-
Ten zly...::SVS Rider::..
-
Anonim
ktoś z Was widział to w realu???? może miał okazję się przejechać???? -
ENDRJU vel YAWOX
Widziałem to moto na WOŚP jak na tysiąca to jakiś taki kurduplowaty. Efektownie wygląda ale tak jak pisałem mały siakiś taki . -
MAT
>Mazak napisał
>ktoś z Was widział to w realu???? może miał okazję się
>przejechać????
Ja widziałem ją w honda-plaza. -
-
>Mazak napisał
>przejechać????
zachowuje sie tak jak cbr1000rr tyle ze z szeroka kiermana i bez czacht...
a mazaku??? czaisz sie na tą dziffke??:P:P
-
Anonim
>Przednie..Tylne..Obojetne.:SV S:. napisał
>>Mazak napisał
>>ktoś z Was widział to w realu???? może miał okazję
>się
>>przejechać????
>
>zachowuje sie tak jak cbr1000rr tyle ze z szeroka kiermana i
>bez czacht...
>a mazaku??? czaisz sie na tą dziffke??:P:P
>
chciałbym - tylko kasy mi trzeba -
Kemla®
hey, ja również widziałem ja na wosp-ie, bialy egz.
kawałek śmigaliśmy później razem
moje odczucia, wygląd bajer, mono wachacz super wygląda w jeździe, dźwięk z tego co pamiętam też fajna sprawa, to co mi się totalnie nie spodobało to stop, i migacze, totalna padaka, tylne o ile jedziesz to z tego mniej wiecej odwrócone V a jak wciska stopa robi się z tego jajko:-/ coś jak w bandziorze starym albo gs( tak mi się skojarzyło) no i migacze na tym dystansie:-/
jeżeli chodzi o wydech myślę że to raczej nowa moda, i nie długo większość będzie tak się prezentować, kwestia przyzwyczajenia i gustu, mi się podoba, ew. zmienić puche na coś bardziej donośnego:)
no i silnik na V; -) właściciel szukał czegoś wygodnego bo miał coś koło 200-210cm wzrostu, wiec nawet dla tych wyrośniętych wygodna pozycja się powinna znaleść.
ps. mogę gdzieś odgrzebać na niego namiary jak byś chciał więcej info/od właściciela. -
>Mazak napisał
>>Przednie..Tylne..Obojetne.:S VS:. napisał
>>>Mazak napisał
>>>ktoś z Was widział to w realu???? może miał okazję
>>się
>>>przejechać????
>>
>>zachowuje sie tak jak cbr1000rr tyle ze z szeroka kiermana
>i
>>bez czacht...
>>a mazaku??? czaisz sie na tą dziffke??:P:P
>>
>
>chciałbym - tylko kasy mi trzeba
to kup moja:P:P -
MARTINO #61
>Mazak napisał
>przejechać????
widzialem i jest fajniusia . Siedzi tez sie super :) -
Borek
Ja tez widzialem...dla mnei kozak. Tylko wydzior do wywalenia... wogole go nie slychac:) -
Gabu
>Kemlar napisał
>hey, ja również widziałem ja na wosp-ie, bialy egz.
Do 2oo przyjezdzal gosc na bialej, ale skasowal pod koniec tamtego sezonu; ) Opis pasuje: wysoki, lysy.
Wyglad/dzwiek bajeczka. O jazde balbym sie nawet zapytac :P
-
Kemla®
moze to on, chyba na imie ma Pawel, ale z tego co mi sie zdaje to raczej oczywiscie nowka ale bez szlifu, chyba ze nie dojarzlem albo naprawil szybko, mowil cos ze w pazdziernkiu/listopadzie chyba kupil jezeli dobrze pamietam, a wyglad fakt, wysoki, malo wlosow:) i chyba nawet okularki ale tego nie jestem pewien -
Gabu
Noto prawie bankowo on.
Moto nie bylo mocno rozwalone i chyba z AC, ale jak powiedzial co poprzycieral to wszyscy stwierdzilismy jednoglosnie, ze szkoda calkowita bedzie. Widocznie jednak ja poskladal :)
Marudzil troche ze kupi buse, bo w CB bez owiewki go poniewiera wiatr.
Tak czy siak: jakbym mial wieksze doswiadczenie i DUZO grubszy portfel to bym sobie kupil, bo mi sie bardzo podoba ta maszyna :) -
Kemla®
qurde to chyba zmienił zdanie, bo jak gadał ze mną i papuqiem to twierdził że będzie się przymierzał do nowej apki bo podobają mu się V, a ten model który jest ma niewygodne wycięcia w zbiorniku bo chciał tuoniaka, wydaje się to logicznym argumentem przy jego wzroście, ale kto wie, może bajerek:-) -
SuperMocarz
stoi ode mnie w odległosci 2 metrów. Jeździłem na nim. Wygląda i jeździ rewelacyjnie. Wstyd przynać że sie troche w niej poazkochiwałem. jest zajebisty. -
Anonim
>BrzozRider napisał
>stoi ode mnie w odległosci 2 metrów. Jeździłem na nim.
>Wygląda i jeździ rewelacyjnie. Wstyd przynać że sie
>troche w niej poazkochiwałem. jest zajebisty.
Brzoza - wymyślisz jakieś demo drive dla mnie????? -
#-Zofija-#
A słyszeliście może o jakiejś używanej sztuce do sprzedania?
Dziś sprzedałem moto i szukam czegoś w tym stylu a na nówkę sztukę nie mam miedzi... -
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne