MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (: DyGy :)

z uzasadnieniem prosze... mile widziane opinie uzytkownikow... :)))))

Tak wogole to czesc:))))))))))))))))))))))))
  • Anonim

Zdecydowanie polecam Horneta. Jak wiesz hornet ma wiele wspolnego z CBR i to naprawde czuc.

Jest mocny, jak na golasa nawet baaardzo. No i jest dużo lżejszy od Bandita!! Siłą rzeczy się lepiej prowadzi.

• SuperMocarz

bandit to chuj
  • Anonim

No i najważniejsz, co Honda, to Honda;)
  • Tasia

Oczywiscie Hornet :)
    - 30 kg roznicy
    - i prawie 20 KM wiecej :P
    i znacznie lepiej sie prezentuje :)
  • 1011010 1110101

gdzies juz byl taki topic gdzie objechano bandita, ze szimi ze to ze tamto... i generalnie zmieszano go z blotem
  • Anonim

a 8(ego) dnia Bog stworzył honde ...
    Moim zdaniem tak samo Horneeeet.
    Moj dalszy ziomek najpierw jezdzil Bandziorem a tera smiga Hornetem i jestem pewien ze rowniez poprze wiekszac waszych wypowiedzi.
    Ja ci tyle moge powiedziec bo jezdzilem tylko na Bandicie; )
    ale z tablek juz widac ze hornet ...
  • 1011010 1110101

hornet dla baby dobry (jak urosne to se kupie) a bandit ... hm.. . nie no nie, no... po prostu nie :)
  • mgr inż. Wojtaz

Wydaje mi sie ze Lara croft jezdzila na bandit'cie... Mojej siostrze tez sie podoba (a wlasiciwie to jeden h.. kropla w kroplke.) :D Tak czy inaczej nioskuje ze Bandit to bardziej damski motocykl.
  • pieprzony marzyciel

hornet jest lepszy
  • O.G.

a co powiecie na BANIT 1200 :D

http://moto.allegro.pl/show_item.ph...

hehe i teraz co jest nie tak ??

co jest lepsze ?

powiedzcie mi czy HONET moze sie znudzic ? czy te 100 kucy wystarczy ? hmmm

skusilbym sie na hornet 900 ale bandit to juz za duzo...

kto wie ile pali HORNET 600 a ile HORNET 900 ??

peace :)
  • krynio

jak bandit to tylko 1200. na dobrym tlumiku osiagi te same co przy hornecie 900.
  • przemir

ja tez wole Hornetke i jej szukalem skonczylo sie jednak na bandicie bo znalazlem model w super stanie a do hornetek nie mialem szczescia i ciagle im cos dolegalo/ napewno jak bym mial wiecej $$/ to by prawdopodobienstwo przygod sie zmniejszalo. Pojezdze puki cieplo i bede myslal o zmianie - napewno bandit nie jest docelowym moto, ale jak narazie zlego slowa o nim powiedziec nie moge/ wolniejszy od hornetki jest bezapelacyjnie - ale na miasto jesto spoko/
    Pozdr
  • Wujek Samo Zło

Który hornet a który bandit?
    czy chodzi ci o Horneta 600 vs. Bandit 600/650
    czy o horneta 900 vs. Bandit 1200/1250?

Co kto lubi - ja mam dużego bandita i sobie chwalę. Osiągi wystarczające (głównie moment), klasyczny wygląd (klasyczne nakedy skończyły się u Hondy wraz z seven-fifty) i przystępna cena (dałem rok temu 11tys. za moto z 2000 roku - w tej cenie były tylko hornety 600).
  • krynio

PIWO dla tego pana !!

no ja mam 1200s z 99. w sumie to chorowalem na fvre rc36II ale nadarzyla sie okazja zakupu zajebiscie wychuchanego bandita od mojego kumpla. sprzet zaopatrzony w stelaz givi z 3 kuframi kappa i szeroka kierownice lucasa oraz profilowane siedzenie jest stworzony do szybkiej turystyki. na miescie natomiast na codzien to poruszam sie kawa er5. male, zwinne i pali tyle co nic :)
  • LukBoski a.k.a. Broda

czytam tentemat i czóje sie przywołany do tablicy...
    1.horneta trzeba porównywac do gsra i fazera
    2.bandita do cbf lub xj600

hornet:
    stalowa rama(projekt ramy jak z mz 250)
    wachacz na sztywno spiety z rama bez układu dzwigni PRO LINK co napewno pogarsza trakcje stosunku co do konkurencji, po za tym wszystkie modele suzuki gsf,gsr,sv posiadaja regulaacje przednia i tylnia zawieszenia.

aha i który bandit 600 650 czy 650na wtrysku ??

do trwałosci hondy nie mam zastrzerzeń; )
  • Wujek Samo Zło

>krynio napisał
    >PIWO dla tego pana !!
    >
    A dziękuję właśnie łykam; >

| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)