MOTOCYKLE [10952]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Chromolowane felgi^^

Nowy program na TVN Turbo w soboty o 12.30. Calkiem ciekawy. Nowosci, porady z uzywancami ,programy imprez motocyklowych.
  • :super_śledź:

widziałem no i stwierdzam, że duuużo lepszy od ubiegłorocznego 'jednośladu'
  • KLimek #99

oglądałem sobie dzisiaj - fajnie że coś takiego robią, ale chyba obecnie nie wyrabiają sie z nagrywaniem bo była powtórka z tamtego roku z Afiric'ą Twin między innymi.
    Fajne są mechaniczne porady tego faceta, w tym przypadku o układzie hamulcowym a konkretnie pompce.
  • .::'Konrad'::.

Obejrzałem kilka odcinków. Jednym słowem porażka. Taki program powinni prowadzić motocykliści z naszych szeregów. Zapychają program niezbyt ciekawymi rozmowami. Testy motocykli są ok. Powinni dawać więcej wiadomości, coś o wypadkach, testy akcesoriów. A część techniczna programu to już wogóle... Najbardziej mnie rozwaliło jak wymieniał napęd. Zainteresowało mnie to, więc obejrzałem. Niczego ciekawego się nie dowiedziałem, ale np. że łańcuch można czyścić benzyną.... debilizm. A cała wymiana napędu była robiona w motocyklu starym, gdzie były dwa resory na wachaczu jak w WSK i MZ. A najbardziej interesowało mnie, jak poradzić sobie z zawieszeniem z centralnym amortyzatorem które jest teraz praktycznie wszędzie!
  • KLimek #99

Mogli by zrobić "zakup kontrolowany" z motocyklami w roli głównej :)
  • ......

>KLimek #99 napisał
    >Mogli by zrobić "zakup kontrolowany" z motocyklami w roli
    >głównej

Świetny pomysł.... popieram
  • Szopen

>KLimek #99 napisał
    >Mogli by zrobić "zakup kontrolowany" z motocyklami w roli
    >głównej :)

kiedyś kupowali skutery :P
    Zawsze mozesz sie zgłosić :P

Kiedyś motocyklicznie ... tfu JEDNOŚLAD był ciekawszy. Chociaż ten sam prowadzący (ciekawe kto go tam wcisnął z tą wadą wymowy...).
    Koleś zna sie na wszystkim! Wyremontuje Ci dom, kupi motocykl, pokaze Ci najnowszą wiertarke i wyczysci łańcuch o-ringowy benzyną ...; )
  • KLimek #99

tzw. Złota Rączka; ]

A z tymi skuterami to wiesz, do chu*a nie podobne :P to ten złota rączka powinien sie za takie coś zabrać :D ciekawe czym on sam jeździ...

Jeszcze pamiętam że był jeszcze niemiecki program "Motorvizia" w wydaniu motocyklowym i to bywało czasami ciekawe :) Tam byli przynajmniej normalni ludzie prowadzący, reporterzy itp. ale motocykliści.

Chyba jednak pozostaje jak zawsze tylko... prasa motocyklowa :)
  • Szopen

Czym on jezdzi ? Tą afryką którą widziałeś w programie; )
  • Ka®oL :Ð

>Szopen napisał
    >Czym on jezdzi ? Tą afryką którą widziałeś w programie
    >;)

Tak tak śmiga afryką chyba, bo go statnio w larssonie na grochowskiej spotkałem.
  • KLimek #99

To dlatego była recenzowana już dwa razy :P
  • Goguś

Tak samo jak kolegę interesowało mnie jak można wymienić łańcuch już zakuty. I tak samo byłem rozczarowany jak zrobili to w starym motocyklu. Tak samo mnie interesuje z amorkiem centralnym a u dupa; p
  • Gawień

I może jeszcze stwierdzić najlepiej że się koleś na niczym nie zna itp :) ja oglądałem kilka odcinków i jak dla mnie to są przydatne w ogarnięciu jak robi sie podstawowe rzeczy. I akurat prowadzący to nie jest osoba z przypadku.
  • Anonim

http://www.garazpodryzymkoniem.pl/

Nie podoba się,to powiedzcie mu to w twarz :]

Powiem wam tylko,że niektórzy co tutaj tak po nim jadą to mogą mu najwyżej buty czyścic jeśli chodzi o mechanikę motocykli.
  • Martinez

Tak sie przyczepiliscie do czyszczenia lancucha benzyna... a co w tym takiego zlego? Moim zdaniem benzyna jest bardzo dobra do zmywania jakis starych smarow z ramy wachacza i lancucha Jest najtansza i zawsze dostpena na stacji skoro to jest taki debilizm to ciekaw jestem jak wy takie rzeczy czyscicie ? co do amortyzatora centralnego i zakutego lancucha to co to za roznica czy centalny amor czy amorki z boku moto? odkrecasz wachasz i zakladasz lancuch ewenualnie luzujesz lub odkrecasz kolyske
    Czepiac to sie mozna wszystkiego... ja sie moge doczepic np czemu puszczaja ten program o 12.30 w sobote bo wtedy odsypiam ( a to chuje nie pomysleli o wszystkich )

sorry za blendy mam klawiature bez polskich znakow; /
  • Vanucciiii

>Martinez napisał
    ja sie moge doczepic np
    >czemu puszczaja ten program o 12.30 w sobote bo wtedy
    >odsypiam ( a to chuje nie pomysleli o wszystkich )

specjalnie zebys dluzej pospał jak usłyszysz ten barwny i energiczny glos prowadzacego

• >>Domino<<

o... dopiero zobaczylem; )))
    bardzo fajny program, wlasnie ogladam sobie wszystkie odcinki w necie; )) i juz na samym poczatku koles mnie pozytywnie zaskoczyl bo zareklamowal noz saperski zwany potocznie multitool...
    musicie sobie kupic cos takiego, sam mam od jakiegos czasu i nie wiem jak moglem zyc bez niego, a jak go wyjme to mina dewotek bezcenna... hahaa ; )))
  • Szopen

>Martinez napisał
    >Tak sie przyczepiliscie do czyszczenia lancucha benzyna...
    >a co w tym takiego zlego? Moim zdaniem benzyna jest bardzo
    >dobra do zmywania jakis starych smarow z ramy wachacza i
    >lancucha Jest najtansza i zawsze dostpena na stacji

Wszystkim się da .. tylko ile pojezdzisz na łańcuchu (o/x) czyszczonym benzyną; )

>Vanucciiii napisał
    >>Martinez napisał
    >ja sie moge doczepic np
    >>czemu puszczaja ten program o 12.30 w sobote bo wtedy
    >>odsypiam ( a to chuje nie pomysleli o wszystkich )
    >
    >specjalnie zebys dluzej pospał jak usłyszysz ten barwny i
    >energiczny glos prowadzacego

haha masz racje :P

Ze wszystkich jego programów miał moze kilka ciekawych odcinków (ale mozna policzyć je na palcach jednej ręki; ))
| |

Grono dla użytkowników i miłośników MOTOCYKLI. (nie motorów i nie skuteruuf). Skuterowców...

Fotki

Miejsca grona (0)