-
SuperMocarz
Proszę wszystkich posiadaczy tego typu maszyn o ujawnienie sie w tym temacie... jako ze na prostej nie da rady supermotem nadażyć za wszechobecnymi scigami, a z kolei scigi tracę z oczu między samochodami i w byle jakim korku to fajnie byloby stworzyc grupę typów latających w tym samym tempie, a gdy padnie haslo wycieczki za miasto nie bedzie mowy o tempie czterech pak na godzinę.
PZDR. -
Mariusz
No no ale się kolega rozpisał.
Jak najbardziej jest za. Właśnie wróciłem dziś z fajzdy SM i jest rewelacja. Jak zawsze - tylko smutno troszkę samemu się lata :-(.
Jest już nas dwóch. Czekamy na kolejnych. -
PAPUQ
Panowie jest już pewna ekipa w ilości sztuk około 7 którzy latają cywilnie. więc zgłaszam naszą gotowość.
zbieramy się w siłach szykujemy sprzęt do sezonu ,lub czekamy na nowy.
przy sekcji BDSM zbiera się coraz większa grupa związana z supermoto, więc myślę że w tym roku będziecie mieli z kim latać.
Pozdrawiam
Darek -
░▒▓ 0i0 ▓▒░
-
-
Mariusz
To może w Niedzielę się ustawimy na jakąś konkretną godzinkę ??? Ma być piękny wiosenny dzień. Zrobimy troszkę terroru w stolicy. -
SuperMocarz
-
PAPUQ
niestety na chwilę obecną mogę na scigu lub enduro, ale dajcie termin i miejsce podeśle chłopakom -
starter
>papuq napisał
>niestety na chwilę obecną mogę na scigu lub enduro, ale
>dajcie termin i miejsce podeśle chłopakom
to razem z nimi polatamy papug,jaki problem :-) -
Mariusz
To może 24-02-2008 NIEDZIELA godz. 12.00 na placu bankowym pod pomnikiem ??? -
SuperMocarz
-
SuperMocarz
-
Mariusz
To widzę że znowu w wawie są tylko dwa SM. Twoje brzoza i moje. Czyli dwie zajebiste suki. Jedna brunetka, druga "żólta" :-) -
przemytnikow
-
SuperMocarz
-
przemytnikow
-
Psalm
-
ROBAK
mam prosbe czy wiecie cos na temat przedniego zawiasu z cr125 i jak by to nadawalo sie na adaptacje do supermoto niemoge znalesc zadnych informacji na ten temat a cr jest z 90r -
Psalm
-
SuperMocarz
>ROBAK napisał
>mam prosbe czy wiecie cos na temat przedniego zawiasu z
>cr125 i jak by to nadawalo sie na adaptacje do supermoto
>niemoge znalesc zadnych informacji na ten temat a cr jest z
>90r
zapytaj u dealera hondy -
ROBAK
i z tym mam problem jestem zagranica i nie moge isc do dealera a trafi mi sie ten zawias za nie duze pieniadze ale nie znam jego wlaciwosci jak by sie nadal na supermoto bo to fabryczne co mam w xt zabardzo plywa
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne