www.ghostriderthemovie.com) Moim zdaniem najbardziej hardcorowy film. Miejscami badziej niż Get Away In Stockholm.
  • Anonim

A mnie się podoba czarny mat na Duczku :D
| |

Wsio chopprer & cruiser, klasyczne, zabytkowe, turystyczne. (nic co ma więcej plastiku niż stali)

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi