MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • green

http://forum.scigacz.pl/viewtopic.p... .poczytajcie sobie jaka jazda
  • ŁAsic

Cóż sylikon dobry na wszystko..; ]
  • Anonim

szkoda, że nie srebrna taśma :D ta klei wszystko :P
  • Mfalme

To co? Zbieramy ekipę i jedziemy "pokazać" Łukaszowi?
  • Anonim

a nie lepiej skontaktować się z tymi 90% klientów którym udzielił usługi? założę się że mało który wie na czym lata:D
  • ENDRJU vel YAWOX

eee czepia sie-sylikon dobry na wszystko. Robiłem ostatnio silnik od punto a konkretniej głowicę ktoś przede mną wkleił ją na hermetyk czy coś takiego:) Tzw kowal mechanik :P
  • Anonim

Ja jak kupiłem Saaba keeeeedyś to się okazało jak mi chłodnica jebneła że poksipolem była cała poklejona i czarnym sprajem pomalowana :D to ci magia polskich szopowych mechaników :D

Dlatego nie bać się i robić samemu bo i tak nie bedzie to lepiej zrobione a przynajmniej będziesz wiedział co zjebałeś :P
  • V2 + 75Hp = ....

całe szczęście że to nie ja :D
  • Tasior

sprawdź czy ci nierozbierał czegoś więcej:))
  • BiNiOL sr.

Dobrze, że na farbę nie poskładał... Kiedyś się z tak uszczelnioną/sklejoną MZtką spotkałem.
  • StES

dlatego 3mam sie swojego mechanika i nie kombinuje. wszystkie czesci wymienione dostaje spowrotem, puste banki z olejem. tylko tyle ze robie wg manuala, a nie wg 'dobrych' rad :>
  • Cerber

http://www.allegro.pl/item334639467...

to tez jest oszust. Pojechalem z zamiarem zakupu tego motocykla ale to totalny zlom w dodatku naprawiany przez partacza w stodole. Stan mial byc bdb, moto bezwypadkowe a dzwona to on mial konkretnego, albo i kilka. Spawana rama, tylny stelarz, dekiel silnika wyszpachlowany itd itp... do tego fatalnie polakierowany po calosci.

Tak wiec zakupy w miejscowosci Skępe mozecie sobie darowac. Gosc sprowadza zmasakrowane motocykle i nieudolnie probuje je zrobic na rzekome bezwypadki.... Oszyst i tyle
  • Anonim

heh, w mojej byłej kawie wachacz był zaszpachlowany cały, ludzie komnbinują jak sie da :/
  • Anonim

>Cerber napisał
    > http://www.allegro.pl/item334639467...
    >
    >to tez jest oszust. Pojechalem z zamiarem zakupu tego
    >motocykla ale to totalny zlom w dodatku naprawiany przez
    >partacza w stodole. Stan mial byc bdb, moto bezwypadkowe a
    >dzwona to on mial konkretnego, albo i kilka. Spawana rama,
    >tylny stelarz, dekiel silnika wyszpachlowany itd itp... do
    >tego fatalnie polakierowany po calosci.
    >
    >Tak wiec zakupy w miejscowosci Skępe mozecie sobie darowac.
    >Gosc sprowadza zmasakrowane motocykle i nieudolnie probuje
    >je zrobic na rzekome bezwypadki.... Oszyst i tyle

albo mi sie wydaje (ale raczej nie) ten SV ma kierownice od nakeda
    juz samo to wydaje się byc podejrzane (zbiorniczek płynu hamulcowego i podejrzewam ze manetki od "S" hmm wydaje mi sie ze to jakis składak
  • kurczakiew

"Dobrze, że na farbę nie poskładał... Kiedyś się z tak uszczelnioną/sklejoną MZtką spotkałem."

Bo MZ i trabanty tak się składało fabrycznie :)
  • BiNiOL sr.

Gdybyś zobaczył na jaką "farbę" była poskładana ta MZtka, o której mówię to wiedziałbyś o czym piszę...
  • Anonim

a co jeśli wam spawają owiewki na kropelkę?:P
  • Cerber

>Sorbinian potasu napisała:
    >a co jeśli wam spawają owiewki na kropelkę?:P

wtedy to nie oszustwo tylko sila reklamy:)
  • BiNiOL sr.

Takie wałki zawsze były, są i będą bo "Polak potrafi". Napatrzyłem się dosyć w życiu na różne "patenty" więc mało może mnie już zdziwić. Jedynym sposobem na obronę jest podejście do sprawy "na zimno". Jeśli kupując motocykl masz we łbie tylko myśl o tym, jak ta "bestia zapierdala", to jesteś najlepszym klientem do wsadzenia na tzw. minę. To samo powinno dotyczyć wyboru warsztatu. klika stów oszczędności, może oznaczać kilka tysi straty, więc po jaką cholerę nie wymienić takiej uszczelki pod głowicę na nową.....?
  • Anonim

linka do snopowiązałki wszystko naprawi!
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)