-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
Witam mam zamiar kupic kombinezon bo mam jednoczesciowy TEKNIC i jest strasznie nie wygodny...
Chcialbym repilke Corony Racing teamu ALSTARE (Kagajama i Korsher) i nie wiem jaka firma to moze zrobic,podobno PSI ale nie wiem czy to dobra firma?? -
pieprzony marzyciel
skoro w psi smigal rossi to chyba dobra:D dwoch znajomych smiga w białych replikach rossiego i sobie w sumie chwala, wiec... -
-
Ola Dziewczynka
Ja mam i kombinezon i kurtkę PSI- polecam, fajnie robią. Jakbyś chciał to mogę Ci dać namiary na faceta który się tym zajmuje i pokazać Ci moją kurtkę, przy której było sporo pracy.
-
-
pieprzony marzyciel
-
Ola Dziewczynka
Ja akurat z racji swojej wielkiej miłości do bajek, mam na plecach tinker bell- DZWONECZKA- czyli wróżkę z piotrusia pana i napis: "Return to NEVERLAND". Kurtka jest czarna z minimalnym dodatkiem koloru białego i szarego. Naprawdę fajna i bardzo porzadna.
-
pieprzony marzyciel
-
mateusz teperek
-
Ola Dziewczynka
to zlaezy- akurat facet ktory to robi to moj dobry znajomy wiec trzeba sie dogadywac :-)
ale swoja kurtke chetnie pokaze zainteresowanym
-
a mogla bys go zapytac o tak replike suzuki corona racing team alstare 2 cz. rozm 54 ale z tego co wiem to szyja na miare
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne