-
Chromolowane felgi^^
Nowy program na TVN Turbo w soboty o 12.30. Calkiem ciekawy. Nowosci, porady z uzywancami ,programy imprez motocyklowych. -
:super_śledź:
widziałem no i stwierdzam, że duuużo lepszy od ubiegłorocznego 'jednośladu' -
KLimek #99
oglądałem sobie dzisiaj - fajnie że coś takiego robią, ale chyba obecnie nie wyrabiają sie z nagrywaniem bo była powtórka z tamtego roku z Afiric'ą Twin między innymi.
Fajne są mechaniczne porady tego faceta, w tym przypadku o układzie hamulcowym a konkretnie pompce. -
.::'Konrad'::.
Obejrzałem kilka odcinków. Jednym słowem porażka. Taki program powinni prowadzić motocykliści z naszych szeregów. Zapychają program niezbyt ciekawymi rozmowami. Testy motocykli są ok. Powinni dawać więcej wiadomości, coś o wypadkach, testy akcesoriów. A część techniczna programu to już wogóle... Najbardziej mnie rozwaliło jak wymieniał napęd. Zainteresowało mnie to, więc obejrzałem. Niczego ciekawego się nie dowiedziałem, ale np. że łańcuch można czyścić benzyną.... debilizm. A cała wymiana napędu była robiona w motocyklu starym, gdzie były dwa resory na wachaczu jak w WSK i MZ. A najbardziej interesowało mnie, jak poradzić sobie z zawieszeniem z centralnym amortyzatorem które jest teraz praktycznie wszędzie! -
-
KLimek #99
-
......
>KLimek #99 napisał
>Mogli by zrobić "zakup kontrolowany" z motocyklami w roli
>głównej
Świetny pomysł.... popieram -
Szopen
>KLimek #99 napisał
>Mogli by zrobić "zakup kontrolowany" z motocyklami w roli
>głównej :)
kiedyś kupowali skutery :P
Zawsze mozesz sie zgłosić :P
Kiedyś motocyklicznie ... tfu JEDNOŚLAD był ciekawszy. Chociaż ten sam prowadzący (ciekawe kto go tam wcisnął z tą wadą wymowy...).
Koleś zna sie na wszystkim! Wyremontuje Ci dom, kupi motocykl, pokaze Ci najnowszą wiertarke i wyczysci łańcuch o-ringowy benzyną ...; ) -
KLimek #99
tzw. Złota Rączka; ]
A z tymi skuterami to wiesz, do chu*a nie podobne :P to ten złota rączka powinien sie za takie coś zabrać :D ciekawe czym on sam jeździ...
Jeszcze pamiętam że był jeszcze niemiecki program "Motorvizia" w wydaniu motocyklowym i to bywało czasami ciekawe :) Tam byli przynajmniej normalni ludzie prowadzący, reporterzy itp. ale motocykliści.
Chyba jednak pozostaje jak zawsze tylko... prasa motocyklowa :) -
Szopen
-
Ka®oL :Ð
>Szopen napisał
>Czym on jezdzi ? Tą afryką którą widziałeś w programie
>;)
Tak tak śmiga afryką chyba, bo go statnio w larssonie na grochowskiej spotkałem. -
KLimek #99
-
Tak samo jak kolegę interesowało mnie jak można wymienić łańcuch już zakuty. I tak samo byłem rozczarowany jak zrobili to w starym motocyklu. Tak samo mnie interesuje z amorkiem centralnym a u dupa; p
-
Gawień
I może jeszcze stwierdzić najlepiej że się koleś na niczym nie zna itp :) ja oglądałem kilka odcinków i jak dla mnie to są przydatne w ogarnięciu jak robi sie podstawowe rzeczy. I akurat prowadzący to nie jest osoba z przypadku.
-
Anonim
http://www.garazpodryzymkoniem.pl/
Nie podoba się,to powiedzcie mu to w twarz :]
Powiem wam tylko,że niektórzy co tutaj tak po nim jadą to mogą mu najwyżej buty czyścic jeśli chodzi o mechanikę motocykli. -
Martinez
Tak sie przyczepiliscie do czyszczenia lancucha benzyna... a co w tym takiego zlego? Moim zdaniem benzyna jest bardzo dobra do zmywania jakis starych smarow z ramy wachacza i lancucha Jest najtansza i zawsze dostpena na stacji skoro to jest taki debilizm to ciekaw jestem jak wy takie rzeczy czyscicie ? co do amortyzatora centralnego i zakutego lancucha to co to za roznica czy centalny amor czy amorki z boku moto? odkrecasz wachasz i zakladasz lancuch ewenualnie luzujesz lub odkrecasz kolyske
Czepiac to sie mozna wszystkiego... ja sie moge doczepic np czemu puszczaja ten program o 12.30 w sobote bo wtedy odsypiam ( a to chuje nie pomysleli o wszystkich )
sorry za blendy mam klawiature bez polskich znakow; / -
Vanucciiii
>Martinez napisał
ja sie moge doczepic np
>czemu puszczaja ten program o 12.30 w sobote bo wtedy
>odsypiam ( a to chuje nie pomysleli o wszystkich )
specjalnie zebys dluzej pospał jak usłyszysz ten barwny i energiczny glos prowadzacego
-
>>Domino<<
o... dopiero zobaczylem; )))
bardzo fajny program, wlasnie ogladam sobie wszystkie odcinki w necie; )) i juz na samym poczatku koles mnie pozytywnie zaskoczyl bo zareklamowal noz saperski zwany potocznie multitool...
musicie sobie kupic cos takiego, sam mam od jakiegos czasu i nie wiem jak moglem zyc bez niego, a jak go wyjme to mina dewotek bezcenna... hahaa ; ))) -
Szopen
>Martinez napisał
>Tak sie przyczepiliscie do czyszczenia lancucha benzyna...
>a co w tym takiego zlego? Moim zdaniem benzyna jest bardzo
>dobra do zmywania jakis starych smarow z ramy wachacza i
>lancucha Jest najtansza i zawsze dostpena na stacji
Wszystkim się da .. tylko ile pojezdzisz na łańcuchu (o/x) czyszczonym benzyną; )
>Vanucciiii napisał
>>Martinez napisał
>ja sie moge doczepic np
>>czemu puszczaja ten program o 12.30 w sobote bo wtedy
>>odsypiam ( a to chuje nie pomysleli o wszystkich )
>
>specjalnie zebys dluzej pospał jak usłyszysz ten barwny i
>energiczny glos prowadzacego
haha masz racje :P
Ze wszystkich jego programów miał moze kilka ciekawych odcinków (ale mozna policzyć je na palcach jednej ręki; ))
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...